reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Ja też podałam imię i nazwisko
i datę urodzenia
Ja miałam stawianego tarota na podstawie moich dwóch imion i nazwiska. I wybierałam karty na przyszłość przeszłość teraźniejszość. I ile mi się sprawdziło w przeszłości tyle ma szanse sprawdzić się w przyszłości :) i powiem Wam, że na początku miałam sceptyczne podejście dopóki nie powiedziala mi wszystkiego z mojej przeszłości :p

reklama
Przepraszam za wyrażenie "ja pier...ole" - nie rozumiem. Ja miałam tak, że clo od 2 do 7 dc - czyli właśnie w okresie miesiączki a jajko mi dopiero ładnie urosło w 13 dc (17,7mm), To kiedy brałaś clo, że 7 dc miałaś takie jaja :D ?
Okres 1 2 3 dzie cyklu
Clo w 3 4 5 6 7 dzien cyklu
W 7 dzien cyklu mialo wlasnie to swoje 25 i dostałam w ten sam dzien zastrzyk pregryl
W 8 dzień cyklu owulacja

Ej dziewczyny teraz miałam dziwne zjawiskonie śmiejcie sięleżę sobie oglądam film i nagle jakby mnie ktoś kul szpilka dosłownie stało to z minutę ble takie ciągnące klucie i przerwa i takie jakby szpilka...może dopiero owu mam...myślicie???czuję się tam nabrzmiala jak na@ trochę i tak sobie teraz kminie...
Ja na owulke mam takie bóle jajnika że chodzić nie mogę, a szwagierka kłocia więc możliwe, że masz owulke. Idzi działaj ;)

Przepraszam za wyrażenie "ja pier...ole" - nie rozumiem. Ja miałam tak, że clo od 2 do 7 dc - czyli właśnie w okresie miesiączki a jajko mi dopiero ładnie urosło w 13 dc (17,7mm), To kiedy brałaś clo, że 7 dc miałaś takie jaja :D ?
Legenda:

Lp. Dzien cyklu
Data dzien tygodnia itp bla bla
@- miesiączka
X -seksowanie cyferki pod iksem liczone po owulacji
Kf- kwas foliowy
Clo-clostilbegyt
Gluco-metf- metformax - na cukrzycę ciazową ( na wszelki wypadek ponoc ulatwia zajscie)
Dupek- duphostan
1547232900818.jpeg

Czytam was od rana. I od rana mam ochote napisac buhahah. Ktos tu ma chyba kij w dupie.

Dziwczyny zycze wam, szybkiego i przyjemnego robienia tych dzieci. Z takim poczuciem humoru , jakie pokazujecie tutaj:)

Powodzenia :)

Ej dziewczyny teraz miałam dziwne zjawiskonie śmiejcie sięleżę sobie oglądam film i nagle jakby mnie ktoś kul szpilka dosłownie stało to z minutę ble takie ciągnące klucie i przerwa i takie jakby szpilka...może dopiero owu mam...myślicie???czuję się tam nabrzmiala jak na@ trochę i tak sobie teraz kminie...
Porzuc nas na chwile. Nie obrazimy sie. Wrocisz opowiesz [emoji13][emoji12][emoji14] Leć na seksy szybkoooo

Czytam was od rana. I od rana mam ochote napisac buhahah. Ktos tu ma chyba kij w dupie.

Dziwczyny zycze wam, szybkiego i przyjemnego robienia tych dzieci. Z takim poczuciem humoru , jakie pokazujecie tutaj:)

Powodzenia :)
Zapraszamy :) rozsiądz sie wygodnie. Dla kazdego jest tu miejsce

reklama
Ja od kilku dni mam skurcze delikatne i chwilowe jak na @. Wcześniej tak nie miałam a w tym cyklu taka mam owulacje :)

Do góry