Palindromea emota wstawiona na początku Twojego posta normalnie mnie rozłożyła na łopatki!
Dobrze, że przynajmniej w dzień możesz trochę odespać. A i rzeczy dla Mikołaja zdążysz rozłożyć na czas. Ty jutro w biegu od rana do laboratorium, a ja planuję polowanie w Biedronce
Na celu mam koszule nocne
Kto się jeszcze wybiera? Potem muszę też odebrać wyniki badań.
reklama
_Marys_
Fanka BB :)
witam wieczornie
Zjadłam sobie lody, później z mężem wynieśliśmy fotele i stolik na balkon, zrobiłam "mrożoną" kawuchę i tak siedzieliśmy sobie do tej pory opalając mordki humorek się trochę poprawił po złapaniu promieni słonecznych ;-)
Marcysiowa gratuluję 9 m-ca!!!
Anula uważaj na siebie przy tych porządkach
Mikoto już jest trochę lepiej
Palin ściskam cieplutko
Dmuchawcu normalnie zazdroszczę wypadu nad jeziorko, w takie upały marzy mi się jeziorko aby sobie popływać
Zjadłam sobie lody, później z mężem wynieśliśmy fotele i stolik na balkon, zrobiłam "mrożoną" kawuchę i tak siedzieliśmy sobie do tej pory opalając mordki humorek się trochę poprawił po złapaniu promieni słonecznych ;-)
Marcysiowa gratuluję 9 m-ca!!!
Anula uważaj na siebie przy tych porządkach
Mikoto już jest trochę lepiej
Palin ściskam cieplutko
Dmuchawcu normalnie zazdroszczę wypadu nad jeziorko, w takie upały marzy mi się jeziorko aby sobie popływać
Palindromea
Mikoto - dobrze, że przypominasz. Z labka będę miał blisko do Biedronki - zobaczę, co będą mieli... W dzień, tak koło 13 mnie zwala z nóg (zmęczenie i upał), ale jak będę miała zajęcie to pewne dopiero wieczorem padnę na pyszczek. I będę chrapać...
_Marys_
Ja się wybieram na polowanie do Biedronki :-) też na koszule
Dziewczyny info zwłaszcza dla tych, które nie mogą spać - nocne łowy
Nocny czar zakupów! Ubrania i buty taniej - sklep dla dzieci smyk.com
Nocny czar zakupów! Ubrania i buty taniej - sklep dla dzieci smyk.com
Akurat prac to ja lubię. ;-) a po heh 4 latach przypomniałam sobie o opoznianiu zakończenia prania, teraz często nastawiam tak zeby skończyło się o 8 wtedy wieszak jak wstaniemy i nie piszczy nam w nocymikoto pisze:praniem też tak często robię - ładuję wieczorem, wsypuję proszę, płyn i rano tylko Start
Zresztą coraz częściej uzywamyvtej opcji w zmywarce, bo gdy nastawimy po kolacji to po 2 godzinach nie chce nam się schodzić i tylko denerwuje nas pikaniem
a ja teraz z łóżka nadaje, szkoda zaliczyłam w wannie , wychodziłam i się posliznelam, poleciałam w poprzek wanny do tylu, kolana do środka stopy na zewnątrz, tak jakbym się zaklinowala w poprzek, pachwiny mi się rozlazły -jak zaba, Adam przyleciał bo sama się podnieść nie mogłam, chyba myślał ze zaczęłam rodzic, teraz leze trochę mnie po olewa, ale bez paniki ;-) dobrze ze to rano nie bylo bo wtedy sama jestem, nie wiem jakbym wylazla...
Paulunia8713
Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa Wielkie buziaki dla was ;-)
Niestety z małą nie jest lepiej. Temperatura po syropie spada a potem znów 39 stopni i tak cały dzień. Już szlag mnie trafia bo nie mogę patrzeć jak ona się męczy, płacze. Koszmar
Głowa mnie boli, mały się tak wypina jakby chciał przez brzuch się wydostać. Niech już ten dzień się skończy i oby jutro było lepiej. Lecę coś zjem i się położę choć na chwilkę bo aż mi słabo przez ten upał
Niestety z małą nie jest lepiej. Temperatura po syropie spada a potem znów 39 stopni i tak cały dzień. Już szlag mnie trafia bo nie mogę patrzeć jak ona się męczy, płacze. Koszmar
Głowa mnie boli, mały się tak wypina jakby chciał przez brzuch się wydostać. Niech już ten dzień się skończy i oby jutro było lepiej. Lecę coś zjem i się położę choć na chwilkę bo aż mi słabo przez ten upał
ufff dopiero dotarłam do domu.
Rano wystawa kwiatów z Pięknym, moją mamą i teściową:-) było całkiem zabawnie)) kupiłam kwiaty na balkon, jakieś pnące fioletowe i komarnice do tego... jutro zrobię foto to wkleję, ja się na tym nie znam
Później obiad u teściów, później deser i opalanko na ogródku moich rodziców, następnie spacer i piwko (dla mnie IceTea) w parku ze znajomymi i na koniec dnia kolacja u teściów... Jestem WYKOŃCZONA! ale zadowolona
Nogi mam jak balony.... już nie wiem co mam z nimi zrobić, bolą strasznie:/ na przyszły tydzień zapowiadają ochłodzenie więc może tak źle nie będzie
Widzę, że tu weekendowy spokój dzisiaj i żadna nie urodziła)))
No to życzę dobrej nocki i uciekam do łóżka
Rano wystawa kwiatów z Pięknym, moją mamą i teściową:-) było całkiem zabawnie)) kupiłam kwiaty na balkon, jakieś pnące fioletowe i komarnice do tego... jutro zrobię foto to wkleję, ja się na tym nie znam
Później obiad u teściów, później deser i opalanko na ogródku moich rodziców, następnie spacer i piwko (dla mnie IceTea) w parku ze znajomymi i na koniec dnia kolacja u teściów... Jestem WYKOŃCZONA! ale zadowolona
Nogi mam jak balony.... już nie wiem co mam z nimi zrobić, bolą strasznie:/ na przyszły tydzień zapowiadają ochłodzenie więc może tak źle nie będzie
Widzę, że tu weekendowy spokój dzisiaj i żadna nie urodziła)))
No to życzę dobrej nocki i uciekam do łóżka
Fioletowa dobrze, że nic Ci się nie stało! Kobieto uważaj na siebie!
Paulunia daj znac jak sytuacja będzie wyglądała rano, jak się nie poprawi to nie ma co zwlekać - trzeba iść do lekarza. Trzymam kciuki, zeby było lepiej, a Ty żebyś chociaż troszkę pospała i nabrała sił!
Smile super dzień miałaś! Czekamy na fotki w takim razie!
A ja Kochane mówię Wam dobranoc - uciekam do łóżka, ale chyba szybko nie zasnę, zgaga mnie męczy. Pewnie będę Was jeszcze podczytywać z telefonu. Spokojnej nocki!
Paulunia daj znac jak sytuacja będzie wyglądała rano, jak się nie poprawi to nie ma co zwlekać - trzeba iść do lekarza. Trzymam kciuki, zeby było lepiej, a Ty żebyś chociaż troszkę pospała i nabrała sił!
Smile super dzień miałaś! Czekamy na fotki w takim razie!
A ja Kochane mówię Wam dobranoc - uciekam do łóżka, ale chyba szybko nie zasnę, zgaga mnie męczy. Pewnie będę Was jeszcze podczytywać z telefonu. Spokojnej nocki!
reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Kurcze Fioletowa, dobrze ze nic sie nie stało.. Musiałas sie strachu najesc..
Paulunia, ojej... Biedna Twoja malutka może spróbuj ja troskę poschladzac kąpielą?? Zwłaszcza, ze jak piszesz u Was tak gorąco w domciu.. Tule Was obie mocno!
Smile, no ja tez z utęsknieniem czekam tego zapowiadanego ochlodzenia, jak dla mnie to i 10-12 może być!
Mikoto, dzięki za link, popatrzym!
dobrej nocy dziewczyny!
Paulunia, ojej... Biedna Twoja malutka może spróbuj ja troskę poschladzac kąpielą?? Zwłaszcza, ze jak piszesz u Was tak gorąco w domciu.. Tule Was obie mocno!
Smile, no ja tez z utęsknieniem czekam tego zapowiadanego ochlodzenia, jak dla mnie to i 10-12 może być!
Mikoto, dzięki za link, popatrzym!
dobrej nocy dziewczyny!