reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Niutka chwala ze Nas nie opuscilas
No wiesz co ??? Rano wstaję, jeszcze oczy do końca nie otwarte - lecę na forum jak do drugiego domu - a on zburzony !!!! Szczerze, przeczytałam i nie rozumiem.... mam na ten temat swoje zdanie - ale go głośno nie powiem :p najważniejsze, że Salsa dała cynk i jakoś przez doliny, góry, morza i rzeki ale w końcu Was znalazłam (nielotna jestem w poruszaniu się po forum, a żeby już coś znaleźć ..... :) ). Bez Was to bym dopiero od tych starań dostała w banie :D

reklama
Mi teoretycznie pokazuje flo 1 dzień @ na 26.01.I niby dziś mam owulacje według aplikacji a przestał mnie boleć jajnik.... Mimo brania wiesiołka śluzu nie zauważyłam :/

@kobietka301 i ja śluzu w palce nie biore ale podcieram się i sprawdzam na papierze

Sylwia mi tez tak pokazuje i teraz sprawdziłam i tez 1-wszy dzień @ mam 26.01 a nie 25.01 i tez owu mi pokazuje. A śluz wodnisty :)

No wiesz co ??? Rano wstaję, jeszcze oczy do końca nie otwarte - lecę na forum jak do drugiego domu - a on zburzony !!!! Szczerze, przeczytałam i nie rozumiem.... mam na ten temat swoje zdanie - ale go głośno nie powiem :p najważniejsze, że Salsa dała cynk i jakoś przez doliny, góry, morza i rzeki ale w końcu Was znalazłam (nielotna jestem w poruszaniu się po forum, a żeby już coś znaleźć ..... :) ). Bez Was to bym dopiero od tych starań dostała w banie :D
Ty jak zwierze po wachu Nas wyczailas hahaha ja padam dzisiaj na ryj,
Nie wiem
Co sie stalo a do okresu jeszcze

Eeeeehhhhh na znowu wariuje..... Niby jeszcze 3 dni albo 4..... A ja juz myślę o testach. Mimo ze wiem ze @ przyjdzie. Mała nadzieja zawsze jest...

Ja tez m
Eeeeehhhhh na znowu wariuje..... Niby jeszcze 3 dni albo 4..... A ja juz myślę o testach. Mimo ze wiem ze @ przyjdzie. Mała nadzieja zawsze jest...
tego nie wiesz,ze przyjdzie;) jak pamietam z podpaska lazilam , bo myslalam, ze juz za chwile za momencik i nie przyszla:)

Sylwia ja nic nie stosuje oprócz witamin i kwasu foliowego. I jedyne co zauważyłam innego w tym cyklu to śluz jest wodnisty a nie rozciągliwy jak zwykle.

reklama
Ciekawostka

Każdy lek zażywany regularnie w znacznych ilościach może wpływać na płodność. Ibuprofen przyjmowany doraźnie nie jest groźny, jednak gdy staramy się o dziecko, trzeba ograniczyć jego przyjmowanie, ile jest to możliwe. Ibuprofen należy bowiem do niesteroidowych leków przeciwzapalnych, które mogą odpowiadać za zaburzenia owulacji, a tym samym mają wpływ na płodność kobiety (u mężczyzny powoduje problemy z erekcją).
Uwaga! Ostrożnie też trzeba podchodzić do stosowania preparatów zawierających kofeinę, kodeinę i aspirynę (również niesteroidowy lek przeciwzapalny).

Do góry