Cześć Dziewczyny
od dwóch dni śledzę Wasz wątek na forum staraczek 2019, dzisiaj siedziałam do 4 rano, żeby wszystko przeczytać posty Kobitki i Salsy, w tej całej dość "ponurej" atmosferze, były jak promyczki słońca, które przepędzały gradowe chmury
A przy poście kobitki o stroju policjantki, oplułam się że śmiechu jedząc płatki
Dobrze, że powstał osoby wątek, nie będzie przynajmniej oburzenia.
Teraz patrząc na wasze nicki, mniej więcej kojarzę historię każdej z Was. Jesteście mega silne i wspaniałe!!! [emoji173] Opowiem może coś o sobie. Mam na imię Natalia, o maleństwo staram się drugi cykl. I zapewne będę tutaj najmłodsza, mam 24 lata
I cholera! Zazdroszczę Wam tego poczucia humoru. W dzisiejszych czasach, młodzi ludzie, zachowują się jakby im całe stado kotów zdechło i mają wiecznego kija w tyłku. Tego nie wypada, tamtego nie wypada.. ble ble. A życie im mija. Chciałabym być na miejscu waszych dzieci w przyszłości, bo będą mieć zaj..biste mamuśki
Dziewczyny i ratujcie mnie ;P za 4 dni testuje, w terminie spodziewane @, ale do tego czasu zwariuje. Wszystkie rady, żeby zająć czas, nie pomagają