reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!! :D jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam :D

Serdeczne gratulacje [emoji7][emoji7] wysyłaj do nas te „pozytywne” fluidy [emoji23][emoji7][emoji7]

reklama
Zaraz wszystkie Was patolki pozamykam w wariatkowie [emoji23][emoji23][emoji23]
A wiec tak. Pomimo ze bralam clo na wywolanie owulacji moj organizm twierdzi ze i tak robi swoje. Mam kolejne dwa jajeczka w cyklu. Urosly do 20mm i 19mm. Ten lekarz zabronil jednak sztucznie je wspomagac na pekniecie. Niech sobie zyja swoim zyciem. Albo z jednej albo z drugiej owu moze cos byc. Jak nie dostane w ciągu tygodnia @ to beta. A jak dostane to nic nie łykać tylko na 8dc pokazac sie na monit jajeczek bo powstaja okolo 3dc wiec juz bedzie cos widac.
Co do brania tabsow- zapytałam w imieniu poruszanego dzis tematu. Zakaz. Kwas foliowy OK. Ale zadne dodatkowe typu vit a vit b vit c itp. Jak juz sie ktoras mocno uprze to "prenagol uno" czy jakos tak- zdjecie nizej. Bo ma kwas foliowy. Ale i tak zaleca jak juz ktos to bierze zeby kwas brac osobno. Zobacz załącznik 932553
Ale to poczekaj teraz masz 3 raz pe herzyki gotowe do pęknięcia? Czy to te drugie urosły? A kiedy idziesz na betę?

Do góry