reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Ja tez poproszę bo dzis padne. A raczej od wczoraj mi sie dzień nie skonczył. Na 16:40 wizyta..ale mam przeczucia ze nici z tego w tym cyklu
Na prawdę uważasz że na pięć jajeczek nawet jedno nie zaskoczy? Ja obstawiam bliźniaki u Ciebie [emoji1787] [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Na prawdę uważasz że na pięć jajeczek nawet jedno nie zaskoczy? Ja obstawiam bliźniaki u Ciebie [emoji1787] [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Moj główny gin ten tak mowil dajac zastrzyk na pęknięcie jajeczek. Bo byly dwa dominujące prawie tej samej wielkosci 25mm
Dzis sprawdzimy jak jak sie maja te znalezione we wtorek. Ale z tej drugiej owu nic nie bedzie nawet jesli juz bo nie bylo przytulasów. Padamy na ryj po pracy. Za nerwowo to wszystko. Wyrzucam sobie ze to moja wina ze aie nie udaje. Bo poszlabym na 8 h odbebniła swojei finito. A ja o 3 w nocy jeszcze po rusztowaniu śmigam

Moj główny gin ten tak mowil dajac zastrzyk na pęknięcie jajeczek. Bo byly dwa dominujące prawie tej samej wielkosci 25mm
Dzis sprawdzimy jak jak sie maja te znalezione we wtorek. Ale z tej drugiej owu nic nie bedzie nawet jesli juz bo nie bylo przytulasów. Padamy na ryj po pracy. Za nerwowo to wszystko. Wyrzucam sobie ze to moja wina ze aie nie udaje. Bo poszlabym na 8 h odbebniła swojei finito. A ja o 3 w nocy jeszcze po rusztowaniu śmigam
Uda się myśl pozytywnie. Pracy nie zmienisz no chyba że chcesz [emoji6] ale jak pokonczą się budowy to tryb pracy też się troszkę unormuje i stresu będzie mniej a nastawienie też dużo daje a nawet jak nie bliźniaki to jedno będzie wierzę w to [emoji8][emoji8][emoji8].

Biorę kompleks witamin z grupy B. W sumie dlatego ze skończyłam suplementację ovarinem i w nim tez były te witaminy kwas foliowy i coś tam jeszcze :)
Pytam bo mnie zakazano brac witamin. Tylko naturalnie. I poza kwasem foliowym od pol roku nie biore nic. No poza tym clo i duphostanem

Uda się myśl pozytywnie. Pracy nie zmienisz no chyba że chcesz [emoji6] ale jak pokonczą się budowy to tryb pracy też się troszkę unormuje i stresu będzie mniej a nastawienie też dużo daje a nawet jak nie bliźniaki to jedno będzie wierzę w to [emoji8][emoji8][emoji8].
No wlasnie ze sie nie pokonczą. Juz następne inwestycje na horyzoncie. I tak do emerytury [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja sobie nie wyobrazam momentami jak to wszystko pogodze. Plus jedynie taki ze juz teraz zarywam noce, niewiele spie [emoji23][emoji23][emoji23]

Powiem Ci tak. Że rozmawiałam z lekarzem i mówiłam mu ze chcemy zacząć starać się o maleństwo. Trochę staranie się przedłużyło, ale nie widział przeciwwskazań żeby brać ovarin cały czas nawet jak zajdę w ciąże.

reklama
Nie twoja wina ja pracuje na pół etatu stresu na pewno mam zdecydowanie o wiele mniej niz ty jako szefowa firmy i co po pół roku dalej nic
gdzie staranka średnio co 2-3 były. Badań szczegółowych typu prolaktyna i reszta hormonów jeszcze nie robiłam tylko podstawową morfologia i tsh wszystko w normie lekarz kazał do roku czasu normalnie się starać i po 10 miesiąc przy braku ciąży się zgłosić na badania itd.itd.
Na każdą z nas czas nadejdzie tylko musimy to czekanie przetrwać [emoji28][emoji28][emoji28]
Na szczęście mamy siebie [emoji8]

Do góry