reklama
Po 3 moj doszedl do siebie i to ze wspomagaczami.Gin powiedział, że przez 3 cykle powinno dojść do normy wszystko... Ale już zaczynam w to wątpić..
Pierwszy cykl 42 dni- dopiero jak dostałam orgametril i micrygynon @ przyszła
Nastepne cykle 22 25 27- dopiero z Clo pregryl duphostan
A teraz ten cykl nie wiem ile bedzie mial. Jutro pojutrze sie dowiem jak @ bedzie
Integral
Fanka BB :)
Zajdziesz ty ja i my wszystkie.... Bedziemy zaklinac rzeczywistość byle się udało!Mówisz że to normalne? Że tak mi szaleje...? Trochę się podlamalam... Że nie zajde w ciążę...
Anastka_92
U mnie pierwszy przyszedł sam po 52dniach, drugi nie wiem... Jest 36 dc...Po 3 moj doszedl do siebie i to ze wspomagaczami.
Pierwszy cykl 42 dni- dopiero jak dostałam orgametril i micrygynon @ przyszła
Nastepne cykle 22 25 27- dopiero z Clo pregryl duphostan
A teraz ten cykl nie wiem ile bedzie mial. Jutro pojutrze sie dowiem jak @ bedzie
Anastka_92
Bardzo bym chciała...Zajdziesz ty ja i my wszystkie.... Bedziemy zaklinac rzeczywistość byle się udało!
Z Cyklu " Ciąża z klasą" - będę wrzucała ciekawe fragmenty z posiadanych ksiazek itp.
Dziś jako pierwszy: cytat z kupionej przed chwilą ksiazki, z dedykacją dla wszystkich testujących
Dziś jako pierwszy: cytat z kupionej przed chwilą ksiazki, z dedykacją dla wszystkich testujących
Starczy mądrości na dziś [emoji12][emoji12][emoji12]
Ale zapewne uspokoi to Was i Wasze sumienie jak przed seksowaniem wypijecie sobie lampke szampana czy winka - co jest nawet wskazane dla rozluźnienia. Pozniej przerzucimy sie na soki z jarmużu itp
Ale zapewne uspokoi to Was i Wasze sumienie jak przed seksowaniem wypijecie sobie lampke szampana czy winka - co jest nawet wskazane dla rozluźnienia. Pozniej przerzucimy sie na soki z jarmużu itp
Każda by chciała i kazda zajdzie. Ale pamiętać trzeba że nie wolno sie caly czas porównywać do innych. Sa normy owszem ale to nie wykładnik i koniec świata jak sie lekko od tych widełek odbiega.Bardzo bym chciała...
To dotyczy zarowno dlugosci cykli długości jak i samego okresu.
reklama
Anastka_92
Uwielbiam twój optymizmKażda by chciała i kazda zajdzie. Ale pamiętać trzeba że nie wolno sie caly czas porównywać do innych. Sa normy owszem ale to nie wykładnik i koniec świata jak sie lekko od tych widełek odbiega.
To dotyczy zarowno dlugosci cykli długości jak i samego okresu.
Podziel się: