reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23]. Piję do obiadu i to ilość ok szklanki to na bani raczej nie za bardzo jestem . Z obiadem jakoś idzie, bo szybko przegryzam by nie czuć smaku. Robię butelkę z dodatkami i mam na 3 dni.
Mąż mówi że dobrze że nie piwo mi kazał pić bo by mi zazdrościł [emoji6].
Jak mi przynosi te wina z piwnicy to mówi że mi lekarstwa przyniósł.
Ale zobacz cały dzień na bani :) Zobacz załącznik 932389

Hej ja czekam na @ (jeszcze 7 dni) potem stymulacja do inseminacji. Nawet naturalnie już nie próbuję nie ma sensu.
Dziś mnie wszystko boli oprócz włosów i paznokci, w nocy nie mogłam spać. To przez nerwy bo 2 dni temu uśpiłam moją kotkę i strasznie się z tym czuje
Silna baba jesteś tylko miej więcej nadzieji niby nadzieja matką głupich ale dodaje nam sił w momentach w których chcemy się poddać i
Trzymam mocniutko kciuki aby wszystko poszło dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110].

Hej ja czekam na @ (jeszcze 7 dni) potem stymulacja do inseminacji. Nawet naturalnie już nie próbuję nie ma sensu.
Dziś mnie wszystko boli oprócz włosów i paznokci, w nocy nie mogłam spać. To przez nerwy bo 2 dni temu uśpiłam moją kotkę i strasznie się z tym czuje
Przykre :( ale na pewno za Tęczowym Mostem jest jej bardzo dobrze i masz tam teraz swojego Anioła - więc na pewno szczęście nie będzie Cię teraz opuszczać
Hej dziewczynki i ja melduję się po pracy [emoji16][emoji16]
Jeszcze że szkoły młodego odebrać i weekendzik.[emoji41][emoji41] Mój pojechał zęby zrobić i dopiero w niedziele wraca na szczęście ostatni raz ale mam młodego i was to samotna nie będę [emoji6].
Po pracy ??? Takiej to dobrze :D
Uda ci się nie teraz to innym razem [emoji7]
Uda się uda !!

Dziewczynki odkryłam właśnie jak odpowiada się na kilka postów na raz :) Człowiek uczy się całe życie :D

Przykre :( ale na pewno za Tęczowym Mostem jest jej bardzo dobrze i masz tam teraz swojego Anioła - więc na pewno szczęście nie będzie Cię teraz opuszczać

Uda się uda !!

Dziewczynki odkryłam właśnie jak odpowiada się na kilka postów na raz :) Człowiek uczy się całe życie :D

Ja to jeszcze tego nie ogarnęłam [emoji16][emoji1319][emoji851]

Jestem i ja , poczytalam na spokojnie ta cala burze jaka sie wywiazala i powiem Wam, ze poczulam sie troche winna , ze tak sie stalo.Jestem bardzo energiczna i zwariowana osoba, moze za bardzo mnie ponioslo bo poczulam sie poprostu swobodnie i tyle , jak wsrod ludzi ktorych znam - nascie lat:). Na wstepie dodam , ze nie jestem patolem, wrecz przeciwnie, ale nie o tym tu mowa:) taki mam sposob bycia i juz, chociaz uwazam , ze wiszace jajka nie sa jakis tematem tabu. Podobnie jak salsa bylam w szoku, ze ktos sprawdza szyjke naciaga sluz na palce hahahah, ale nie potepilam, poprostu przestalam czytam:) Z salsa chcialysmy wprowadzic troche luzu,
Oczywiscie jest to watek dla starajacych sie, ale na milosc Boska , sa miedzy czasie tez inne tematy:)salsa trzymam kciuki :) witajcie nowa dziewczyni i stare tez heheh

reklama

Uda się uda !!

Mi się udawało na stronie ale na apce nie umiem, ja na zmianę korzystam na stronie mi emotek nie ładuje ale widzę wszystkie posty mimo że odpisuje a na aplikacji widzę tylko ten post na który odpisuje ale wchodzą emotki [emoji16]

Do góry