reklama
Asik1234
Fanka BB :)
o jej aż tak...Nie gniewajcie się na siebie to było jakieś nieporozumienie, mamy się wspierać wszystkie... :-*Bardzo bym chciała tutaj dołączyć [emoji16][emoji16]
Ale pod warunkiem ze nie zobaczę tutaj Migdalove [emoji35]
Strasznie straciła w moich oczach ...
Ja nie mogę taki cyrk o jajka?o jej aż tak...Nie gniewajcie się na siebie to było jakieś nieporozumienie, mamy się wspierać wszystkie... :-*
Kurde obie strony konfliktu powinny wrzucić na luz. Przecież nie mamy po 15 lat . Warto po prostu przymrużyć oko i się uśmiechnąć.
Po co psuć atmosferę właściwie o nic.
Nie stoję po żadnej ze stron.
Przeczytałam, przewinełam i tyle.
Jesteśmy na różnych etapach życiowych, z różnym stażem małżeńskim i inaczej odbieramy TE sprawy. Trochę luzu i tolerancji trzeba wszystkim. Warto już zakończyć ten temat. Nie szkoda wam czasu na takie bzdury?
Jak sobie radzisz?
Ja strasznie się boję czekania po inseminacji na test. A do tego ovitrelle chyba 10 dni od zastrzyku fałszuje wynik
Ja strasznie się boję czekania po inseminacji na test. A do tego ovitrelle chyba 10 dni od zastrzyku fałszuje wynik
A propo bzdur..... Jaszcze 3 dni do @[emoji15]
Niutka43
Ja wszystkie badania mam świeże, z listopada 2018 - teraz w poniedziałek idę na prolaktynę ze stymulacją - bo endokrynolog mi mówiła, że w wynikach mam w normie, ale po stymulacji metaclopramidum może wyjść że jest za wysoka, a wtedy są problemy z jajeczkowaniem, jajka rosną słabe i trzeba by to było wyregulować hormonami. Upatruję w tym możliwe trudności, albo w drożności jajowodów (ale tu badanie mam dopiero 18 marca :/, bo mi w lutym przepadło, przez przesunięcie @). Czytałam też gdzieś, że właśnie stres, nerwy powodują podwyższenie prolaktyny, a to wpływa na niemożność zajścia w ciążę. Ja po wielu miesiącach trafiłam w końcu do świetnej ginekolog i endokrynologa i mimo wieku na starania późnego bardzo poważnie i z życzliwością obie podeszły do tematu . No nic - do czerwca walczę. Też mam syna (a nawet dwóch ) - który w grudniu kończy 12 lat i ciągle dopytuje się o rodzeństwo bo nie chce podług reszty być najmłodszyA kiedy robiłaś ostatnio badania?ja 7 mies temu...ja może nie przykładam się tak dobrze obserwacji jak wy bo nie robię testów owu itd ale mimo to myślę że skoro te starania jednak sa w miarę często to powinno zaskoczyć..Ale tak jak piszesz nie wiadomo dlaczego nie zaskakuje...wiele opini słyszę że to siedzi w głowie i im bardziej się chce to nie można zajść Ale weź tu nie myśl kiedy mój syn np ma 11 lat.. Oczywiście nie jest to myślenie przesadne ale jednak pragnie sie dziecka to i o tym sie myśli.przeciągam z miesiąca na miesiąc wizytę u gina do @ później już mi się nie chce po rozczarowaniu i tak w kółko Ale jak teraz @ przyjdzie to zaraz po lecę do niego.
Asik1234
No nie było to miłe Ale nie ma co się klucic i pewnie też nie najlepiej się z tym czuję co się stało.jesteśmy dalej i się wspierajmy:-*Myśle ze nie tylko ja tak uważam
Z nią się wspierać nie da ...
reklama
Hej ja czekam na @ (jeszcze 7 dni) potem stymulacja do inseminacji. Nawet naturalnie już nie próbuję nie ma sensu.Cześć dziewczyny jak samopoczucie ? Również przenoszę się tutaj, nie lubie niepotrzebnych spięć szczególnie ze nie po to tu jesteśmy
Dziś mnie wszystko boli oprócz włosów i paznokci, w nocy nie mogłam spać. To przez nerwy bo 2 dni temu uśpiłam moją kotkę i strasznie się z tym czuje
Podziel się: