reklama
To co ktoś radzi trzeba samemu przemyśleć i w razie czego poczytać by w to wierzyć. Nie warto też się spinać o byle co.
Życie jest za krótkie by przejmować się pierdołami. Pewne rzeczy trzeba brać z humorem bo nie wyrobimy psychicznie.
Musimy odreagować stres a najlepiej działa poczucie humoru
Życie jest za krótkie by przejmować się pierdołami. Pewne rzeczy trzeba brać z humorem bo nie wyrobimy psychicznie.
Staramy sie miec glowe w górze i tak ma zostac. Bedziemy dumne z naszych starań, z naszych wyczekanych i ukochanych pociech [emoji173]
Zgadza sieTo co ktoś radzi trzeba samemu przemyśleć i w razie czego poczytać by w to wierzyć. Nie warto też się spinać o byle co.
Dlatego przeszłam tutaj. Swoboda wypowiedzi. Zero oceniania. Jedynie wsparcie i poczucie humoru :*
U
użytkownik 188556
Gość
Wiszące jajka? Gdzie?? Chce zobaczyć[emoji23]
Ogladam tylko jedne tyle lat, chociaż sobie popatrze na inne[emoji23]
blackbriar
Fanka BB :)
No i super [emoji4] bez złośliwości oczywiście, ale czasem poważnie, czasem z przymrużeniem oka dla wszystkich to dobrze zrobi [emoji4] ja mam niecałe 33 lata, od 10 miesięcy z przerwami staramy się o dzidzie, mamy już 6latke z mojego poprzedniego małżeństwa.
Pomimo bardzo lekkiej tematyki, która jest wręcz wskazana, zasady wypowiedzi pozostają bez zmian.
Nie obrażamy się, nie krytykujemy, nie wyzywamy. Kulturka musi być
Staraczki 2019 oczekujące wy.arzonych dwoch kreseczek na testach ciązowych mogą swobodnie wypowiadać sie o staraniach, o obawach, obgadywać mężów i wszystko zostaje między nami
Mam 39 lat. Wiec juz nie pierwszej młodości. Staramy sie o dzidzie od sierpnia 2018r. Jak narazie bezskutecznie.
Ale walczymy dalej
U nas remont sypialni i mój M mnie właśnie rozwalił. Woła mnie i mówi :bo ja sobie myślę że tu będzie łóżeczko na początku to światła zrobię tu tu .... No nie wiem co myśleć on taki pewny jest że po tylu latach się uda ?
A z drugiej strony muszę go pochwalić że mimo wszystko podchodzi do tego w taki sposób. Ja nawet wywaliłam wszystkie książki które kiedyś mi kupił o ciąży , nie kupiłbym nic sama ...bo kiedyś się przyda.
Co myślicie o tym?
A z drugiej strony muszę go pochwalić że mimo wszystko podchodzi do tego w taki sposób. Ja nawet wywaliłam wszystkie książki które kiedyś mi kupił o ciąży , nie kupiłbym nic sama ...bo kiedyś się przyda.
Co myślicie o tym?
blackbriar
Dobrze kochana może cię zarazi tym optymizmem [emoji4] ja wierzę że Wam się uda, że nam wszystkim w końcu się uda.U nas remont sypialni i mój M mnie właśnie rozwalił. Woła mnie i mówi :bo ja sobie myślę że tu będzie łóżeczko na początku to światła zrobię tu tu .... No nie wiem co myśleć on taki pewny jest że po tylu latach się uda ?
Co myślicie o tym?
kobietka301
Jestem i Ja ta mowiaca o wiszacych jajkach hahaha
No właśnie każda ma swoj komplet [emoji23][emoji23][emoji23]Wiszące jajka? Gdzie?? Chce zobaczyć[emoji23]
reklama
kobietka301
@kobietka301 [/QUOTEMelduje sie Pani General
Podziel się: