reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!! :D jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam :D
[emoji7][emoji7][emoji7] Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]
[emoji173] Nasze Pierwsze Czilałtowe Kreseczki Fasoleczki [emoji173] Yupiiii

Ale to poczekaj teraz masz 3 raz pe herzyki gotowe do pęknięcia? Czy to te drugie urosły? A kiedy idziesz na betę?
A wiec tak:
@ 25-27.12
Zastrzk w 7 dzień bo jajeczka po clo mialy już 25mm 21mm 19 mm
W 8 dzien 01.01 owulacja
We wtorek 08.01 osiem dni po owulacji okazuje sie ze mam dwa jajeczka.
Dzis usg - rosną i są oba duze ok 20mm- ale ich nie ruszamy sztucznie
Wiec teraz sugerujac sie pierwszą owu powinnam miec @ 14.01
A drugą ktora idzie i moze w kazdej chwili peknac- niewiadomo
Bete robie w poniedziałek chyba ze do poniedzialku bede robila po 10 testow dziennie [emoji13][emoji12][emoji14]

A wiec tak:
@ 25-27.12
W 8 dzien 01.01 owulacja
Bete robie w poniedziałek chyba ze do poniedzialku bede robila po 10 testow dziennie [emoji13][emoji12][emoji14]
Zrozumiałam :) to trzymam kciuki za poniedziałek i bete ;) albo niedziele za test :)

Ja bardziej myślę że inseminacja się nie uda bo mówiła że wiosna- lato bo później już widzi w kartach świętowanie.
Ale to że wyszło że problem nie jest po mojej stronie to jestem w szoku (bo to prawda).Więc mam nadzieję że uda się ta na końcu stycznia początku lutego. To już prawie wiosna nie?

Ja miałam stawianego tarota na podstawie moich dwóch imion i nazwiska. I wybierałam karty na przyszłość przeszłość teraźniejszość. I ile mi się sprawdziło w przeszłości tyle ma szanse sprawdzić się w przyszłości :) i powiem Wam, że na początku miałam sceptyczne podejście dopóki nie powiedziala mi wszystkiego z mojej przeszłości :p

A wiec tak:
@ 25-27.12
W 8 dzien 01.01 owulacja
Przepraszam za wyrażenie "ja pier...ole" - nie rozumiem. Ja miałam tak, że clo od 2 do 7 dc - czyli właśnie w okresie miesiączki a jajko mi dopiero ładnie urosło w 13 dc (17,7mm), To kiedy brałaś clo, że 7 dc miałaś takie jaja :D ?

reklama
Ej dziewczyny teraz miałam dziwne zjawiskonie śmiejcie sięleżę sobie oglądam film i nagle jakby mnie ktoś kul szpilka dosłownie stało to z minutę ble takie ciągnące klucie i przerwa i takie jakby szpilka...może dopiero owu mam...myślicie???czuję się tam nabrzmiala jak na@ trochę i tak sobie teraz kminie...

Do góry