reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
U nas remont sypialni i mój M mnie właśnie rozwalił. Woła mnie i mówi :bo ja sobie myślę że tu będzie łóżeczko na początku to światła zrobię tu tu .... No nie wiem co myśleć on taki pewny jest że po tylu latach się uda ?
A z drugiej strony muszę go pochwalić że mimo wszystko podchodzi do tego w taki sposób. Ja nawet wywaliłam wszystkie książki które kiedyś mi kupił o ciąży , nie kupiłbym nic sama ...bo kiedyś się przyda.
Co myślicie o tym?
A wiesz ze moj tak samo. Ostatnio sie o szkołe poklocił ze mną. Że jak chłopak to musi miec fach w ręce a pozniej niech sobie idzie nawet i na studia [emoji23][emoji23][emoji23] pizgłam śmiechem bo jakąś godzinę wcześniej walił sie w czoło jak przystanełam przy sklepie z dziecięcymi ubrankami [emoji85]

Bo że my stare to juz niby nam sie od zycia juz nic nie należy :D jakbym miala zdrowie i kondycje to moglabym ostatnio co noc hahahaha a i tak zlapalam sie ostatnio na tym ze swojemu powiedziałam "lekarz sugerował ze dzis powinniśmy " [emoji23][emoji23][emoji23] cale szczescie ze sie nie dopytywał szczegółów tylko wzial sobie do serca zalecenia i wista wiooo

Ja wiem ze ze mna czasami ciezko zyc, ale trudno musicie mnie kochac jaka jestem:) i obiecac ze rzadna pawia nie pusci jak bede pisala o ciemnych wiszacych jajach

Już omawiacie szkołę [emoji23]. Nieźle, ale to znak że się uda.
Mnie jak znajoma zaczęła wypytywać kiedy dzieci,czy chcę chłopca czy dziewczynkę itp powiedziałam :
Jak ma być to będzie, czy dziewczynka czy chłopak wybierze sobie samo na 18 jak zresztą religię też [emoji23][emoji23][emoji23]
Mina babska bezcenna
A wiesz ze moj tak samo. Ostatnio sie o szkołe poklocił ze mną. Że jak chłopak to musi miec fach w ręce a pozniej niech sobie idzie nawet i na studia [emoji23][emoji23][emoji23] pizgłam śmiechem bo jakąś godzinę wcześniej walił sie w czoło jak przystanełam przy sklepie z dziecięcymi ubrankami [emoji85]

Te chłopy to mają jaja że z nami wytrzymują [emoji23]
Bo że my stare to juz niby nam sie od zycia juz nic nie należy :D jakbym miala zdrowie i kondycje to moglabym ostatnio co noc hahahaha a i tak zlapalam sie ostatnio na tym ze swojemu powiedziałam "lekarz sugerował ze dzis powinniśmy " [emoji23][emoji23][emoji23] cale szczescie ze sie nie dopytywał szczegółów tylko wzial sobie do serca zalecenia i wista wiooo

reklama
Ja wiem ze ze mna czasami ciezko zyc, ale trudno musicie mnie kochac jaka jestem:) i obiecac ze rzadna pawia nie pusci jak bede pisala o ciemnych wiszacych jajach
Kobieto moja droga. Ja mam teraz kilkudziesieciu chłopa na budowie. Szlag trafia moją delikatność i subtelności. Jezyk mi sie wyostrza. Dowcip tez mniej wybredny ale z pazurem ;) trzeba sobie radzic. Hahaha
To ze szkoly pokonczylam i mam tytułów wiecej niz miodek to nie mam zamiaru z siebie damy strugać.
Moją cechą jest bezpośredniosc. Albo sie mnie kocha albo nienawidzi. Nie ma opcji "toleruje" [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry