reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Moja zgaga jak miała z 4 miechy?
20171202_105649.jpeg

reklama
Gin powiedział, że przez 3 cykle powinno dojść do normy wszystko... Ale już zaczynam w to wątpić..
Po 3 moj doszedl do siebie i to ze wspomagaczami.
Pierwszy cykl 42 dni- dopiero jak dostałam orgametril i micrygynon @ przyszła
Nastepne cykle 22 25 27- dopiero z Clo pregryl duphostan
A teraz ten cykl nie wiem ile bedzie mial. Jutro pojutrze sie dowiem jak @ bedzie

Po 3 moj doszedl do siebie i to ze wspomagaczami.
Pierwszy cykl 42 dni- dopiero jak dostałam orgametril i micrygynon @ przyszła
Nastepne cykle 22 25 27- dopiero z Clo pregryl duphostan
A teraz ten cykl nie wiem ile bedzie mial. Jutro pojutrze sie dowiem jak @ bedzie
U mnie pierwszy przyszedł sam po 52dniach, drugi nie wiem... Jest 36 dc...

Z Cyklu " Ciąża z klasą" - będę wrzucała ciekawe fragmenty z posiadanych ksiazek itp.
Dziś jako pierwszy: cytat z kupionej przed chwilą ksiazki, z dedykacją dla wszystkich testujących
20190112_230319.jpeg

Starczy mądrości na dziś [emoji12][emoji12][emoji12]
Ale zapewne uspokoi to Was i Wasze sumienie jak przed seksowaniem wypijecie sobie lampke szampana czy winka - co jest nawet wskazane dla rozluźnienia. Pozniej przerzucimy sie na soki z jarmużu itp

Bardzo bym chciała...
Każda by chciała i kazda zajdzie. Ale pamiętać trzeba że nie wolno sie caly czas porównywać do innych. Sa normy owszem ale to nie wykładnik i koniec świata jak sie lekko od tych widełek odbiega.
To dotyczy zarowno dlugosci cykli długości jak i samego okresu.

reklama
Do góry