witam
jakoś nadal weny u mnie brak i jakieś gorsze dni mam :-(
Paulunia masz skarb nie męża !! zazdroszczę ja to mogę tylko pomarzyć o takich ''luksusach''
u mnie podobnie jak u dziewczyn trzeba powiedzieć bo sam sie nie domyśli i teksty jak u Palin ale tobie dobrze to idzie i zrobisz to lepiej
jak mnie zabrakło w domu (wyjazd lub szpital ) to zrobił wszystko sam i doskonale sobie radził ale jak ja jestem w domu to już czuje się zwolniony z tego obowiązku dobrze że zrobi sobie zawsze sam pranie swoich roboczych rzeczy
i tez zdarza mi się wykorzystywać swój obecny stan i symulować mały ból brzuszka a co
Natis mój to nawet nie wiedziałby gdzie się kupuje piżamy hahah
ale fakt tez byłoby mi szkoda wydać tyle kasy na piżamę też nie kupuje drogich rzeczy szkoda byłoby mi wydać na jednego ciucha pare stów tylko dlatego że jest ''firmowy''
teraz też nic kupuje bo i tak mało co wychodzę a też we wszystkim wyglądam tak grubo że popatrzę na siebie w przymierzalni i wychodzę zdołowana :-
zawstydzona/y: nie wiem co założę na święta na siebie
na kimono bez rękawków jeszcze za zimno a płaszczyka wiosennego nie mam
:-(
co do uwag ludzi to też słyszę że wyglądam na dziewczynkę co znaczy wyglądasz brzydko
albo : jej ale się zmieniłaś nie poznałam cie chyba będzie dziewczynka
no i oczywiście że mam duży brzuch chyba będzie duże dziecko to już norma
dziewczyny jak tak popuchłam że kostek u nóg już nie mam widocznych a palce u rak to masakra
moje piersi na razie sie jakoś ''zatrzymały'' na 80C było 75B ale jakoś dalej nie rosną puki co i siary nie mam a wy już macie może znowu będę mieć problem z karmieniem z synkiem po wielu trudach i bojach po miesiącu pokarm zanikł
:-(nic mi nie leci piersi nie bolą
ja włosów nie farbowałam od świąt BN to wiadomo jak wyglądam
włosy blond z odrostami na pół głowy
ja znów musiałam smażyć naleśniki cały tydzień je smażę bo synek ma na nie ''faze'' i nic innego nie chce tylko naleśniki więc żeby już zjadł cokolwiek to jestem zmuszona je smażyć ale i tak się cieszę że chociaż jest coś co mu smakuje i co je ;-)a i ja przy okazji tez zajadam bo nie powiem żeby mi nie smakowały
ja muszę z moimi wynikami podejść do gina glukoza i crp bo crp robiłam juz trzeci raz i ciągle podwyzszone wychodzi choć 2 wczesniej wyszły powyżej 13 a ostatnie już powyżej 9 więc trochę spadło ale i tak jest podwyższone norma to poniżej 5
(to oznacza że jest stan zapalny w organizmie ) ciekawe co mi teraz powie ale dziś tak wieje a mąż dziś wziął auto na szkolenie pojechał wiec jutro spróbuje się dostać
Daria była przez kilka dni spokojna i od wczoraj nadrabia zaległości w kopaniu
smile zazdroszczę takiego relaksu ;-)
anula śliczna koszula hahhaha
:-)
i te ''otwory na piersi '' hahha to mogłabyś karmić bez wyciągania cyca hahahah
:-)
mikoto zdradz kochana przepis ''jak wytresować męża '' hahah
;-):-)
nie pamiętam co jeszcze miałam pisać
więc miłego popołudnia
edit właśnie słuchałam pogody i mówili wcześniej że od tego tygodnia ma być wiosna a dziś zapowiadali wszędzie sniegi i snieg z deszczem i temp na -