reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Ja mam
Okres dostac 21 a czuje sie jakbym jiz miala dostac, czyli cos sie musialo poprzestawiac dziewczyny ktore boli glowa, czesto w ciazy boli,wogole wydaje mi sie, ze wczesne objawy ciazy sa takie same jak rozpoczecie@

Jestem i ja , poczytalam na spokojnie ta cala burze jaka sie wywiazala i powiem Wam, ze poczulam sie troche winna , ze tak sie stalo.Jestem bardzo energiczna i zwariowana osoba, moze za bardzo mnie ponioslo bo poczulam sie poprostu swobodnie i tyle , jak wsrod ludzi ktorych znam - nascie lat:). Na wstepie dodam , ze nie jestem patolem, wrecz przeciwnie, ale nie o tym tu mowa:) taki mam sposob bycia i juz, chociaz uwazam , ze wiszace jajka nie sa jakis tematem tabu. Podobnie jak salsa bylam w szoku, ze ktos sprawdza szyjke naciaga sluz na palce hahahah, ale nie potepilam, poprostu przestalam czytam:) Z salsa chcialysmy wprowadzic troche luzu,
Oczywiscie jest to watek dla starajacych sie, ale na milosc Boska , sa miedzy czasie tez inne tematy:)salsa trzymam kciuki :) witajcie nowa dziewczyni i stare tez heheh

Przestań - żadna w tym Twoja wina! Teraz możemy spokojnie pogadać nie patrząc 5 razy na to co napisałyśmy żeby kogoś nie urazić, jesteśmy i tak razem, wspieramy się a że czasem któraś głupoty napisze to i fajnie jak się pośmiejemy i wyluzujemy :)

Mi teoretycznie pokazuje flo 1 dzień @ na 26.01.I niby dziś mam owulacje według aplikacji a przestał mnie boleć jajnik.... Mimo brania wiesiołka śluzu nie zauważyłam :/

@kobietka301 i ja śluzu w palce nie biore ale podcieram się i sprawdzam na papierze

reklama
Ja mam
Okres dostac 21 a czuje sie jakbym jiz miala dostac, czyli cos sie musialo poprzestawiac dziewczyny ktore boli glowa, czesto w ciazy boli,wogole wydaje mi sie, ze wczesne objawy ciazy sa takie same jak rozpoczecie@

są niestety podobne, aczkolwiek tak już gdzies pisałam u każdej z nas mogą być deczko inne i z różnym nasileniem. Co do bólu głowy w ciąży - jest ale właśnie przed @ też, ja mam teraz w ogóle jakieś dziwne cykle bo od listopada objaw PMS to mdłości... W ciąży właściwie czułam że coś nie tak, mniej więcej w dniu spodziewanej@ zaczęłam latać siusisu po wypiciu czegokolwiek i co chwila ;) mdłości, żyłki na cyckach no i ich ból - tego przed @ nigdy nie miałam. A i bym zapomniała - zadyszka.

Do góry