reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

ptynia​w Livorno byliscie???

cucciola nie, w Piombino bylismy, tu mamy rzut beretem, do Livorno jest dalej.

CHcialam sie Was zapytac jak to jest z prowadzeniem ciazy tutaj? Od razu mowie, ze w ciazy nie jestem, ale sie tak zastanawiamy nad dzidkiem. Slyszalam, ze w czasie ciazy wszystkie badania zlecone przez ginekologa sa darmowe, prawda to? Ja mam problemy z krwia, od razu powinnam miec podane zastrzyki i mialoby to trwac cala ciaze bo inaczej nie donosze, i jestem ciekawa czy takie rzeczy to sie dostaje na czerwona recepte czy sa platne? Jak to jest z usg, pobieraniem krwi, sa darmowe czy na ticket?

reklama
Dzien Dobry

w koncu pogoda sie poprawila:-)
w lazience mam mega wielka plame dach zaczal przeciekac ale tu fachowcy tyle razy juz naprawiali i wciaz to samo niedlugo to mufa sie rzuci:baffled:

agatkoTy to wciaz cos robisz podziwiac tylko!!!!
ania i agatkajak tam postepy w diecie??
kermitkoojj bidna ta Twoja Olunia tez slyszalam,ze z pecherzem to nie ma zartow i nawraca
:baffled:moja siostra od pecherza nabawila sie problemow z nerkami:-(wazne zeby porzadnie wyleczyc!!macie jakis antybiotyk??
ptynia​w Livorno byliscie???

Cucciola Ola miala antybiotyk ,oprocz tego inny lek od wirosow i syrop z zurawiny , teraz trzeba uwazac bo lekko cos zawieje a ona juz sie skarzy na pecherz ,teraz brala tylko syrop na razie minelo ,zobaczymy na jak dlugo....z ta dieta to tez mi cos nie wychodzi , zamiast mniej too zdarz sie wiecej zjesc , zero mobilizacji:no::no:

witam witam.Moja dieta no ostatnii zaniedbana ale moja waga ze mna niewaczy bywa ze pokaze 67 a bywa ze 70 no mam nadziej ze 70 juz niebedzie :-D

aniu wlasnie chciaam powiedziec ze na fb wygladasz super nie widac tej wagi , ja zle wygladam mam poprostu okropny brzuch ,widac te kilosy u mnie wiec chyba naprawde trzeba cos robic:baffled:

witajcie.sorki ze was zaniedbalam od rana ale mialam urwanie glowy dzisiaj,ale od poczatku.ranobylam po zakupy z moja cora pozniej wzielysmy sie za obiad i w miedzyczasie pojechalam z tesciem do dontysty i cora cama przygotowala obiad bo mialysmy gosci na obiedzie.moj mial dzisiaj wizyte kontrolna na nefrologii i na obiad przyjechal razem ze swoimi kolezankami co mieli razem pszeszczep i tak razem grupa sie trzymaja 12 lat:-D.no i zrobilam obiadek a po drugie to i dzisiaj moje imieniny.wiec dwa w jednymsie zlozylo.
cuciola moja dietka dzisiaj w kat poszla,ale nie daje sie,jak na suwaczku widac kilosiki pomalu spadaja-3 kilo.
my zawsze staramy sie cos zrobic jak jedziemy na dzialke,nie lubie siedziec z zalozonymi recami,byleby nie padalo:tak:.

cucciola nie, w Piombino bylismy, tu mamy rzut beretem, do Livorno jest dalej.

CHcialam sie Was zapytac jak to jest z prowadzeniem ciazy tutaj? Od razu mowie, ze w ciazy nie jestem, ale sie tak zastanawiamy nad dzidkiem. Slyszalam, ze w czasie ciazy wszystkie badania zlecone przez ginekologa sa darmowe, prawda to? Ja mam problemy z krwia, od razu powinnam miec podane zastrzyki i mialoby to trwac cala ciaze bo inaczej nie donosze, i jestem ciekawa czy takie rzeczy to sie dostaje na czerwona recepte czy sa platne? Jak to jest z usg, pobieraniem krwi, sa darmowe czy na ticket?

kochana tutaj mozesz byc spokojna wszystko jest gratis a w ogole opieka medyczna super ja bylam bardzo zadowolona u nas reparto porodowe bylo super wyposazone i personel wszystkie polozne i medycy swietnie przygotowani tylko rodzic!!!!
no to teraz trzeba bybylo postarac sie o siostrzyczke dla Maciusia!!!
kermitkotak tak syrop z zurawiny jest ponoc na pecherz i stany zapalne bardzo dobry!!!
agatkano to idzie dobrze juz 3 kiloski !!oby do przodu

Jagodty to bardziej na jelita i zoladek a na pecherz to wlasnie zurawina..

Dziewczyny dzieki z apocieszenie ze niewygladam na swoja wage.Ale ja mam 174 cm wzrostu to tez juz inaczej sie rozklada...

Agatka najlepszego :*

Ja za wszytko niestety placilam tzn ticket prawie na wszytko jedyne co darmowe to wizyty u cipologa ale ja trafilam na koszmar wiec sie niewypowiadam :)

dziewczyny gdzie was wywialo???czy moze zasypalo??:-D:-D:-D

th

reklama
Do góry