reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Ciekawostka

Każdy lek zażywany regularnie w znacznych ilościach może wpływać na płodność. Ibuprofen przyjmowany doraźnie nie jest groźny, jednak gdy staramy się o dziecko, trzeba ograniczyć jego przyjmowanie, ile jest to możliwe. Ibuprofen należy bowiem do niesteroidowych leków przeciwzapalnych, które mogą odpowiadać za zaburzenia owulacji, a tym samym mają wpływ na płodność kobiety (u mężczyzny powoduje problemy z erekcją).
Uwaga! Ostrożnie też trzeba podchodzić do stosowania preparatów zawierających kofeinę, kodeinę i aspirynę (również niesteroidowy lek przeciwzapalny).
Ciekawostka.... Ja wyum cyklu od @ do teraz cyba juz z 8 ibuprofenu połknęłam!! I w grudniu gripeks bo bylam chora! Myslisz ze to miało wplyw? Dzis tez muszę wziąć.... A może jednak paracetemol?

reklama
Ciekawostka.... Ja wyum cyklu od @ do teraz cyba juz z 8 ibuprofenu połknęłam!! I w grudniu gripeks bo bylam chora! Myslisz ze to miało wplyw? Dzis tez muszę wziąć.... A może jednak paracetemol?
Pewnie miało to wpływ. Ja tylko w razie potrzeby nospa i paracetamol.
Ale ostatnio musiałam brać antybiotyk.
Też wcześniej brałam ibuprofen na @

Powiem wam ze tak to jest jak się do starań podchodzi na dużym luzie... Ale będę mądrzejsza. Ten cykl spisuje na strsty. 21 ide do gina na przeglad i startuje z suplami. Do tej pory lylam tylko witaminy [emoji12]

reklama
Witajcie wszystkie laseczki [emoji173]
I ja właśnie się szykuje na przegląd podwozia...
Byłam ostatnio 4 lata temu wstyd -po ślubie. w międzyczasie wyszła mi tarczyca i załamałam się trochę ,ze muszę się leczyć
W tym roku postanowiłam się wziąć za siebie i skupić na pozytywach a nie ciagle rozpaczać ,ze nic nie wychodzi na tych testach..
Gin to postawa. Kilka lat temu tez zaniedbałam chodzenie bo mi bylo wstyd. Mialam nadzerke. 3 mce po zabiegu lezalam plackiem. Teraz latam jak glupia. W tym tygodniu to bedzie 3 raz hahaha
Mi tez... Ale ka nie mam co testować bo juz mam bóle głowy jak przed @. Więc czekam[emoji22]
14 po owu. Nie ma co sie negatywnie nakrecac. Ja siebie tlumacze ze ja6l zrobie test w 12 a nie wyjdzie i sie zdenerwuje a sie wlasnie teraz fasolka zadomawia.. to moze sobie pomyleć ooo jak tu nerwowo to może ja lepiej przyjde pozniej... no i może lepiej nie robic za wczesnie
Kuźwa szukam Was i szukam gdzie teraz bo wstaje i ktoś mi drugi dom zburzył :( dobrze trafiłam :)
Siemka Niutka :) Super trafiłaś. Szybko odbudujemy Nasz domek. W koncu jestem szefowa firmy remontowo-budowlanej. Zaraz połatamy sciany i pizgne jakiś tynk dekoracyjny. A szyfr do drzwi "usmiech"
Bardzo bym chciała tutaj dołączyć [emoji16][emoji16]
Ale pod warunkiem ze nie zobaczę tutaj Migdalove [emoji35]
Strasznie straciła w moich oczach ...
Nie wiem czy była czy zagląda. Ale juz był wpis kobietki o jej mężowskich w stanie niewaszkości dwóch woreczka wiec chyba nie wroci.. siadaj wygodnie i rozgosc sie
Cześć dziewczyny :) jak samopoczucie ? Również przenoszę się tutaj, nie lubie niepotrzebnych spięć szczególnie ze nie po to tu jesteśmy :)
Dzieńdoberek zadnych spin nie ma i nie bylo i nie bedzie. Trzymamy sie dalej w kupie :*
A i widziałam, że się trochę opisujecie a ja nic o sobie nie powiedziałam ani na tym ani na poprzednim wątku. Mam na imię Luiza mam 22 lata pierwszy cykl starań :)
A witaj. Milo nam :)
Eeeeehhhhh na znowu wariuje..... Niby jeszcze 3 dni albo 4..... A ja juz myślę o testach. Mimo ze wiem ze @ przyjdzie. Mała nadzieja zawsze jest...
Czekaj do @. Nie mysl o tym. Wez sie za sprzatanie [emoji14]

Do góry