Korba32
Fanka BB :)
Sara, Isis, Bidulki moje kochane, czasami te hormony są straszne :-( Ja wczoraj się popłakałam przy programie Geslerowej, bo szef tamtej restauracji płakał że mu nie wychodzi itd.... Nie da się tych naszych hormoników opanować
Sara, Dziękuję , że pytasz, w ciągu dnia czuję się duuużo lepiej, a tak od 16-17 opadam z sił. Oczywiście z tego względu ,że lepiej się czuję to rano, poodkurzałam (powolutku) sprzątnęłam wszystkim zwierzaczką , wyszorowałam kuchenkę, posprzątałam kuchnie---i teraz zjadłam już 2 śniadanie i odpoczywam!!!
Miałam w planach iść ogolić nogi, ale chyba muszę poczekać do wieczora..;-)
Palin, :-)NOnono kochana , marzy Ci się sesja taka na ostro :-)
Ja zawsze chciałam sesję ciążową , nawet mam fotografa który robi mi sesję do portfolio dla studentów ---ale chyba zrezygnuję , gdybym ładnie wyglądała to na pewno bym się skusiła;-)
Może moja Julka strzeli mi z S jakąś fotkę na pamiątkę
Sara, Dziękuję , że pytasz, w ciągu dnia czuję się duuużo lepiej, a tak od 16-17 opadam z sił. Oczywiście z tego względu ,że lepiej się czuję to rano, poodkurzałam (powolutku) sprzątnęłam wszystkim zwierzaczką , wyszorowałam kuchenkę, posprzątałam kuchnie---i teraz zjadłam już 2 śniadanie i odpoczywam!!!
Miałam w planach iść ogolić nogi, ale chyba muszę poczekać do wieczora..;-)
Palin, :-)NOnono kochana , marzy Ci się sesja taka na ostro :-)
Ja zawsze chciałam sesję ciążową , nawet mam fotografa który robi mi sesję do portfolio dla studentów ---ale chyba zrezygnuję , gdybym ładnie wyglądała to na pewno bym się skusiła;-)
Może moja Julka strzeli mi z S jakąś fotkę na pamiątkę
Ostatnia edycja: