reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Cześć Dziewczyny :D od dwóch dni śledzę Wasz wątek na forum staraczek 2019, dzisiaj siedziałam do 4 rano, żeby wszystko przeczytać posty Kobitki i Salsy, w tej całej dość "ponurej" atmosferze, były jak promyczki słońca, które przepędzały gradowe chmury :) A przy poście kobitki o stroju policjantki, oplułam się że śmiechu jedząc płatki :D Dobrze, że powstał osoby wątek, nie będzie przynajmniej oburzenia.
Teraz patrząc na wasze nicki, mniej więcej kojarzę historię każdej z Was. Jesteście mega silne i wspaniałe!!! ❤ Opowiem może coś o sobie. Mam na imię Natalia, o maleństwo staram się drugi cykl. I zapewne będę tutaj najmłodsza, mam 24 lata :) I cholera! Zazdroszczę Wam tego poczucia humoru. W dzisiejszych czasach, młodzi ludzie, zachowują się jakby im całe stado kotów zdechło i mają wiecznego kija w tyłku. Tego nie wypada, tamtego nie wypada.. ble ble. A życie im mija. Chciałabym być na miejscu waszych dzieci w przyszłości, bo będą mieć zaj..biste mamuśki :D
Dziewczyny i ratujcie mnie ;P za 4 dni testuje, w terminie spodziewane @, ale do tego czasu zwariuje. Wszystkie rady, żeby zająć czas, nie pomagają

@pinkmoth a milo nam.. a rozgośc sie.. kobitka przesun dupsko koleżanka nam sie dosiada :) ekspres przy oknie - zrob sobie kawulke :)
Ja Ci powiem tak. Mam wrazenie patrzac na młodzież i mlode osoby. Ale i nie tylko. Jest jedno madre powiedzenie " bułke przez bibułke, hu.a gołą ręką" - ot i tyle w temacie.
Najważniejsze w zyciu to być sobą, nie spinać tylka, nie poddawać sie i cieszyć sie tym zagmatfanym życiem :*

@pinkmoth no to witaj w klubie stresujących. Ja mam jutro bete i wizyte u gina. Sprawdzi podwozie i jajka czy sie wykluły. Ciesze sie ze roboty dzis w huk to tak nie bede myslec. Ja nawet nie wiem kiedy @ mi teraz przypadnie. Pierwsza owulacja byla 01.01 wiec na 12-14 powinnam dostac

Rady ? Jedyna i najlepsza to udzielaj się u nas [emoji23].Pozytywny kop gwarantowany.
Chciałam tylko nadmienić że chyba się dopiero rozkręcamy
Cześć Dziewczyny :D od dwóch dni śledzę Wasz wątek na forum staraczek 2019, dzisiaj siedziałam do 4 rano, żeby wszystko przeczytać posty Kobitki i Salsy, w tej całej dość "ponurej" atmosferze, były jak promyczki słońca, które przepędzały gradowe chmury :) A przy poście kobitki o stroju policjantki, oplułam się że śmiechu jedząc płatki :D Dobrze, że powstał osoby wątek, nie będzie przynajmniej oburzenia.
Teraz patrząc na wasze nicki, mniej więcej kojarzę historię każdej z Was. Jesteście mega silne i wspaniałe!!! [emoji173] Opowiem może coś o sobie. Mam na imię Natalia, o maleństwo staram się drugi cykl. I zapewne będę tutaj najmłodsza, mam 24 lata :) I cholera! Zazdroszczę Wam tego poczucia humoru. W dzisiejszych czasach, młodzi ludzie, zachowują się jakby im całe stado kotów zdechło i mają wiecznego kija w tyłku. Tego nie wypada, tamtego nie wypada.. ble ble. A życie im mija. Chciałabym być na miejscu waszych dzieci w przyszłości, bo będą mieć zaj..biste mamuśki :D
Dziewczyny i ratujcie mnie ;P za 4 dni testuje, w terminie spodziewane @, ale do tego czasu zwariuje. Wszystkie rady, żeby zająć czas, nie pomagają

U nas było tak:
on: chcę z tobą chodzić
ja:nie chcesz
on :dalczego?
ja: bo ja jestem franca [emoji23][emoji23][emoji23]
I co ? Niech mi tylko coś zaczyna pisiczyć żem zła niedobra żona to ja mu na to że ostrzegałam a on sam chciał [emoji6]
A maja wyjscie ? Zawsze powtarzam - Jędza bo jędza ale własna.

U nas było tak:
on: chcę z tobą chodzić
ja:nie chcesz
on :dalczego?
ja: bo ja jestem franca [emoji23][emoji23][emoji23]
I co ? Niech mi tylko coś zaczyna pisiczyć żem zła niedobra żona to ja mu na to że ostrzegałam a on sam chciał [emoji6]
U mnie to samo [emoji23][emoji23][emoji23] tekst riposta : Ślepa byłaś jak brałaś?

[emoji23] fajnie się tak żyje jeśli takie są relacje. U nas tak zawsze jest że sobie wbijamy szpileczki .
Lubimy to oboje nie wyobrażam sobie życia tak na całkiem serio.
U mnie to samo [emoji23][emoji23][emoji23] tekst riposta : Ślepa byłaś jak brałaś?

wiecie co czasami mam wrazenie ze niektore udaja slepe:) przy zgaszonym swietle robia loda a przy zaswieconym patrza do portfela:)ja nie nawidze wlasnie moralnosci Pani Dulskiej, niektorzy pierdza przy sobie o sraja , a potem na zewnatrz udaja srane pance, bo ubraly kostium ja tez slonczylam studia meskie i nie jedno widzialamfiut to fiut cipka to cipka hahahah moj jakbym Mu powiedziala laskawy mezu czy mozesz byc tak uprzejmy i wlozyc mi w szparke tego co masz miedzy nogi , to by mnie zapakowal w minute w kaftan i spedzilabym reszte zycia w pokoju bez klamek. Swiat sie konczy , tak , tak my sie dopiero rozkrecamy

reklama
A wy co czytacie [emoji6]
0f90b62b6fb5c3da79bcb07036a90bfa.jpeg

Do góry