reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Ja też podałam imię i nazwisko
i datę urodzenia
Ja miałam stawianego tarota na podstawie moich dwóch imion i nazwiska. I wybierałam karty na przyszłość przeszłość teraźniejszość. I ile mi się sprawdziło w przeszłości tyle ma szanse sprawdzić się w przyszłości :) i powiem Wam, że na początku miałam sceptyczne podejście dopóki nie powiedziala mi wszystkiego z mojej przeszłości :p

reklama
Przepraszam za wyrażenie "ja pier...ole" - nie rozumiem. Ja miałam tak, że clo od 2 do 7 dc - czyli właśnie w okresie miesiączki a jajko mi dopiero ładnie urosło w 13 dc (17,7mm), To kiedy brałaś clo, że 7 dc miałaś takie jaja :D ?
Okres 1 2 3 dzie cyklu
Clo w 3 4 5 6 7 dzien cyklu
W 7 dzien cyklu mialo wlasnie to swoje 25 i dostałam w ten sam dzien zastrzyk pregryl
W 8 dzień cyklu owulacja

Ej dziewczyny teraz miałam dziwne zjawiskonie śmiejcie sięleżę sobie oglądam film i nagle jakby mnie ktoś kul szpilka dosłownie stało to z minutę ble takie ciągnące klucie i przerwa i takie jakby szpilka...może dopiero owu mam...myślicie???czuję się tam nabrzmiala jak na@ trochę i tak sobie teraz kminie...
Ja na owulke mam takie bóle jajnika że chodzić nie mogę, a szwagierka kłocia więc możliwe, że masz owulke. Idzi działaj ;)

Przepraszam za wyrażenie "ja pier...ole" - nie rozumiem. Ja miałam tak, że clo od 2 do 7 dc - czyli właśnie w okresie miesiączki a jajko mi dopiero ładnie urosło w 13 dc (17,7mm), To kiedy brałaś clo, że 7 dc miałaś takie jaja :D ?
Legenda:

Lp. Dzien cyklu
Data dzien tygodnia itp bla bla
@- miesiączka
X -seksowanie cyferki pod iksem liczone po owulacji
Kf- kwas foliowy
Clo-clostilbegyt
Gluco-metf- metformax - na cukrzycę ciazową ( na wszelki wypadek ponoc ulatwia zajscie)
Dupek- duphostan
1547232900818.jpeg

Czytam was od rana. I od rana mam ochote napisac buhahah. Ktos tu ma chyba kij w dupie.

Dziwczyny zycze wam, szybkiego i przyjemnego robienia tych dzieci. Z takim poczuciem humoru , jakie pokazujecie tutaj:)

Powodzenia :)

Ej dziewczyny teraz miałam dziwne zjawiskonie śmiejcie sięleżę sobie oglądam film i nagle jakby mnie ktoś kul szpilka dosłownie stało to z minutę ble takie ciągnące klucie i przerwa i takie jakby szpilka...może dopiero owu mam...myślicie???czuję się tam nabrzmiala jak na@ trochę i tak sobie teraz kminie...
Porzuc nas na chwile. Nie obrazimy sie. Wrocisz opowiesz [emoji13][emoji12][emoji14] Leć na seksy szybkoooo

Czytam was od rana. I od rana mam ochote napisac buhahah. Ktos tu ma chyba kij w dupie.

Dziwczyny zycze wam, szybkiego i przyjemnego robienia tych dzieci. Z takim poczuciem humoru , jakie pokazujecie tutaj:)

Powodzenia :)
Zapraszamy :) rozsiądz sie wygodnie. Dla kazdego jest tu miejsce

reklama
Ja od kilku dni mam skurcze delikatne i chwilowe jak na @. Wcześniej tak nie miałam a w tym cyklu taka mam owulacje :)

Do góry