reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Uwielbiam twój optymizm [emoji3590]
To nie wynika tylko z optymizmu a posiadanej wiedzy i odrobiny rozsądku. Nic nie jest na tym świecie takie same- jest podobne :) pokaz mi dwa takie same drzewa, dwa takie same psiaczki, dwa takie same blizniaki - nie ma !!!
Wiec wez przestań grzebać tam w głowie doszukując sie najgorszych scenariuszy bo pizgne

reklama
U mnie pierwszy przyszedł sam po 52dniach, drugi nie wiem... Jest 36 dc...
Zakłada się, że prawidłowa długość cyklu menstruacyjnego u kobiety wynosi od 25 do 35 dni. Aby mówić o regularnych miesiączkach różnice między długością kolejnych cykli nie powinny przekraczać 3 dni.
Do przyczyn spóźniającej się miesiączki należy m.in. nieprawidłowe odżywianie. Zbyt mała ilość tłuszczu w diecie może zahamować wydzielanie hormonów odpowiedzialnych za wystąpienie krwawienia miesiączkowego. Rygorystyczna dieta i bardzo szybka utrata kilogramów oraz otyłość to również przyczyny spóźniającego się okresu. Zarówno długotrwały, jak i nagły i silny stres mogą wpływać niekorzystnie na regularność miesiączki. Spóźniający się okres może być wywołany też: silniejszymi infekcjami, podróżami między strefami klimatycznymi i czasowymi, zaburzeniami hormonalnymi, przemęczeniem, dużym wysiłkiem, czy niektórymi lekami

No i tyle.w temacie [emoji173] niedramatyzuj

A ja juz zgłupiałam. Za duzo sie chyba na tych forach naczytałam i sobie wkręcam .. tylko nie wiem co..
14 dni po owu.. śluz jak na płodny.. piersi bolą... ehh niezasne chyba

reklama
Wpadlam na wspanialy pomysl znowu, poszlam z kolezankami sie poplatac po miescie, siadlysmy napic sie winka i sie okazalo ze jedna z kumpeli przyszla z corka przyjaciolki od swojej mamy. Laska mieszka za granica, jest Pania do towarzystwa i tanczy w klubie, nie mylac z dziwka hahah , rozmowa sie nam kleila i wpadlam na wspanialy pomysl , a ze mi sie juz troche krecilo w glowie, wpadlam na pomysl, zeby wkrecic mojego starego hahaha laska sie przebrala w ciuszki seksowne i na gore sam kozuszek , dzwonie do starego ze bede do pol godziny niech drzwi zostawi otwarte. I tak mysmy zaczekaly w taksi, a ta weszla do mnie do chalupy z dyltafonem w rece , stary po domowemu w majtach z myszka miki kupilam Mu na swieta . I za wchodzi i mowi, ze zostala oplacona przez kolegow, moj stary myslalam , ze je.bne. Zaczal sie smiac pod nosem, ze nie wie co powiedziec, ale zona za chwile bedzie... a ta do Niego moze lodzika na szybko, w 2 minuty sie wyrobie hahaha myslalam ze tak pierdolne , ale miny nie widzialam i wparzam Ja Krolowa i mowie popierdo... Cie co ta dziwka tu robi hahaha mina mojego bezbledna hahahah i teraz siedzi zamkniety w pokoju i obrazony a ja poczytam Was jutro bo padam, chociaz jie wiem czy z emocji zasne to Kretyn hahaha

Do góry