Kingusia91
Fanka BB :)
gosiak chrześniak męża miał coś tego typu ale nie interesowało go to. Może Tymkowi się spodoba ;-)
Ja kupiłam dzisiaj dinusia Produkty - Canpol
Ja kupiłam dzisiaj dinusia Produkty - Canpol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję się, że ledwo żyję. Moje dziecko spało dziś raptem niecałą godzinę oczywiście nie naraz. Byliśmy u dobrego pediatry. Stwierdził, że dziecko jest przekarmione, że nie ma czegoś takiego jak karmienie na żądanie, że karmi się co 2 godiny i krpopka, bo ukł. pokarmowy tyle czasu potrzebuje na strawienie pokarmu. Zapisał nam jakiś proszek robiony w aptece (jutro odbieram) i kropleki dicoflor. Mam nadzieję, że pomoże, bo dziś płakałm razem z Adasiem... Nic mu nie pomagało, ani noszenie, ani ziuzianie... Cyc tylko ,a le potem wymiotuje, bo się obje żarłoczek mały... Jestem skonana....