reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Góry są piękne zarówno ośnieżone jak i nie, uwielbiam po nich chodzić...ale ja chcę już WIOSNY....co tu na forum taka cisza??? Każda z nas ma swoje sprawy i nie ma czasu na pogawędki, co nie? Przecież nie będę sama ze sobą rozmawiać...:-)
Zadałam Wam pytanie a tu żadna mi nie odpowiedziała, czyżby pominięcie?
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna...:happy:

dzien dobry sobotnio, u nas ciut lepiej, choc jeczmien na oku Macka sie powieksza i jak zwykle biedulek, bo go to dziadostwo swedzi a drapac nie moze. Ale przemywamy smarujemy, powinno byc dobrze. Mojego tez gardlo puscilo, ja na ucho juz czesciowo slysze, choc jeszcze w srodku boli.
Evelik ja mam podobnie jak ania bo moj tez 7-latek, wiec w glowie ma lego i batalie z przeciwnikami. Czasem sie wlasnie w jakies batalie bawimy(choc ja do tego typu zabaw nie mam cierpliwosci),ja jestem od takich spokojniejszych zabaw, czasem robimy jakis art-attack, cos wycinamy, kleimy, rozwiazujemy krzyzowki, gramy w gry planszowe, to wszystko w domu, bo nie bardzo jest gdzie wyjsc. Ale generalnie to sam sobie organizuje zabawy.
Wczoraj moj szanwony malzonek zrzucil moj telefon no i ekran sie stlukl, popekala zewnetrzna szybka, a ze dotykowy to niebardzo sie jakos paluchami po stluczonym szkielku jezdzi mimo ze tel dziala. I siedze teraz i przegladam oferty telefonow coby jakis darmo dolaczali do oferty:-) Macie jakies sugestie co do super dzialajacych telefonow?

U mnie dzisiaj z rana bylo 2 na minusie.
Ptyniu ja mam sony galaxy 2 w 3 na abonament.i jestem mega mega mega zadowolona.Telefon dziala niesamowicie.z mezem mamy oboje takie same on ma czarny ja bialy i jest ekstra...

no wlasnie ,moja cora tez ma w 3 Galaxy i jest bardzo zadowolona.placi 30 euro miesiecznie abonamentu i internet bez limitu.u mnie szaro buro i zimno.pada mokry snieg.w taka pogode to nawet na dzialke rano jechac mi sie nie chcialo,pewnie dopiero poobiedzie pojedziemy bo i drzewa trzeba przywiezc bo w garazu pustki.
zyta gdzie sie podziewasz?czyzby cie zlapaly bole porodowe i tulisz malenstwo w ramionach? odezwij sie bo sie zamartwiamy o Ciebie....................

Hej! No tak, prawko teraz kosztuje i w PL i tutaj....ale zdać je to jest teraz sztuka wielka:tak: przepisy się teraz zmieniły...co tam ciekawego porabiacie w domku ze swoimi dzieciaczkami. Jakie zabawy im organizujecie? Tak z ciekawości pytam bo mi się pomysły wyczerpały:-)
Ciekawe co tam u Zyty, nic się nie odzywa?
Cucciola mleko powinno Ci samo zaniknąć jak już 7 mcy nie karmisz bez żadnych tabletek, to dziwne....

a no wlasnie juz ponad 7msc i wciaz je mam lekarka dala mi tabletki na zanik zobaczymy czy zadzialaja bo wciaz jest:cool:
My z mala jestesmy na etapie klockow budujemy i skladamy no ale Twoj maluszek jest starszy od Fiammi a moze cos z Lego???

brr i u nas zimno

Dziewczyny niezly zbieg okolicznosci bo wlasnie nad samsungiem sie zastanawiam.Ania chyba wlasnie masz nie sony galaxy tylko samsunga, bo szukalam sony alaxy i tylko mi samsunga wyswietlalo:) Teraz tez mam samsunga wave i nie chce zmieniac na inna marke, bo ta mi odpowiada. Na razie w moim rankingu prym wiedzie wlasnie galaxy 2.
Ide sie wierszyka uczyc z Mackiem, dali mu tyle na ten weekend compiti ze bedziemy jeszcze i jutro je robic. Milego wieczorku i dzieki za podpowiedzi telefoniczne:-)

reklama
My z mala jestesmy na etapie klockow budujemy i skladamy no ale Twoj maluszek jest starszy od Fiammi a moze cos z Lego???

brr i u nas zimno

Mój Albert ma 3 pudełka klocków, pobawi się nimi trochę, poukłada ze mną no ale jest tak że to ja później muszę je zbierać...zabawek ma pod dostatkiem, nowych i używanych po spadku od kuzynowstwa no i urodzinach bo przeważnie zabawki się dostaje. Uwielbia bawić się samochodzikami, a teraz ostatnio zainteresowały go zwierzątka, naśladowanie ich i które jak się nazywa.
Ptynia dobry pomysł mi podsunęłaś z tym art-attakiem, w telewizji to przeważnie oglądaliśmy. Ciekawych rzeczy się można dowiedzieć i zrobić...a co do telefonu to ja mam starą nokię bezdotykową i też jestem zadowolona i nie zamierzam zmieniać chociaż przydałoby się....a ileż ona wycierpiała upadków i zamoczeń i nic się jej nie stało...działa dalej! Ale nie opłaca się wymieniać ekranu bo za pieniądze za naprawę + trochę euro kupisz sobie nowy telefon. Teraz są oferty w salonach, dziewczyny Ci oferują galaxy słyszałam że jest dobry, zatem popytaj dalej i zobacz w necie.
Agatko na gg się teraz nie słyszymy z zytą, także mi się wydaje że już powinna tulić synka w ramionach...muszę jej smsa napisać.

brrrr...u nas także zimno, ale wyobraźcie sobie, że na Syberii jest -50.
Tym miłym akcentem pozdrawiam Was wszystkie:happy:
​BYLE DO WIOSNYYYYYYYYYYYY...................

Do góry