reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!! :D jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam :D

Serdeczne gratulacje [emoji7][emoji7] wysyłaj do nas te „pozytywne” fluidy [emoji23][emoji7][emoji7]

reklama
Zaraz wszystkie Was patolki pozamykam w wariatkowie [emoji23][emoji23][emoji23]
A wiec tak. Pomimo ze bralam clo na wywolanie owulacji moj organizm twierdzi ze i tak robi swoje. Mam kolejne dwa jajeczka w cyklu. Urosly do 20mm i 19mm. Ten lekarz zabronil jednak sztucznie je wspomagac na pekniecie. Niech sobie zyja swoim zyciem. Albo z jednej albo z drugiej owu moze cos byc. Jak nie dostane w ciągu tygodnia @ to beta. A jak dostane to nic nie łykać tylko na 8dc pokazac sie na monit jajeczek bo powstaja okolo 3dc wiec juz bedzie cos widac.
Co do brania tabsow- zapytałam w imieniu poruszanego dzis tematu. Zakaz. Kwas foliowy OK. Ale zadne dodatkowe typu vit a vit b vit c itp. Jak juz sie ktoras mocno uprze to "prenagol uno" czy jakos tak- zdjecie nizej. Bo ma kwas foliowy. Ale i tak zaleca jak juz ktos to bierze zeby kwas brac osobno. Zobacz załącznik 932553
Ale to poczekaj teraz masz 3 raz pe herzyki gotowe do pęknięcia? Czy to te drugie urosły? A kiedy idziesz na betę?

Do góry