reklama
Sylwcia35
Fanka BB :)
Padłam.Mam prawo czytać wszystko na całym forum.A tym bardziej jak ktoś mi dupsko obrabia.
A teraz wstałam, otrzepalam mankiet i idę dalej.
Kati 5805
Hej zapraszamy serdeczniePadłam.
A teraz wstałam, otrzepalam mankiet i idę dalej.
Sylwcia35
Kochana a ja Ci powiem że patrz na to z przymrozeniem oka ale możesz nastawić się na wiosnę. To fasolka przyjdzie w bZ tarota mi wyszło że nie długo zajdę w ciąże ale wiosna lato. Do tego wyszło że problem nie jest po mojej stronie.
Trochę szok
Ja miałam toxo, chlamydie, różyczka.U mnie 2 dc , dziewczyny jakie badania robiłyście z tych podstawowych ale już płatnych?
Toxoplazmoze zrób, w ciąży nie jest bezpieczna. Ja miałam 2 koty i mam przecwiciała, ale jak jak masz teraz to źle
Mi nie kazał gin żadnych badań robić ale jak idę na te podstawowe to coś po drodze mogę zrobić jeszcze![]()
Sylwcia35
Zostaje tuHej zapraszamy serdecznie![]()
A z badań jeszcze robiłam HIV.
pinkmoth
Początkująca w BB
Niutka43
Cudne !!!!! GratulacjeKochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!!jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam
![]()
reklama
Agu1531
Gratulacjeee !!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Dużo Zdrówka dla Was [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!!jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam
![]()
Podziel się: