reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

anika super,udalo sie wam naprawde szybko,to kiedy zaczynacie przeprowadzke?bedziesz wprowadzala jakies zmiany w nowym oprocz malowania?no na parapetowke tez sie pisze:-)
ptynia na cale szczescie wszystko dobrze sie skonczylo:-)a maciek zadowolony?mnie tez glowa bolala bardzo,u mnie tez wieje jak cos...
cucciola mojej malej pierwszy zab wyszedl jak miala 8 mies,wiec nie masz o co sie martwic...wyjdzie w swoim czasie...

reklama
anija zapomnialam ci wczesniej napisac ze mala dobrze powiedziala tatusiowi:-D fajna jest ta twoja Chiara:-D moj L mowi ze tesciowa bardzo lubi ale pewnie dlatego ze jej nie rozumie;-):-D
cucciola mojej siostry blizniakom jednemu wyszedl zabek jak mial 4 miesiace a drugiemu jak mial dokladnie rok tak ze mysle z zebami to tak jak ze wszystkim to sprawa inwidualna mojemu synkowi pierwszy zabek wyszedl jak mial 6 miesiecy potem jeden za drugim i mial 6 do 18 miesiaca potem nastepne 10 jeden za drugim i znowu zastoj ma juz ponad 2 lata i nie ma jeszcze wszystkich zebow a nie ktore dzieci w jego wieku juz dawno maja wszystkie zeby nie martw sie mysle ze wszystko jest w normie.

luczka moj r z moimi rodzicami tez sie lubia bo sie nie rozumieja...choc moj podstawowe slowka rozumie i nawet powie,ze chce klep-chleb:-)zreszta na odleglosc to im wychodzi bardzo dobrze to lubienie sie:-)jak sie zobacza 2 razy do roku jest ok...
chiara jak sie rozgadala to sie fajniusia zrobila jak kazde dziecko ma odpowiedz na wszystko...ale czasami jak cos powie to szczeka opada...

nie no moj tez cos tam rozumie i mowi teraz nawet wiecej bo sie oslucha jak mowie do Lorenza a czasem udaje ze nie rozumie;-) i tak jak mowisz widza sie raz w roku to i czemu maja sie nie lubiec.
Dzieci sa szczere czasami az do bolu i to jest w nich piekne.

Anikawiedzialam wiedzialam tak przepadlas bez wiesci:tak:
Dzieki dziewczynki:blink:oby w koncu wyszedl ten pierwszy bo ile to ma sie dziecie meczyc:-(
Dzisiaj przysypiala mi z glowa w kaszce taka zmeczona byla i jak nigdy po 20 juz w lozeczku:tak:

ja trzymam mocno zacisniete &&&&&&&&&&&&&.jutro wstawie wam zdjecie inkubatora lub filmik bo jeszcze brakuje mi termometru elektronicznego z czujnikiem wilgotnosci.miejmy nadzieje ze chociaz polowa sie wylegnie.pozniej beda fotki jak wszystko sie uda.anika gratulacje z okazji sprzrdazy mieszkanka.naprawde szybciutjo wam to poszlo.

witam was dziewuszki,!!!
w tych dniach bede troszke assente,ale pare slowek postaram sie do was zawsze napisac...
wlasnie wyslaalm Ale do szkoly,musial isc sam na przystanek scuola bys(pod oknem)bo naszego papi nie ma,a giuletto jeszcze spi...szkoda mi go bylo budzic na 5 minut,wiec siedzialm w oknie dopoki autobus nie zniknal z pola widzenia..
anja,nie wiem jeszcze dokladnie gdzie bedziemy mieszkac,z wlascicielem tego mieszkania o ktorym wam pisalam bedziemy rozmawiac jutro bo mojego m.nie ma,wiec zostalo przesuniete wszystko na jutro,ale ja w miedzyczasie chodze ogladac inne mieszkania,dzis rano mam 2 do zobaczenia,no ale parapetowe zrobimy,badzcie spokojne...
pozdrawiam was serdecznie,cholera ta nasza sil moglaby sie odezwac....
jak dam rde to jeszcze cos napisze..

agatkaa ja za kurczaczki i jajeczka&&&&&&&&&&
mala przebudzila sie rozdrazniona poliki jak ogien rozpalona ,goraczki nie ma
:szok:to musza byc zeby nie ma co:baffled:
czy mozna wyjsc na spacer w takiej sytuacji czy lepiej nie ??boje sie aby goraczka nie powrocila:confused:

reklama
witam sie w ten deszczowy dzien:growl::rolleyes:serdecznie mam go juz gdzies...:rolleyes2:
Anika73 gratulacje ze sprzedazy mieszkania,a teraz trzymamy &&&&& za nowe i przeprowadzke,w zamian oczekujemy zdjecia
:yes:ja juz przyzwyczajona jestem bez meza,nawet teraz jak jest to czasami przeszkadza:unsure:tylko jest ciezko,pod tym wzgledem,ze jakbym chciala isc do pracy,to niestety nie ma takiej mozliwosci,ktos musi zaprowadzic i przyprowadzic dziecie z przedszkola...a godz.pracy niestety nie sa tak elastyczne...
cucciola79 hm co by tu ci doradzic,poobserwuj corke,ciekawe czy to na zabki,czy cos innego,jak by juz miala zabulki latwiej by bylo rozpoznac czy to czasami jakas nie infekcja...
u ciebie tak samo jak u mojej znajomej,kazda temperatura,marudzenie pytanie,moze zeby???:confused:
agatka13 czekamy na zdjecia,ciekawa jestem jak to wyglada,szkoda ze tak sie ochlodzilo,gdyby bylo lato w pelni inaczej by juz to wygladalo,no przynajmniej mniej pradu:rolleyes:
dziewczyny!!!budzimy sie:tak::-):yes:

Do góry