Asik1234
Fanka BB :)
To tak jak jaJa jestem dopiero w okresie owulacji wiec muszę uzbroić się w cierpliwość do 25.01 żeby testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak jaJa jestem dopiero w okresie owulacji wiec muszę uzbroić się w cierpliwość do 25.01 żeby testować
Ale zobacz cały dzień na bani Zobacz załącznik 932389
Silna baba jesteś tylko miej więcej nadzieji niby nadzieja matką głupich ale dodaje nam sił w momentach w których chcemy się poddać iHej ja czekam na @ (jeszcze 7 dni) potem stymulacja do inseminacji. Nawet naturalnie już nie próbuję nie ma sensu.
Dziś mnie wszystko boli oprócz włosów i paznokci, w nocy nie mogłam spać. To przez nerwy bo 2 dni temu uśpiłam moją kotkę i strasznie się z tym czuje
Ja jestem dopiero w okresie owulacji wiec muszę uzbroić się w cierpliwość do 25.01 żeby testować
Przykre ale na pewno za Tęczowym Mostem jest jej bardzo dobrze i masz tam teraz swojego Anioła - więc na pewno szczęście nie będzie Cię teraz opuszczaćHej ja czekam na @ (jeszcze 7 dni) potem stymulacja do inseminacji. Nawet naturalnie już nie próbuję nie ma sensu.
Dziś mnie wszystko boli oprócz włosów i paznokci, w nocy nie mogłam spać. To przez nerwy bo 2 dni temu uśpiłam moją kotkę i strasznie się z tym czuje
Po pracy ??? Takiej to dobrzeHej dziewczynki i ja melduję się po pracy [emoji16][emoji16]
Jeszcze że szkoły młodego odebrać i weekendzik.[emoji41][emoji41] Mój pojechał zęby zrobić i dopiero w niedziele wraca na szczęście ostatni raz ale mam młodego i was to samotna nie będę [emoji6].
Uda się uda !!Uda ci się nie teraz to innym razem [emoji7]
Przykre ale na pewno za Tęczowym Mostem jest jej bardzo dobrze i masz tam teraz swojego Anioła - więc na pewno szczęście nie będzie Cię teraz opuszczać
Po pracy ??? Takiej to dobrze
Uda się uda !!
Dziewczynki odkryłam właśnie jak odpowiada się na kilka postów na raz Człowiek uczy się całe życie
To tak jak ja
Mi się udawało na stronie ale na apce nie umiem, ja na zmianę korzystam na stronie mi emotek nie ładuje ale widzę wszystkie posty mimo że odpisuje a na aplikacji widzę tylko ten post na który odpisuje ale wchodzą emotki [emoji16]Przykre ale na pewno za Tęczowym Mostem jest jej bardzo dobrze i masz tam teraz swojego Anioła - więc na pewno szczęście nie będzie Cię teraz opuszczać
Po pracy ??? Takiej to dobrze
Uda się uda !!
Dziewczynki odkryłam właśnie jak odpowiada się na kilka postów na raz Człowiek uczy się całe życie