reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

10.jpgMikoto prosze :-)

Załączniki

• 10.jpg
    10.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Posprzątałam górę domu , umyłam balkon i czekam na poród .
Anula - Ty to niezła jesteś :-D !!! Z tym przystojnym lekarzem czarnoskórym . Nieźle nieźle .... Na chwilę przed porodem .
Może będzie poród odbierał ;-)???? Tak na poważnie to mam nadzieję , że lekarka proroctwo wypowiedziała i urodzisz w najbliższych godzinach.
Kingusia - nie wiem czy Ci już pisałam ale cieszę się , ze jednak , pomimo oporów , karmisz malutką piersią :tak:. Zdjęcie super !
Gosiak - no mam nadzieję ,ze już więcej Cię nie odeślą . Trudno uwierzyć , ze tak to tam wygląda .

Kto dziś rodzi w nocy ???? Asiulka no nie???? Pisała , ze jej wody odeszły - ale ma fajnie ... Trzymam kciukasy &&&&&

cześć dziewczyny! Niedawno wróciłam od fryzjera, od razu lepiej się czuję.
Madzia mężowi przysługuje 14 dni opieki jak będziesz po cc. U nas w szpitalu zgłasza się to ordynatorowi w trakcie ostatniego badania przed wypisem.
Gosiak - współczuję takiego traktowania w tamtejszych szpitalach.
Mikoto - skąd ty Kobieto masz tyle siły i paweru. Ja to się ledwo toczę a jak coś robię to z przerwami.

MatkaEwa powiem Ci że dalej mam opory :/ mam wklęsłe brodawki, karmie ją przez te silikonowe nakładki, męczące to jest trochę... :dry:
W szpitalu już się modliłam o to żeby wyjść do domu i w razie czego dokarmić ją butlą, ale na razie walcze.

Wrzucę jeszcze jedno, moje ulubione :-)
5.jpg

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 60
MatkaEwa trzymam kciuki, żebyś się doczekała!

Asia ja w ciąży się stopuję
iconwinkau4.gif
Ja też musze się wybrać do fryzjera, ale to raczej już po porodzie - tym bardziej, że i tak noszę teraz włosy częściej związane, a że nie farbuję to i tak mi się nie śpieszy.

Zjadłam kolację, włączyłam TV - Opole dzisiaj
tapeviolon.gif
Zaraz idę się umyć i będę się relaksowała i odpoczywała
zen.gif
Dzisiejsza pogoda dopisała i nawet zrobiłam więcej niz planowałam:
- okna pomyte ( pomoc miałam, także szybko poszło)
- firanki poprasowane i powieszone
- kwiatki pomyte
- 4 prania zrobione
- wczorajsze pranie pochowane
- pościele uprasowana, czeka na jutro, to zmienię
- zakupy weekendowe spożywczo-drogeryjno-chemiczne zrobione
- odkurzone
Reszta zostawiona na jutro - kurze, mycie podłóg, kosze. Myślę, że powinnam się wyrobić jutro ze wszystkim, co sobie zaplanowałam. Niedzielę zostawiam na reklaks i goszczenie się, a poniedziałek rezerwuję dla siebie - chcę się ogranąć do szpitala, posprawdzać torby, dopakować do końca.

Melduję się tylko na chwilę, bratanica była dzisiaj dosyć grzeczna, więc jakoś czas minął. Truskawki przywiezione prosto z pola, już zrobiłam dżemik i mus. Teraz już Filip może wychodzić, ale chyba nie słucha mamusi, bo nic się nie dzieje....

Mikoto - ja byłam zafarbować i podciąć włosy mimo że też noszę je związane. Obawiam się że po porodzie nie dała bym rady iść przy dwójce małych dzieci.

reklama
Do góry