anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dmuchawcu, ja polecam nursing butter Palmersa, polecony kiedys przez Natis, dla mnie rewelka plus bephanten. Ja przy Sebastiane nie mam w ogóle problemu z brodawkami, dzięki smarowniu ich regularnie 2 tyg przed porodem (palmers) i potem w 3 pierwszych dobrach po każdym karmieniu (bephanten). Teraz smaruje tak z raz dziennie. Dodam ze przy Zuzi miałam brodawki zmasakrowane równo, i dopiero jak było zle to zaczęłam smarowac... Tak więc smarujcie sie dziewczyny profilaktycznie!!!
Robaczek, niezle z tym kangurowaniem starszaka przez tatę Zuzia sie dzis dokangurowala do nas, ale Sebastianowi sie to chyba nie spodobało.
dziewczyny, czy maluszki zasypiaja Wam przy cycu? Czy starcie sie tego unikać i kłaść spac bez cyca? U mnie póki co cyc najlepszy usypiacz...
Robaczek, niezle z tym kangurowaniem starszaka przez tatę Zuzia sie dzis dokangurowala do nas, ale Sebastianowi sie to chyba nie spodobało.
dziewczyny, czy maluszki zasypiaja Wam przy cycu? Czy starcie sie tego unikać i kłaść spac bez cyca? U mnie póki co cyc najlepszy usypiacz...