reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Wpadlam na wspanialy pomysl znowu, poszlam z kolezankami sie poplatac po miescie, siadlysmy napic sie winka i sie okazalo ze jedna z kumpeli przyszla z corka przyjaciolki od swojej mamy. Laska mieszka za granica, jest Pania do towarzystwa i tanczy w klubie, nie mylac z dziwka hahah , rozmowa sie nam kleila i wpadlam na wspanialy pomysl , a ze mi sie juz troche krecilo w glowie, wpadlam na pomysl, zeby wkrecic mojego starego hahaha laska sie przebrala w ciuszki seksowne i na gore sam kozuszek , dzwonie do starego ze bede do pol godziny niech drzwi zostawi otwarte. I tak mysmy zaczekaly w taksi, a ta weszla do mnie do chalupy z dyltafonem w rece , stary po domowemu w majtach z myszka miki kupilam Mu na swieta . I za wchodzi i mowi, ze zostala oplacona przez kolegow, moj stary myslalam , ze je.bne. Zaczal sie smiac pod nosem, ze nie wie co powiedziec, ale zona za chwile bedzie... a ta do Niego moze lodzika na szybko, w 2 minuty sie wyrobie hahaha myslalam ze tak pierdolne , ale miny nie widzialam i wparzam Ja Krolowa i mowie popierdo... Cie co ta dziwka tu robi hahaha mina mojego bezbledna hahahah i teraz siedzi zamkniety w pokoju i obrazony a ja poczytam Was jutro bo padam, chociaz jie wiem czy z emocji zasne to Kretyn hahaha
Ale jaja

reklama
Wpadlam na wspanialy pomysl znowu, poszlam z kolezankami sie poplatac po miescie, siadlysmy napic sie winka i sie okazalo ze jedna z kumpeli przyszla z corka przyjaciolki od swojej mamy. Laska mieszka za granica, jest Pania do towarzystwa i tanczy w klubie, nie mylac z dziwka hahah , rozmowa sie nam kleila i wpadlam na wspanialy pomysl , a ze mi sie juz troche krecilo w glowie, wpadlam na pomysl, zeby wkrecic mojego starego hahaha laska sie przebrala w ciuszki seksowne i na gore sam kozuszek , dzwonie do starego ze bede do pol godziny niech drzwi zostawi otwarte. I tak mysmy zaczekaly w taksi, a ta weszla do mnie do chalupy z dyltafonem w rece , stary po domowemu w majtach z myszka miki kupilam Mu na swieta . I za wchodzi i mowi, ze zostala oplacona przez kolegow, moj stary myslalam , ze je.bne. Zaczal sie smiac pod nosem, ze nie wie co powiedziec, ale zona za chwile bedzie... a ta do Niego moze lodzika na szybko, w 2 minuty sie wyrobie hahaha myslalam ze tak pierdolne , ale miny nie widzialam i wparzam Ja Krolowa i mowie popierdo... Cie co ta dziwka tu robi hahaha mina mojego bezbledna hahahah i teraz siedzi zamkniety w pokoju i obrazony a ja poczytam Was jutro bo padam, chociaz jie wiem czy z emocji zasne to Kretyn hahaha
Ty to masz pomysły :D
SalsaPL powiedz mi to jak się jest w ciąży to ma być brak śluzu czy dużo płodnego? Bo ja już zgłupiałam

SalsaPL powiedz mi to jak się jest w ciąży to ma być brak śluzu czy dużo płodnego? Bo ja już zgłupiałam
Ja nie wiem jak jest na owu jaki Poi jaki jak się udało też...obecnie jestem 21dc 4 dpo i mam gesty biały lepki rano miałam i Po południu do staranek a później wiadomo ciężko określić.wiec nie wiem jak powinien być

Ty sie mnie dziś o nic nie pytaj [emoji23][emoji23][emoji23] sama zglupiałam [emoji23][emoji23][emoji23] niby jest jak płodny. A ja właśnie taki mam. Przezroczysty jak woda. Rozciagliwy- jakies tak maxymalnie na 11.7 cm mi sie udalo- bo metrowką sprawdzalam

@kobietka301 no powiem ci ze pomysly to ty masz. Ja mam mocno wyrobiony odruch obronny- wiec ciesz sie ze chlop twoj jej nie niezafundował konkretnego strzała hehe wtedy nie bylo by juz tak wesolo ;) oj bedziesz ty sie przy tych jajkach teraz modlić w pokucie [emoji13][emoji13][emoji13]

Ja nie wiem jak jest na owu jaki Poi jaki jak się udało też...obecnie jestem 21dc 4 dpo i mam gesty biały lepki rano miałam i Po południu do staranek a później wiadomo ciężko określić.wiec nie wiem jak powinien być
"CIĄŻA Z KLASĄ":
Normalnym zjawiskiem jest to, że śluz w ciąży jest przez większą część tego okresu dość obfity, a konsystencją przypomina śluz płodny. Może być on przezroczysty lub lekko biały, a nawet jasnożółty. Jego zapach jest raczej neutralny.

Śluz płodny jest śliski, kleisty, nie ma żadnych grudek. Jeśli ktoś ująłby go dwa palcami, wytworzyłyby się między nimi dwie nitki. Kobieta w czasie jego wytwarzania ma poczucie wilgotności w okolicy pochwy. To jeden z objawów owulacji

Natomiast śluz niepłodny daje uczucie suchości w pochwie. Nie jest śliski i nie dałoby się z niego utworzyć kleistych nitek. Często jest mętny, o białawej lub żółtawej barwie. Gęsty i kłaczkowaty.

Śluz przed okresem natomiast jest bardziej gęsty i mniej przejrzysty.

W poscie #3 będziemy redagować najważniejsze rzeczy które przydadzą nam sie w obserwacji Nas przy staraniach. Mądrości zyciowe i naukowe.
Wrzucilam tam.opis śluzu. Wrzuce jeszcze dla zainteresowanych cos madrego odn polozenia macicy.
A i dla niewiedzących: zeby wyskoczyła info o poscie dedykowanym dla danej osoby trzeba @przed_nickiem bo tak moze umknac :)

reklama
Ja dzisiaj nie dałam rady i zrobiłam znowu test i znowu bialutko :( Nic teraz już grzecznie będę czekać do @ to już tylko 3 dni ... Ehh tak sobie myślę z pierwszym dzieckiem nie musiałam się nawet zaczynać starać a teraz może być już zupełnie inaczej może nie być tak łatwo coś czuję ...

Do góry