Wpadlam na wspanialy pomysl znowu, poszlam z kolezankami sie poplatac po miescie, siadlysmy napic sie winka i sie okazalo ze jedna z kumpeli przyszla z corka przyjaciolki od swojej mamy. Laska mieszka za granica, jest Pania do towarzystwa i tanczy w klubie, nie mylac z dziwka hahah , rozmowa sie nam kleila i wpadlam na wspanialy pomysl , a ze mi sie juz troche krecilo w glowie, wpadlam na pomysl, zeby wkrecic mojego starego hahaha laska sie przebrala w ciuszki seksowne i na gore sam kozuszek , dzwonie do starego ze bede do pol godziny niech drzwi zostawi otwarte. I tak mysmy zaczekaly w taksi, a ta weszla do mnie do chalupy z dyltafonem w rece , stary po domowemu w majtach z myszka miki kupilam Mu na swieta . I za wchodzi i mowi, ze zostala oplacona przez kolegow, moj stary myslalam , ze je.bne. Zaczal sie smiac pod nosem, ze nie wie co powiedziec, ale zona za chwile bedzie... a ta do Niego moze lodzika na szybko, w 2 minuty sie wyrobie hahaha myslalam ze tak pierdolne , ale miny nie widzialam i wparzam Ja Krolowa i mowie popierdo... Cie co ta dziwka tu robi hahaha mina mojego bezbledna hahahah i teraz siedzi zamkniety w pokoju i obrazony a ja poczytam Was jutro bo padam, chociaz jie wiem czy z emocji zasne to Kretyn hahaha