reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Trzymam łapki za ciebie
Od dziś przestawiam sie na system dzienny pracy. Koniec zarywania na budowie. Zaczęłam sobie wkręcać że te bezskuteczne starania to przez mój tryb życia. Za wysokie obroty. Mniej nerwowo sie może zyc nie da ale postaram sie więcej z zycia czerpać a nie tylko praca starania praca starania. Moze do kina. Moze swojego gdzies zaciagne na jakiś perwers ;) troche pikanterii bo już zaczyna mi w kościach zstrzykać

Mała ściągawka witamin . Może wam się przyda
9e79748e57e33023241da7a6108bcae9.jpeg

reklama
Cholera on mi nic nie przypisał [emoji52]
Dupka dostaje sie po owulacji. Na podtrzymanie ciazy, w ryzykach poronienia itp. Czyli pomaga w zagniezdzeniu. Jak ktos daje dupka bez wiedzy o owulacji to jest debilem i to nie wina leku
Clo na owulacje, wiecej jajeczek itp
Pregryl- zastrzyk na pękniecie jajeczka
Duphostan- utrzymanie ciąży, dla staraczek na zagniezdzenie

Do góry