reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

czesc babeczki, powiedzcie zimie, zeby spadała............ mam już dość tego śniegu, kozaków i czapek, kurtek zimowych i zasp w które wpadam jak jade autem grrrrrr

reklama
czesc babeczki, powiedzcie zimie, zeby spadała............ mam już dość tego śniegu, kozaków i czapek, kurtek zimowych i zasp w które wpadam jak jade autem grrrrrr

Dzisiaj w nocy u nas znowu śnieg i zimno... masakra oby już poszła sobie ta zima --już dość :angry:

Ostatnio jak były ładniejsze dni, widziałam w ogrodzie, że pojawiają się moje tulipanki ... mam nadzieję , że mróz ich nie zniszczy :no:

Witam się z wami wieczornie :)
Nadrobiłam :)
Ubaw co do koszul miałam straszny :) (a propo dzisiaj zrobiłam już zakupy szpitalne) kiedy dziewczyny pakujecie torbę do szpitala?
Ja wczoraj usłyszałam że bardzo ładnie wyglądam, wręcz ślicznie w tej ciąży ( a co kurde bez ciaży źle?? hehe)

mamawikusi ja do torby jeszcze nic nie mam baaaaaaa nawet torby nie mam :baffled::zawstydzona/y:

korba tak humor u mnie nie najlepszy od paru dni :baffled::-(

pokazywali w wydarzeniach jaka była pogoda rok temu o tej porze to ...ludzie leżeli w słonku i się opalali :szok::szok::wściekła/y: a dla porównania pokazali dzisiejszą zimę :wściekła/y: człowieka już jakaś depresja dopada przez brak słońca jakby było tak jak rok temu o tej porze to już byśmy śmigały w balernikach i leginsach :wściekła/y:
przez ta zime wogule nie czuje że za 2 tyg Wielkanoc bo ona zawsze kojarzy mi sie z wiosną i zielenią i weny na te swięta brak żeby cokolwiek robić jeszcze w zimowej kurtce trzeba bedzie paradować :no:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u mnie za oknem zima w pełni... :wściekła/y: Mam już depresję :-(

Pokój Natalki przemeblowany, brakuje tylko rolety, ale nie mogłam znaleźć wkrętarki, więc mam nadzieję, że jak Darek wróci to da radę to zrobić...

Co do mężów to mój jest pomiędzy mężem PAULUNI a ANILEK ;-). Zależy od okoliczności. Jak jest zagrożenie ciąży i nakaz leżenia to jest jak u PAULUNII, a w normalnych warunkach jak nie strzelę focha, nie zrobię jazdy itp. to nic nie widzi ;-).

ANULA - czaderska koszula :-D:-D:-D. W sam raz na piżamowe party ;-). Ta pierwsza kupiona przez Darka była podobna :-), z tym, że były spodnie - namioty i góra, gdzie była przewaga koronki ;-).
Ale ta Twoja z tymi dziurami na cycuchy... czadowa musiała być :-D i te bufki ;-).

MADZIA - dziękuję za miłe słowa :-), choć nie zgadzam się z nimi :-D:-D
Trzymam kciuki za szybki remont!!! :tak:

I skleroza - nie pamiętam co miałam jeszcze komu napisać :zawstydzona/y:. Przepraszam...

Ja też mam już dosyć tej zimy
grrr.gif
U nas strasznie wieje i pochmurno jest
bf-HELP.gif

Korba u mnie tulipany już ponad 2 tygodnie temu powschodziły - mam nadzieję, że coś z nich będzie, bo nasadziłam chyba ze 100 sztuk
pedzi_dogaja.gif
na zmianę z szafirkami, ale te mają jeszcze czas
clock.gif

anilek a co to za deser? Gdzie go dorwałaś? Ja to w ogóle chęci nie mam na słodkie
czekam.gif

mamawikusi
ja najpierw tę torbę muszę sobie kupićhttp://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Bo u nas w domu same wielkie podróżne, a i tak nigdy nie mogłam się w nie zmieścić
niewiem.gif

Dziewczyny podeślijcie link z przykładową wielkością torby - nie chce z siebie głupa zrobić i jechać z worem
shame.gif

Nie chce mi się edytować, dlatego uzupełniam nowym postem ;-)

KINGUSIA - kciuki zaciska za licytację. Mam nadzieję, że się uda!!! Ja licytuję właśnie leżaczek :-) piękny jest i liczę, że wygram :).

TERI - u mnie też dołek pogodowy tym razem się zaczął. Też jestem już straszliwie spuchnięta. Od twarzy po stopy :). Masakra. Mam nadzieję, że to faktycznie woda i szybko zejdzie.

MIKOTO - teraz jak byłam w szpitalu to miałam taką zwykłą torbę sportową, z tych takich większych. Ale widziałam, że dziewczyny miały walizki takie na kółkach, żeby nie nosić. W sumie mam też takie i zastanawiam się czy nie skorzystać. Co myślicie???
A pakować torbę do szpitala planuję w przyszłym tygodniu. To będzie już 31tydzień - najwyższy czas. Gdybym miała liczyć na męża to... wolę się spakować sama ;-)

DZIEWCZYNY - podczytuje ktoś majówki???? Wiecie co u nich? Rozpakowały się któreś???
Nie lubię czytać na innych forach, a jestem ciekawa... może coś wiecie...
A co u tej dziewczyny co urodziła bliźniaki już jakiś czas temu?

Ostatnia edycja:
Witam się z wami wieczornie :)
Nadrobiłam :)
Ubaw co do koszul miałam straszny :) (a propo dzisiaj zrobiłam już zakupy szpitalne) kiedy dziewczyny pakujecie torbę do szpitala?
Ja wczoraj usłyszałam że bardzo ładnie wyglądam, wręcz ślicznie w tej ciąży ( a co kurde bez ciaży źle?? hehe)

Torbę kupiłam ostatnio a promocji:
iPaper str. 4-5 w katlogu JYSK tą 61cm za 70zł i powiem, że jestem zadowolona z jakości i ceny i mam nadzieję się w nią zmieścić ;-) zapakuję pewnie jakoś w kwietniu jak się przeprowadzę i będę segregować i układać rzeczy z kartonów do mebli :-p a "zamknę" ją na początku maja pewnie

natis ja właśnie nie chcę się wygłupić z "tą moją większą"
hanghead.gif
Ja czasem podczytuję "inne miesiące" - chyba nikt z majówek, oprócz k.a.j.a (bliźniaki) się nie rozpakował. Ona udziela sie na forum i chyba wszystko jest na dibrej drodze :)

Teri masz jakąś torbę na oku, jak tak to podeślij link, proszę
flircik.gif

Sara bardzo fajna, wygląda na porządną i cena przyjemna.

Ostatnia edycja:
reklama
mikoto: http://www.ocado.com/catalog/images-hires/42726011_H.jpg?identifier=adea092c5f44d3f2cc5c7f60364dec24 Ja to kupiłam w Biedronce za niecałe 4zł. W opakowaniu są 4 deserki. :-pMniam, mniam...

Ja torbę spakuję na poczatku czerwca. Termin mam na 27, oba porody odbyły się po terminie, więc myślę,że na początku miesiąca wystarczy. Ja mam kosmetyczkę nową, skarpetki-stópki, koszulę do karmienia jedną i szlafrok cienki, no bo to lato przecież, ręczniki nowe-ciemne. Nic więcej nie mam... A torba? Jak się zmieszczę, to w taką jaką można na bagaż podręczny w samolocie, ale zobaczymy...

Do góry