Mój remont się chyba prze Wielkanocą nie skończy a na pewno nie tą.. Łukasz pojechał po pracy do castoramy po płyty gipsowe i jakieś wkręty itp.. wrócił o 18, zanim rozpakowaliśmy auto - ja nosiłam listewki, które udało mi się pogiąć bo mają chyba z 250cm i na schodach z nimi nie wyrobiłam
Usłyszałam, że gdyby miały być na pół to by ich tak delikatnie do auta nie pakował, ale wyprostowałam i (chyba) nic nie widać..
No i niedawno zaczął. Ciekawe kiedy sympatyczna sąsiadka przyleci, że wiadomości nie może oglądać
Jeśli chodzi o torbę do szpitala, to też nie mam jeszcze takowej.. ostatnio myślałam o tym, żeby się zacząć rozglądać, ale nie wiem, jaki rozmiar i nie wiem, co spakować na CC - czym różni się torba do SN a CC?
Bo ja naprawdę nie pamiętam, co miałam spakowane 8 lat temu.. nic a nic.. ostatnio Natis mówiła, w której sali z Natką leżała.. ja próbowałam sobie przypomnieć, którą salę miałam z Mateuszem i nawet nie wiem, w której części leżałam..
Plan mam taki: torbę spakuję w czerwcu.. termin mam na 28 czerwca, a wstępnie CC na 21 czerwca. Zakupy wyprawkowe typu drobiazgi kupię w maju i dla mnie i dla Tymka. Nie wiem, kiedy łóżeczko - chciałabym w czerwcu, ale nie wiem, czy zdąży wywietrzeć?
Jutro idę do mojego gin.. miałam mnóstwo pytań i nie pamiętam ani jednego - mam nadzieję, że do jutro mnie olśni :-) O przypomniało mi się - łykam tylko kwas foliowy, czytając Was zastanawiam się, czy to nie za mało.. zapytam.. podpytam też o termin CC - wiem, że nie mogę zbyt wybrzydzać, ale 28 czerwca jest zakończenie roku szkolnego i chciałabym być obecna..