reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Palindromea emota wstawiona na początku Twojego posta normalnie mnie rozłożyła na łopatki!
hahaa3.gif
Dobrze, że przynajmniej w dzień możesz trochę odespać. A i rzeczy dla Mikołaja zdążysz rozłożyć na czas. Ty jutro w biegu od rana do laboratorium, a ja planuję polowanie w Biedronce
iconmadly5.gif
Na celu mam koszule nocne
lance-pierre.gif
Kto się jeszcze wybiera? Potem muszę też odebrać wyniki badań.

reklama
witam wieczornie :happy2:

Zjadłam sobie lody, później z mężem wynieśliśmy fotele i stolik na balkon, zrobiłam "mrożoną" kawuchę i tak siedzieliśmy sobie do tej pory opalając mordki :biggrin2: humorek się trochę poprawił po złapaniu promieni słonecznych ;-)

Marcysiowa gratuluję 9 m-ca!!!
Anula uważaj na siebie przy tych porządkach
Mikoto już jest trochę lepiej :biggrin2:
Palin ściskam cieplutko
Dmuchawcu normalnie zazdroszczę wypadu nad jeziorko, w takie upały marzy mi się jeziorko aby sobie popływać :biggrin2:

Mikoto - dobrze, że przypominasz. Z labka będę miał blisko do Biedronki - zobaczę, co będą mieli... W dzień, tak koło 13 mnie zwala z nóg (zmęczenie i upał), ale jak będę miała zajęcie to pewne dopiero wieczorem padnę na pyszczek. I będę chrapać...

mikoto pisze:
praniem też tak często robię - ładuję wieczorem, wsypuję proszę, płyn i rano tylko Start
Akurat prac to ja lubię. ;-) a po heh 4 latach przypomniałam sobie o opoznianiu zakończenia prania, teraz często nastawiam tak zeby skończyło się o 8 wtedy wieszak jak wstaniemy i nie piszczy nam w nocy
Zresztą coraz częściej uzywamyvtej opcji w zmywarce, bo gdy nastawimy po kolacji to po 2 godzinach nie chce nam się schodzić i tylko denerwuje nas pikaniem

a ja teraz z łóżka nadaje, szkoda zaliczyłam w wannie , wychodziłam i się posliznelam, poleciałam w poprzek wanny do tylu, kolana do środka stopy na zewnątrz, tak jakbym się zaklinowala w poprzek, pachwiny mi się rozlazły -jak zaba, Adam przyleciał bo sama się podnieść nie mogłam, chyba myślał ze zaczęłam rodzic, teraz leze trochę mnie po olewa, ale bez paniki ;-) dobrze ze to rano nie bylo bo wtedy sama jestem, nie wiem jakbym wylazla...

Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa:tak: Wielkie buziaki dla was ;-)

Niestety z małą nie jest lepiej. Temperatura po syropie spada a potem znów 39 stopni i tak cały dzień. Już szlag mnie trafia bo nie mogę patrzeć jak ona się męczy, płacze. Koszmar :(
Głowa mnie boli, mały się tak wypina jakby chciał przez brzuch się wydostać. Niech już ten dzień się skończy i oby jutro było lepiej. Lecę coś zjem i się położę choć na chwilkę bo aż mi słabo przez ten upał

ufff dopiero dotarłam do domu.

Rano wystawa kwiatów z Pięknym, moją mamą i teściową:-) było całkiem zabawnie:))) kupiłam kwiaty na balkon, jakieś pnące fioletowe i komarnice do tego... jutro zrobię foto to wkleję, ja się na tym nie znam:)

Później obiad u teściów, później deser i opalanko na ogródku moich rodziców, następnie spacer i piwko (dla mnie IceTea) w parku ze znajomymi i na koniec dnia kolacja u teściów... Jestem WYKOŃCZONA! ale zadowolona:)

Nogi mam jak balony.... już nie wiem co mam z nimi zrobić, bolą strasznie:/ na przyszły tydzień zapowiadają ochłodzenie więc może tak źle nie będzie:p

Widzę, że tu weekendowy spokój dzisiaj:) i żadna nie urodziła:))))

No to życzę dobrej nocki i uciekam do łóżka:)

Fioletowa dobrze, że nic Ci się nie stało! Kobieto uważaj na siebie!

Paulunia
daj znac jak sytuacja będzie wyglądała rano, jak się nie poprawi to nie ma co zwlekać - trzeba iść do lekarza. Trzymam kciuki, zeby było lepiej, a Ty żebyś chociaż troszkę pospała i nabrała sił!

Smile
super dzień miałaś! Czekamy na fotki w takim razie!

A ja Kochane mówię Wam dobranoc - uciekam do łóżka, ale chyba szybko nie zasnę, zgaga mnie męczy. Pewnie będę Was jeszcze podczytywać z telefonu. Spokojnej nocki!

reklama
Kurcze Fioletowa, dobrze ze nic sie nie stało.. Musiałas sie strachu najesc..

Paulunia, ojej... Biedna Twoja malutka :(:( może spróbuj ja troskę poschladzac kąpielą?? Zwłaszcza, ze jak piszesz u Was tak gorąco w domciu.. Tule Was obie mocno!

Smile, no ja tez z utęsknieniem czekam tego zapowiadanego ochlodzenia, jak dla mnie to i 10-12 może być!

Mikoto, dzięki za link, popatrzym! :)

dobrej nocy dziewczyny!

Do góry