reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

wiecie co czasami mam wrazenie ze niektore udaja slepe:) przy zgaszonym swietle robia loda a przy zaswieconym patrza do portfela:)ja nie nawidze wlasnie moralnosci Pani Dulskiej, niektorzy pierdza przy sobie o sraja , a potem na zewnatrz udaja srane pance, bo ubraly kostium ja tez slonczylam studia meskie i nie jedno widzialamfiut to fiut cipka to cipka hahahah moj jakbym Mu powiedziala laskawy mezu czy mozesz byc tak uprzejmy i wlozyc mi w szparke tego co masz miedzy nogi , to by mnie zapakowal w minute w kaftan i spedzilabym reszte zycia w pokoju bez klamek. Swiat sie konczy , tak , tak my sie dopiero rozkrecamy
Moj jak coś jebne w stylu elaborat wykształconej kobiety twierdzi " nakryć Cie meblem kuchennym " [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Pinkmoth dołączam i ja :) cześć dziewczyny, fajnie się Was czyta więc postanowiłam dołączyć do forum :) mam 26 lat, od roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko. Póki co bezowocnie. Od czerwca 2018 przyjmuje euthyrox (na początku miałam wynik 1,8, gin stwierdziła że 1,2 to max i udało się osiągnąć ten wynik) oraz bromergon. Wyniki niby ok, przez pięć cykli miałam monitoring i nic. Czekam tylko na weekend kiedy powinna zacząć się miesiączka, jeśli i tym razem się pojawi to mam robić badanie drożności jajowodow. Eh... powoli już się odechciewa tych wszystkich tabletek ciągłych badań i wizyt u lekarza. No i weź tu nie myśl tylko działaj człowieku :) przez cały tamten rok serio miałam ciśnienie żeby się udało, czekałam z miesiąca na miesiąc z nadzieją że tym razem ,,pyknie" jednak tak się nie działo. Ten rok zaczynam inaczej, koniec myślenia o dziecku, czas skupić się na przyjemności i oczekiwać co przyniesie los :)
Nie myśl. Seksujcie sie ile wlezie. Tak żeby Ci pozniej na te 9 mcy starczyło i na połóg [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziefcynki. Chwała na wysokości [emoji23] wchodze na rusztowanie. Hahaha

Jesteśmy nietaktowne ze sztuczną chęcia bycia zabawnymi i śmiesznym ehhh
Najlepiej spinać sie. Latać po lekarzach. Wywalac kase. I płakać po kątach jakie to zycie jest okrutne. No cóż- jestesmy z naszą normalnoscia marginesem a margines to patologia [emoji23][emoji23][emoji23]
Leże i kwicze

Jak bedzie stawial opór to powiedz ze lekarz kazał [emoji13][emoji12][emoji14] nawet recepte sie ogarnie
Mnie juz tez dobija codzienne łykanie tabsów. Latanie na monity. Na zastrzyki.
Mam momentami wrażenie że właśnie z tym przesadzam i to jest problem w nieskutecznosci starań

reklama
Ja jedynie narazie imwestuje w stroje zeby umilic starania, ja pierd.... zapomnialam wziasc progesteron jeszcze lyknac czy z rana?

Do góry