Z
zyta
Gość
a ja dzisiaj wzielam sie za firanyokna pomiedzy deszczem przemylam,no nie byly brudne,bo czesto ich myje,wiec tak tylko szyby z tych zaciek po deszczu przetarlamacha gdzies to ja czytalam,chyba Perfekcyjna Pani Domu,zeby do bialych firan dodac do prania proszek do pieczenia,podobno wybielatak tez zrobilam i zobaczymy,czy bialoscia mnie olsniaa do mycia okien uzywac ponczoch,rajstopto juz wyprobowalam i nawet fajnie sie myje...
sicilpol napisz chociaz kilka slow co u was?
pinkyball zdasz napewno,grunt to sie nie bac jazdy samochodem;-)no nie wiem jak w ogole to jest,dziala w Itali,ale jesli chodzi o prawa jazdy to pikus,z tego co widze i slyszeniektorzy maja zrobione,ale ja to bym bala sie z nimi przewiez
cucciola79 i jak Fiammi???
U nas dzisiaj nocka mozna powiedziec,ze przespanatroche pokaslala jak sie polozyla,ale na spiaco,chcialam ja obudzic,zeby usiadla moze sie napila wody,ale sen byl silniejszy
strega zycze wam szczesliwej podrozy
sicilpol napisz chociaz kilka slow co u was?
pinkyball zdasz napewno,grunt to sie nie bac jazdy samochodem;-)no nie wiem jak w ogole to jest,dziala w Itali,ale jesli chodzi o prawa jazdy to pikus,z tego co widze i slyszeniektorzy maja zrobione,ale ja to bym bala sie z nimi przewiez
cucciola79 i jak Fiammi???
U nas dzisiaj nocka mozna powiedziec,ze przespanatroche pokaslala jak sie polozyla,ale na spiaco,chcialam ja obudzic,zeby usiadla moze sie napila wody,ale sen byl silniejszy
strega zycze wam szczesliwej podrozy
Ostatnio edytowane przez moderatora: