reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
paulunia trzymamy kciuki za dobre wyniki
divers2241.gif
Jak czytam o Twoim mężu to tak jakbym czytała o swoim
divers2203.gif
z tym, że tego wszystkiego sama musiałam go nauczyć
brawo2.gif
ale opłacało się- teraz mam w nim nie tylko oparcie, ale i pomoc
feta2.gif

smile
mama niech nie sprawdza, tylko posprząta
divers2236.gif

A ja właśnie sprzątnęłam po obiedzie - zrobiłam puszyste naleśniki
divers2272.gif
Wyszły przepyszne! Przepis i zdjęcia wtawiam na kulinarnym
kuchcik.gif

Fioletowa - wracając do tej koszuli :-D moja nawet do porodu się nie nadawała :baffled: ona była tego typu : dluga-koszula-nocna-dla-babci-roz-ok-44.jpg do tego tak jak pisałam była w majtkowo różowym kolorze, nie miała takich normalnych rękawów tylko bufki, i sto razy więcej koronek niż na tej fotce. I na dodatek miała takie otwory na piersi, ale takie chamskie że aż w oczy raziło :p I nawet jakbym była mega desperatką to nawet na porodówkę bym jej nie ubrała ;-)

Uciekam na basen z Tosiulką
baj baj kobietki ! spokojnego wieczorku :cool2:

Załączniki

• dluga-koszula-nocna-dla-babci-roz-ok-44.jpg
    dluga-koszula-nocna-dla-babci-roz-ok-44.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
witam
jakoś nadal weny u mnie brak i jakieś gorsze dni mam :-(

Paulunia masz skarb nie męża !! zazdroszczę ja to mogę tylko pomarzyć o takich ''luksusach'':zawstydzona/y: u mnie podobnie jak u dziewczyn trzeba powiedzieć bo sam sie nie domyśli i teksty jak u Palin ale tobie dobrze to idzie i zrobisz to lepiej :baffled::zawstydzona/y: jak mnie zabrakło w domu (wyjazd lub szpital ) to zrobił wszystko sam i doskonale sobie radził ale jak ja jestem w domu to już czuje się zwolniony z tego obowiązku dobrze że zrobi sobie zawsze sam pranie swoich roboczych rzeczy :baffled: i tez zdarza mi się wykorzystywać swój obecny stan i symulować mały ból brzuszka a co :-p:sorry2:

Natis mój to nawet nie wiedziałby gdzie się kupuje piżamy hahah :zawstydzona/y:
ale fakt tez byłoby mi szkoda wydać tyle kasy na piżamę też nie kupuje drogich rzeczy szkoda byłoby mi wydać na jednego ciucha pare stów tylko dlatego że jest ''firmowy''
teraz też nic kupuje bo i tak mało co wychodzę a też we wszystkim wyglądam tak grubo że popatrzę na siebie w przymierzalni i wychodzę zdołowana :-:)zawstydzona/y: nie wiem co założę na święta na siebie :baffled: na kimono bez rękawków jeszcze za zimno a płaszczyka wiosennego nie mam :baffled::-(

co do uwag ludzi to też słyszę że wyglądam na dziewczynkę co znaczy wyglądasz brzydko :baffled: albo : jej ale się zmieniłaś nie poznałam cie chyba będzie dziewczynka :baffled::angry: no i oczywiście że mam duży brzuch chyba będzie duże dziecko to już norma :wściekła/y:

dziewczyny jak tak popuchłam że kostek u nóg już nie mam widocznych a palce u rak to masakra :baffled:
moje piersi na razie sie jakoś ''zatrzymały'' na 80C było 75B ale jakoś dalej nie rosną puki co i siary nie mam a wy już macie może znowu będę mieć problem z karmieniem z synkiem po wielu trudach i bojach po miesiącu pokarm zanikł :baffled::-(nic mi nie leci piersi nie bolą

ja włosów nie farbowałam od świąt BN to wiadomo jak wyglądam :baffled: włosy blond z odrostami na pół głowy :zawstydzona/y:

ja znów musiałam smażyć naleśniki cały tydzień je smażę bo synek ma na nie ''faze'' i nic innego nie chce tylko naleśniki więc żeby już zjadł cokolwiek to jestem zmuszona je smażyć ale i tak się cieszę że chociaż jest coś co mu smakuje i co je ;-)a i ja przy okazji tez zajadam bo nie powiem żeby mi nie smakowały :-p

ja muszę z moimi wynikami podejść do gina glukoza i crp bo crp robiłam juz trzeci raz i ciągle podwyzszone wychodzi choć 2 wczesniej wyszły powyżej 13 a ostatnie już powyżej 9 więc trochę spadło ale i tak jest podwyższone norma to poniżej 5 :baffled: (to oznacza że jest stan zapalny w organizmie ) ciekawe co mi teraz powie ale dziś tak wieje a mąż dziś wziął auto na szkolenie pojechał wiec jutro spróbuje się dostać

Daria była przez kilka dni spokojna i od wczoraj nadrabia zaległości w kopaniu :-D

smile zazdroszczę takiego relaksu ;-)

anula śliczna koszula hahhaha :-D:-):-D i te ''otwory na piersi '' hahha to mogłabyś karmić bez wyciągania cyca hahahah :-D:-D:-)

mikoto zdradz kochana przepis ''jak wytresować męża '' hahah:-D;-):-)

nie pamiętam co jeszcze miałam pisać :zawstydzona/y: więc miłego popołudnia

edit właśnie słuchałam pogody i mówili wcześniej że od tego tygodnia ma być wiosna a dziś zapowiadali wszędzie sniegi i snieg z deszczem i temp na - :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:

Ostatnia edycja:
Fajnie Wam z tymi mężami pracusiami - Mikoto , Paulunia . Zazdroszcze.
Madzia - nie strasz . śnieg ???? W Mikołowie nie pada i mam nadzieję , ze tu nie dojdzie choć od Ciebie to rzut beretem :no:
Anula - Ty zostaw koszulę , na bal przebierańców sie przyda kiedyś;-):tak: Rewelacja - taki wczesny PRL :-).
Smile - ​masaż głowy mmmmmmmmm..... ale wypas

Ostatnia edycja:
heh ja wiem że mam duży brzuch, ale znów mam tak że w sumie tylko brzuch mi się taki zrobił, z Arturem miałam to samo - kiedyś na fejsie pokazywałam fotkę 3 dni przed porodem - ja niska jestem to i mi brzuch wypycha
mi to tam nie przeszkadza, tylko mogłoby już być ciepło, żeby kurtki nosić nie trzeba było
ja w poprzedniej ciąży mówiłam, że to jedyny czas, gdy mogę cieszyć się z obwodu 109 cm ;-)
moja mama biadoli tylko jak ja dam radę jeszcze 2 miesiące tak chodzić...

kurde co za pogoda, jutro powinnam jechać z samochodem do przeglądu, ale nie wiem, może heh męża wyślę po pracy ;-)

Mikoto, Ale mi smaka narobiłaś , zła jestem że na wątek kulinarny wlazłam :wściekła/y: Tak uwielbiam jagódki , nie wiem co bym mogła teraz zrobić , żeby je dostać i zjeść :szok:

Anula, Bekę mam straszną dzisiaj z tematu koszulowego :tak: Koszula przepiękna taka stylowa :tak:

Teri, Kochana coś czuję , że humorek masz dzisiaj nie najlepszy :confused:

Idę podgrzać zapiekankę , bo aż mi niedobrze z głodu :baffled:

Teri, MatkaEwa - mój mąż to dobry materiał pedagogiczny
brawo2.gif
Chociaż napracowałam się trochę
furiat.gif
ale warto było http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSbali.gif podejście psychologiczne i zero krzyku, rozkazów, słów "nigdy, zawsze, Ty" i jest wspaniale http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif

Korba
z chęcią bym Ci zaniosła te jagódki
radocha.gif
Co prawda sama nie zbierałam, ale robiłam sama i wyszły przepyszne
sweetcybermqq5.gif

Teri, MatkaEwa - mój mąż to dobry materiał pedagogiczny
brawo2.gif
Chociaż napracowałam się trochę
furiat.gif
ale warto było http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSbali.gif podejście psychologiczne i zero krzyku, rozkazów, słów "nigdy, zawsze, Ty" i jest wspaniale http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif

Korba
z chęcią bym Ci zaniosła te jagódki
radocha.gif
Co prawda sama nie zbierałam, ale robiłam sama i wyszły przepyszne
sweetcybermqq5.gif

Wierzę kochana , że wyszły pyszne :zawstydzona/y:

Idę jeść zapiekankę , muszę się tym zadowolić ;-)

reklama
Kurde laski: skąd wy takich facetów wytrzasnęłyście??? Mój oczywiście pomoże, ale trza się wkurzyć, podpuścić albo focha strzelić albo na litość wziąć. Jak lezałam- robił wszystko. Teraz- rano odwiezie dzieci do szkoły i kupi chleb. I tyle.

Dziewczyny zjadłam pierwszy raz deserek Aero white choc. Ale dobreeeeeeee.....:szok: Mniam, mniam... A miałam nie jeść słodyczy, zeby ten brzuchol tak nie rosnął... A poszłam do pracy zanieść zwolnienie i kupiłam pączusie do kawki... :zawstydzona/y: Ale po jednym malutkim....:tak: A w pracy oczywiście "koleżanki": o brzuszek ci wywaliło, kiedy ty rodzisz? W czerwcu????? O to jeszcze...

Do góry