reklama
Sylwcia35
Fanka BB :)
Padłam.Mam prawo czytać wszystko na całym forum. A tym bardziej jak ktoś mi dupsko obrabia.
A teraz wstałam, otrzepalam mankiet i idę dalej.
Kati 5805
Hej zapraszamy serdeczniePadłam.
A teraz wstałam, otrzepalam mankiet i idę dalej.
Sylwcia35
Kochana a ja Ci powiem że patrz na to z przymrozeniem oka ale możesz nastawić się na wiosnę. To fasolka przyjdzie w bZ tarota mi wyszło że nie długo zajdę w ciąże ale wiosna lato. Do tego wyszło że problem nie jest po mojej stronie.
Trochę szok
Ja miałam toxo, chlamydie, różyczka.U mnie 2 dc , dziewczyny jakie badania robiłyście z tych podstawowych ale już płatnych?
Toxoplazmoze zrób, w ciąży nie jest bezpieczna. Ja miałam 2 koty i mam przecwiciała, ale jak jak masz teraz to źle
Mi nie kazał gin żadnych badań robić ale jak idę na te podstawowe to coś po drodze mogę zrobić jeszcze
Sylwcia35
Zostaje tu idę dalej miałam na myśli, że zostawiam za sobą nie potrzebne wkeecanie mnie w jakieś historieHej zapraszamy serdecznie
A z badań jeszcze robiłam HIV.
pinkmoth
Początkująca w BB
Niutka43
Cudne !!!!! GratulacjeKochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!! jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam
reklama
Agu1531
Gratulacjeee !!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Dużo Zdrówka dla Was [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!! jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam
Podziel się: