Trzymam łapki za ciebie@evellin 00 Jakby co to dwa jajeczka w pogotowiu hahaha któreś musi sie wykluć [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam łapki za ciebie@evellin 00 Jakby co to dwa jajeczka w pogotowiu hahaha któreś musi sie wykluć [emoji12]
Od dziś przestawiam sie na system dzienny pracy. Koniec zarywania na budowie. Zaczęłam sobie wkręcać że te bezskuteczne starania to przez mój tryb życia. Za wysokie obroty. Mniej nerwowo sie może zyc nie da ale postaram sie więcej z zycia czerpać a nie tylko praca starania praca starania. Moze do kina. Moze swojego gdzies zaciagne na jakiś perwers troche pikanterii bo już zaczyna mi w kościach zstrzykaćTrzymam łapki za ciebie
Cholera on mi nic nie przypisał [emoji52]@evellin 00
duphaston ja tez biore. To tzw. Stara szkola ginekologiczna
Dziewczyny jakieś złote rady na jajnika ? Bo już wytrzymać nie mogę
Nospa. Nic wiecej. Musisz swoje wycierpieć jak sie jajko wykluwaDziewczyny jakieś złote rady na jajnika ? Bo już wytrzymać nie mogę
Napisz wiec co dostajesz. Od @Cholera on mi nic nie przypisał [emoji52]
Dupka dostaje sie po owulacji. Na podtrzymanie ciazy, w ryzykach poronienia itp. Czyli pomaga w zagniezdzeniu. Jak ktos daje dupka bez wiedzy o owulacji to jest debilem i to nie wina lekuCholera on mi nic nie przypisał [emoji52]