reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

ŁOŁ - lecę na tarota - ale chcę takiego jak TY :D Też chcę na wiosnę. @evellin 00 a wiosna już za chwilę - przecież liczymy ją zaraz od marca :D Wino pij, ja dzisiaj też się z Tobą napije, żeby Ci smutno nie było, że się sama tak męczyć musisz :D
Kochana jesteś [emoji173]
Nie wiem może to rozumieć tak że świętowanie po lecie czyli na jesieni by było z nami?
To było na yt live więc króciutkie te wróżby

reklama
Migdalove nie rozumiem trochę Twojego postępowania. Oznajmiałaś, że zamykasz wątek-ok. Ale jest nowy, kto chciał to dołączył i jakoś było ok a Ty zaczynasz znowu, że ktoś Ci obrabia tyłek. Nie spodobało się Twoje zachowanie jakiejś osobie i je wyraziła na forum, wiec nie jest to przysłowiowe obrabianie dupy.

reklama
Do góry