Witajcie kochane :-)
Kingusia , Jakie czadowe fotki
Pięknie, aż mi się łezka w oku zakręciła...ehhh
Jeśli chodzi o jedzonko przy karmieniu , to ja jem wszystko , fakt faktem dokarmiam sztucznym , ale małej nic nie jest... Nawet popijam czasami coca-cole jak mam ochotkę
Jadłam już grilla, truskawki, wszystkie owoce jem ... więc warto próbować i się nie katować :;-)
Dmuchawiec, Mikoto, Wy to jesteście takie moje dwie forumowe torpedy :-) Zawsze próbowałam brać z Was przykład ;-)
Palin, Mikołaj pojechał równo z tatusiem ;;-) ale to właśnie jest takie słodkie zachowanie maluszków, odrazu przypomina mi się sytuacja jak moja Julka była mała , bawiłam się z nią i robiłam jej samolocik , podnosiłam do góry i mówiłam do niej--i co się stało " Juleczka puściła hafcika prosto do mojej buzi
Farbujcie kobietki włoski jak możecie, ja teraz mam ponad miesięczny odrost---i nie mam czasu na fryzjera...chyba sama będę musiała sobie zafarbować
Dzisiaj dostałam wychodne :-) S został z małą a ja pojechałam na zakupy i nie mogłam się oprzeć żeby na chwilkę ie wpaść do
ROBACZKA, zobaczyć Hubercika -----Kurde , ale on jest słodki, malutki , śliczniutki, tak fajnie na mnie spoglądał tymi pięknymi oczkami ehhhh :-):-):-)
No nic kochane wracam do obowiązków
Zosieńka się budzi więc czas na mnie :-)
Trzymam kciuki za Was kochane za te które dzisiaj mają zamiar się rozpakować.....
Postaram się jutro wpaść --buziaki wielkie