anna20061
Fanka BB :)
ptyniu ja mam i sony i galaxy zapomnialam o i napisac mam sony xperia.Ale to z galaxy bardziej zadowolona jestem Przepraszam za omylke.Ja dzisiaj juz niewyrabiam haha...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkich u nas deszczzowo i zimno my w domu bo Olcia znowu miala problemy z pecherzem nawet nie wiedzialam ze to takie trudne do wyleczenia calkowitego , no ale juz jest lepiej,,,,Hej! No tak, prawko teraz kosztuje i w PL i tutaj....ale zdać je to jest teraz sztuka wielka przepisy się teraz zmieniły...co tam ciekawego porabiacie w domku ze swoimi dzieciaczkami. Jakie zabawy im organizujecie? Tak z ciekawości pytam bo mi się pomysły wyczerpały:-)
Ciekawe co tam u Zyty, nic się nie odzywa?
Cucciola mleko powinno Ci samo zaniknąć jak już 7 mcy nie karmisz bez żadnych tabletek, to dziwne....
witam witam.Moja dieta no ostatnii zaniedbana ale moja waga ze mna niewaczy bywa ze pokaze 67 a bywa ze 70 no mam nadziej ze 70 juz niebedzie