reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Cześć Kobitki!

Dmuchawcu - kartki WOW!
Invision-Board-France-14.gif
Gratuluję wzorowo zdanego egzaminu i tzrymam kciuki za drugą część
divers2342.gif

Smile zazdroszczę Ci tych drzemek - ja nie umiem spać w dzień
deprim2.gif

Madzia- podziwiam za wymywcie całej łazienki. U nas też łazienka nie jest duża, ale za każdym razem jak mam myć kafelki to mam ochotę je powybijać
grrr.gif
2guns.gif
I na koncert też bym z chęcią wybyła http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/whistling.gif ale jakis fajny
tapeviolon.gif
Ty to szczęściara jesteś - wygrane bilety, super. Ja nigdy nic nie wygrałam http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Isis dasz radę Kochana! Już kiedyś pisałam Wisience, że silne kobiety razdzą sobie ze wszystkim!
consoling2.gif

Teri, MatkaEWa, mamawikusi, Sara, fioletowa- zdrówka dla dzieciaczków!http://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/balloons.gif

Korba ja jestem na etapie robienia listy zakupów: narazie spisałam tylko chemię, bo w sumie jeszcze sama nie wiem, co zrobić
czekam.gif
Na pewno kupię 2 kawałki ciasta- nie więcej. Upiekę jakieś mięsko, może szynkę? Miseczka sałatki myśle, że wystraczy. Okroiłam ilość, bo w jeden dzień świąt odwiedzamy rodziców, a w drugi jesteśmy zaproszeni na imprezę
Alcooliques11.gif

kari coś długo Cię trzyma ten ból gardła
copains-9247.gif
Jeżeli tylko możesz goń męża, niech Cię trochę odciąży - bo to twardnienie brzucha może też wynikać z wykonywania ciężkich prac - nawet dźwiganie zakupów czy pchanie wózka pod górę to ogromny wysiłek dla kobiety w ciąży.

Natis ale masz dobrze: mama wysprzata, tata pomoże w remoncie- super! Almy z dostawą zakupów do domu pozytywnie zazdroszczę. A Ty Kochana się oszczędzaj! Siedzenie nad papierzyskami to też wysiłek! Także więcej odpoczywaj
divers2325.gif

Dzisiaj zaniosłam mocz do badania, odrazu morfologię zrobiłam. Potem wizyta w aptece - jak zobaczyła kolejkę to myślałam, że padnę
mdlejepf8.gif
Także nie ociągając się, rześkim krokiem skierowałam sie prosto do okienka i zapytałam, czy jest kasa z pierwszeństwem dla ciężarnych. I w wielkim szoku byłam, jak pani z kolejki odrazu krzyknęła do kobiety, która miała właśnie kupować, żeby miejsca ustapiła. Także z tego miejsca dziękuję tej pani za przywrócenie wiary w ludzi
hailmj2.gif
Potem szybkie zakupy i szybki obiad - postne tagliatelle z kremowym sosem pieczarkowym - mniam
wink333ix8.gif
W międzyczasie pranie i sprzątanie. Lecę na inne wątki http://***************/liviatn/images/Minka%20scare/run.gif

reklama
Dziewczyny, w niedzielę wieczorem się dogadamy, gdzie dokładnie się w SCC spotkamy, bo ja muszę mieć punkt odniesienia, żeby się tam nie zgubić :-p

mikoto a grasz w coś, żeby wygrać? ja radia cały dzień słucham i se dzwonię czasami - mój sukces podwójny bilet na Metallicę na Bemowo :-D
natis mój Mati dziś mi awanturę zrobił, że w zeszły piątek obiecałyśmy mu i Twojej Natce, że się zobaczą "w przyszłym tygodniu" a on chciał mi powiedzieć, że tydzień się właśnie kończy :-p A potem szeptał: oj Natalko tęsknie :-D Musiałam się powstrzymywać, żeby nie wybuchnąć śmiechem i skupić się na prowadzeniu auta :-p
Teri, MatkaEwa, natis, mamawikusi, Sara, fioletowa zdrówka dla dzieci

Witam po obiadku :tak:

Dzisiaj zgapiłam obiadek od Robaczka, bo robiła dzisiaj kopytka:-) Więc na obiadek były kopytka, pierś z kurczaka w sobie...

Madzia, Natis, Jeszcze rodzinką zostaniecie :-) Jak dzieciaczki tak za sobą tęsknią :tak: Fajnie...

Idę leżakować , bo jak zwykle po obiedzie , nie mam mocy już na nic. Teraz weekend więc na forum pewnie będzie cichutko :happy2:

A potem kolejna parka się szykuje - Lenka i Tymek.. swoją drogą natis jaka by to była oszczędność przy imprezach rodzinnych - ci sami teście :-p No ale póki co wybór pozostawiam synowi (a potem dwóm:-p) :-D

Ha ha aha :) Korba, a Ty się nie dziw, bo też mamy dwie pary, Ty masz dwie dziewczynki ja chłopaków :) Tylko za rzadko się spotykają :):)

Położyłam się po obiedzie i zasnęłam jak dziecko. 1,5 godz pospałam :) Lepiej się czuję, tylko mam taką zgagę, jakbym jakiś kwas wypiła, niczym nie mogę jej ugasić :/

Podejrzałam już wynik mojego moczu i jest superowy :)
Morfologii już drugi raz nie miałam robić, bo cały czas miałam super i niby już nie powinny się pogorszyć

Melduję się po egzaminie:-)
W tescie nie miałam ani jednego błędu, a ustny też poszedł fajnie:tak:. Nasłuchałam sie samych komplementów i wróciłam do domu.

Strasznie dziś u nas zimno-brrrrrrrrrrr!!:-( Po prostu masakra!
Idę napić się ciepłej herbatki i pszczoły spac musze położyć.
dziękuję za kciuki i wsparcie:tak:

dmuchawiec gratuluje zdanego egzaminu

sara to prawda pustki dzis

ja dzis miał dzien na sprzatanie a terz pley i brzuch mnie bola

dziecko mi ciagle cos gada a ja nie mam siły go słuchac

miłęgo wieczorka zycze dzis na tvn film zmierzch :)

Dmuchawcu -wiadomo bylo , ze zdasz śpiewająco :tak:. Gratulacje:-). To co wątek możesz już legalnie otworzyć ????

Ja czekam na mecz . Ciekawe jak tam się spiszą dziś nasze gwiazdy fudbolu ????

reklama
Wątek mogę otwierać:tak::-D I nie omieszkam tego uczynić, ale po świętach:tak: Bo ja to własciwie powinnam się zacząć pakowac- w środę wyjeżdżamy. Nie wspomnę juz o porządkach- niczego nawet nie tknęłam:-(

Tez jestem ciekawa jak sobie chłopcy poradzą:tak:

Prezgapiłam swoją studnióweczkę, według tego kalkulatorka minęła 19 marca:
http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=28&dzien=20&miesiac=9&rok=2012&bg=000

Ostatnia edycja:
Do góry