reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Hej!
Mikoto melduję się, ale teraz na poranną kawkę chyba za późno.;-):-D

Miałam dziś "Kinderparty", bo moje dziecię pierworodne jutro kończy 11 lat. Byli koledzy i koleżanka z klasy oraz kuzynostwo. Bawili się świetnie, pogoda dopisała. Imprezka "odfajkowana". Teraz na dłuższy czas mam spokój z organizowaniem i wyprawianiem imprez. Ufff... :cool2: Chrzciny będę wyprawiać w restauracji. U nas najbliższej rodziny jest prawie 30 osób. Wszystkie imprezki (oprócz komunii Mikolaja) wyprawiałam w domu. Potem człowiek pada na ..... Chrzciny mam ustalone na 27 lipca, bo wtedy moja siostra z rodzinką będą jeszcze na wakacjach w Polsce. A że mam tylko jedną siostrę i nie zawsze może być na uroczystościach rodzinnych, więc zależy mi, żeby na chrzcinach była. :tak:

U nas dziś gorąco było. W kościele myślałam, że zemdleję, ale zdjęłam żakiet i jakoś dotrwałam do końca mszy...

Pozdrawiam wszystkie czerwcówki: te rozpakowane i dwu i trzypaki!!!! Buźka wielgachna!!!! :*

reklama
A ja się już wyspałam :eek: Serio serio :-) Słyszę, że rodzice też już nie śpią i se rozmawiają. U nas domu tak często - bardzo wcześnie dzień się zaczyna...
Poleżę sobie jeszcze, poleniu****ę, poczytam Grey'a ;-), potem siusiu do pojemnika i do wanny. I obudzę Aro do pracy telefonem :cool2:
Laborek tu czynny od 8 dopiero. Wybiorę się autobusem - dawno nimi nie jeździłam. Ciekawe, ilu będzie chętnych poddać się "wampirzycom" :happy:
Już jest ciepło (w ogóle spałam bez przykrycia, na kołderce)...

Miłego dosypiania :-)

Ps. 37 tygodni zamkniętych. Mikołaj "puszcza mi oczko" ;-)

Ostatnia edycja:
Witam się porannie!
hello.gif

Ja od 6 na nogach, ale w miarę się wyspałam. Dom ogarnięty - sypilania doprowadzona do porządku, wietrzenie od rana, ja już wyszykowana http://***************/senatn/images/Various/M9.gif. Zrobiłam sobie herbatę, a zanim mi przestygła skoczyłam do sklepu i odrazu zatankowałam samochód
mietlajf8.gif
Teraz zjem śniadanko
bulbar-smiley.gif
, a potem wypiję kawusię
Soif07.gif
, na tę okoliczność nawet pączka zakupiłam
szczerzyzebek.gif
Anilek może dzisiaj uda nam się razem tę kawusię wypić
Invision-Board-France-264.gif
- założmy, że to filiżanki z kawką
Invision-Board-France-364.gif

anusiakanusia
wpadło Ci coś w oko w smyku? Ja w końcu nic nie kupiłam
niewiem.gif

anilek super, że impreza sie udała! Ja do tej pory największą imprezę, którą robiłam to na 10 osób http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/gathering.gif ale i tak byłam urobiona po kokardy
Invision-Board-France-545.gif
U Ciebie najbliżyszch 30, a my jakbyśmy chcieli nawet grilla zrobić dla najbliższych to akurat tyle wychodzi http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Palindromea moi dziadkowie tez tak wcześnie zaczynają dzień - chyba mam to po nich
Hein69.gif
bo i ja potrafię o 5 już pranie robić i być na chodzie
pedzi_dogaja.gif
Trzymam kciuki za dobre wyniki badań!

U nas tez dzisiaj chłodniej, ale i tak krótki rękawek mam - ostatnie dni dały popalić
mort-de-chaud-987712.gif

Kto się wybiera do Biedronki dzisiaj? Nie wiem czy tak z rana już towar będzie wyłożony, jak myślicie?

Również się witam z kawka :) Dziś mój skowroneczek obudził mnie już o 6:15, niestety wstał w kiepskim humorze i na jego poprawę robiłam mu naleśniki. Już nie marudzi chociaż :)
Ja nawet wyspana, chociaż mała szalała dzisiaj pół nocy. Duża odmiana po jej leniwych dzionkach. Dzisiaj w nocy wygrałam chustę na allegro, więc jak przyjdzie to będę miała już wszystko, ufff
Też się wybieram do biedronki po sortery :)
Miłego dzionka Dziewczyny

Ja też już od 06:00 na nogach. Niestety w odróżnieniu do Mikoto nie zrobiłam jeszcze nic:)) i pewnie dzisiaj nie zrobię bo mi się nie chce:p

Pogoda u nas słoneczna, chociaż na każdej prognozie pokazują deszcz... no zobaczymy.

Anusia 10-12 stopni to troszku za zimno jednak... ok 18-20 może być jak dla mnie:)
Gosiaku nie była taka dobra ta IceTea... wolałabym piwko z soczkiem;)

Ok zmykam do łazienki... siebie chociaż dzisiaj ogarnę:p

I jak się witam!:-)
Równiez wybieram się dziś do biedrony po koszulę:tak:.

Marcysiowa- fajnie, ze jeszcze się trzymacie:tak:Gratuluję 9go miesiąca.

Fioletowa- :eek:wyobraziłam sobie jak to zaklinowanie musiałao wyglądać, dobrze, że nic się nie stało.

Paulunia- i jak noc? mała gorączkowała jeszcze? MOje pszczoły rzadko miewają gorączkę więc tez czasem panikuję-także doskolale rozumiem. Zdrówka dla Was!

Mikotku- zaczynam i ja zazdrośćić Ci energii:confused2: Ja wstaje teraz jak musze- czyt. razem z pszczołami. Jem leniwe sniadanie, piję kawę i czytam bb :-D Czasem dopiero p 11ej zamieniam piżamę na ubranko:tak: Masakra , nie? No ale już za miesiąc się to zmieni:sorry:

Wczorajszy dzień baardzo mi się podobał. A wyjazd wyszedł spontanicznie. Teśc się przyznał, e jeszcze w Augustowie nie był. Noi pojechalismy wszyscy. Dziewczyny poszalały w wodzie przy brzegu, pogrzebały trochę w piasku. A ja na kocyku:tak:Od jeziora taki chłodek, że co jakiś czas musiałam grzac się na słonku, bo (uwaga) w cieniu było mi zimno:sorry::-D
Jeden był tylko minus wczorajszego dnia- teść się zaoferował, ze on funduje lody- poszedł i przyniósł mi......dwie gałki z Zielonej Budki:eek: Ledwo się powstrzymałam, żeby nie prychnąć za śmiechu. No ludzie- dwie gałki??? To dla Helenki może, a gdzie dla mnie ???:-D:-D:-D

Sniadanie zjedzone. Idę gotować kawę!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)

Mi się dzisiaj ciężko zasypiało i spało... podejrzewam, że gdzieś koło 3 dopiero usnęłam :eek:, a wstałam o 7. Ja już po "napadzie" na Biedronkę :-D kupiłam dwie koszule szare, i takie niby naklejki na ścianę :-) dużo wzorów jest ;-)

Fioletowa uważaj na siebie <tuli>
Palin gratki kolejnego tyg ;-)
Palin, Mikoto ale z Was ranne ptaszki ;-) jak bym nie robiła nalotu na Biedronkę to bym jeszcze pewnie spała :-D

zmykam zjeść śniadanko, a potem czas na kawusie :-D

Ostatnia edycja:
hej

dzięki dziewczyny, teraz się cieszę ogromnie że nie rodzę sn, bo chyba sobie jakieś ścięgno w pachwinie naciągnęłam bo mnie troszkę w nocy pobolało, jakbym się miała rozkraczyć to nie wiem co bym zrobiła
a najlepsze to jest to, że miałam krokodyla z ikei w wannie tego przeciwpoślizgowego i jakoś tak postawiłam nogę że mimo wszystko pojechałam... dobrze że nie z zupełnego stania tylko gdy wstawałam

paulunia daj znać co z córcią, mam nadzieję że jest lepiej i się więcej nie powtórzy

a ja zaraz śniadanie i chętnie bym wróciła do łóżka, ale trzeba dziś poogarniac parę spraw

reklama
Dzień dobry kochane

Wczoraj BB nie chciało mi się włączyć :sorry:
Smile ja też jeszcze nic nie zrobiłam, nawet siebie nie ogarnęłam i siedzę w koszuli nocnej :sorry: w ogóle mam jakiegoś doła... sama nawet nie wiem czemu :dry:

fioletowa dobrze że nic Ci się nie stało, ja na początku ciąży, chyba w 3 albo 4 miesiącu poślizgnęłam się wychodząc z wanny i strasznie się poobijałam.
mikoto w biedronce na pewno mają wszystko wyłożone od otwarcia, przynajmniej u nas tak jest
julix ja też już mam praktycznie wszystko ale jakoś cały czas mam odczucie że o czymś zapomniałam :sorry:
Palin gratuluje wejścia w 38 tydzień :tak:
anilek szybko robicie chrzciny, ale skoro siostra będzie akurat wtedy to się nie dziwie. My zastanawiamy się nad sierpniem ale nie wiem czy to nie za wcześnie... podoba mi się jak są chrzczone takie większe dzieci ale z drugiej strony fajnie jak byłoby ciepło.
Paulunia jak tam mała?
I jak nasza Marcysiowa?

O zaczynam 36 tydzień
;-)

Do góry