reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

mikoto właśnie nie mam nawet sie jeszcze nie rozglądałam w tym temacie cały czas mi sie wydaje ze to jeszcze tak daleko i mam czas :baffled::zawstydzona/y: mam taka dużą na kółkach ale chyba jednak nie wyskoczę z taką wielgachną :zawstydzona/y: a o pakowaniu pomyślę w kwietniu mam 2 komplety piżamek na ramiączkach z takimi cienkimi szlafrokami do tego i ta koszule z biedronki ręczniki wezmę z domu takie starsze już żeby nie było szkoda wyrzuć jak sie pobrudzą krwią to muszę kupić rzeczy typu podkłady podpaski itp to co potrzebne po porodzie

reklama
Dziewuszki ja na sekundkę tylko życzyć Wam dobrej nocki.

Co do torby, ja myślę że będę pakowała jakoś na początku maja. A mam tylko koszule trzy i szlafrok cienki :confused: więc wiele tego nie jest. A w ogóle ostatnio jak byłam w szpitalu w którym mam rodzic to widziałam, że niektóre laski szły z dwoma torbami - zakładam, że jedna dla siebie a druga dla dzidzi hmmm

Ja padnięta po basenie Tosi - uwaga - siedziałam tylko na trybunach :cool2: ale to jej przebieranie suszenie ehhh
I wróciliśmy i ja siedzę taka rozłożona, czytam Was, a żebra bolą jak skur ...... Luka podszedł a ja do niego prawie ze łzami w oczach : wytnij mi te żebra bo już nie mogę :-( A co Tosia na to ?? "Mamusi dlaczego ?? nie ucinaj sobie żeber" ja: ale boli Tosieńko jak nie wiem. Tosia : to coś zimnego Ci trzeba, tatooooooo przynieś mamie zimną łyżkę :-D

Słodkich snów babeczki :***

Dziewczyny muszę się pochwalić że CHYBA wózek będzie nasz :-)

Dogadałam się z facetem co do ceny końcowej i zakończył aukcję bez ofert. Teraz zrobimy zaliczkę 100zł i w przyszłym tygodniu pojedziemy po niego :-)

kari21 nie mam pojęcia jak Ci pomóc, aby Cię pocieszyć, nie pozostaje mnie nic innego jak trzymać kciuki, aby wszystko się jakoś dobrze rozwiązało;-)

Jeśli chodzi o głupie teksty to ostatnio usłyszałam: ale Ty się zaczynasz duża robić, normalnie myślałam, ze coś mnie strzeli

mikoto śliczne te twoje ozdoby, sama robiłaś jajka cekinowę? Bo nie wiem co jeszcze tam przykleiłaś?

Dziewczyny zjadłam pierwszy raz deserek Aero white choc. Ale dobreeeeeeee.... Mniam, mniam... A miałam nie jeść słodyczy, zeby ten brzuchol tak nie rosnął... A poszłam do pracy zanieść zwolnienie i kupiłam pączusie do kawki...Ale po jednym malutkim.... A w pracy oczywiście "koleżanki": o brzuszek ci wywaliło, kiedy ty rodzisz? W czerwcu????? O to jeszcze...

Ja właśnie też ostatnio kupiłam ten deserek i bardzo mi smakował, a ochote na pączka mam od dłuższego czasu ale jeszcze sobie nie kupiłam...

Kingusia91 ekstra wieści z wózkiem:-)

Zmykam rozgryźć nowy telefon, mąż mi zamówił, bo niby ma długo trzymać bateria, a dla mnie to najważniejsze, żadne bajery nie są mi potrzebne.

Mój remont się chyba prze Wielkanocą nie skończy a na pewno nie tą.. Łukasz pojechał po pracy do castoramy po płyty gipsowe i jakieś wkręty itp.. wrócił o 18, zanim rozpakowaliśmy auto - ja nosiłam listewki, które udało mi się pogiąć bo mają chyba z 250cm i na schodach z nimi nie wyrobiłam:baffled: Usłyszałam, że gdyby miały być na pół to by ich tak delikatnie do auta nie pakował, ale wyprostowałam i (chyba) nic nie widać..:tak: No i niedawno zaczął. Ciekawe kiedy sympatyczna sąsiadka przyleci, że wiadomości nie może oglądać:-p

Jeśli chodzi o torbę do szpitala, to też nie mam jeszcze takowej.. ostatnio myślałam o tym, żeby się zacząć rozglądać, ale nie wiem, jaki rozmiar i nie wiem, co spakować na CC - czym różni się torba do SN a CC? :szok: Bo ja naprawdę nie pamiętam, co miałam spakowane 8 lat temu.. nic a nic.. ostatnio Natis mówiła, w której sali z Natką leżała.. ja próbowałam sobie przypomnieć, którą salę miałam z Mateuszem i nawet nie wiem, w której części leżałam.. :confused:
Plan mam taki: torbę spakuję w czerwcu.. termin mam na 28 czerwca, a wstępnie CC na 21 czerwca. Zakupy wyprawkowe typu drobiazgi kupię w maju i dla mnie i dla Tymka. Nie wiem, kiedy łóżeczko - chciałabym w czerwcu, ale nie wiem, czy zdąży wywietrzeć?

Jutro idę do mojego gin.. miałam mnóstwo pytań i nie pamiętam ani jednego - mam nadzieję, że do jutro mnie olśni :-) O przypomniało mi się - łykam tylko kwas foliowy, czytając Was zastanawiam się, czy to nie za mało.. zapytam.. podpytam też o termin CC - wiem, że nie mogę zbyt wybrzydzać, ale 28 czerwca jest zakończenie roku szkolnego i chciałabym być obecna..:tak:

Kingusia gratuluję zakupu :)
Natis ja własnie się zapakuje tak jak ty :) Tylko przyjdzie mi wszystko do domu to się spakuję i zobacze w którą torbę. A ta druga to pewnie dla dzidzi była :)
AA i donoszę że u mnie też śnieg :angry: a wczoraj już się nie dopiełam w kurtkę :angry: dzisiaj pojechałam do teściówki po obiecaną wiekszą i mi pożyczyła jupi :-D nic w brzusio nie ciśnie :))

reklama
Justa jajka robiłam za pomocą cekinów i wstążek, wszystko mocowałam za pomocą krótkich szpilek
szczerzyzebek.gif

madzia ja też termin mam na 28 - my jeszcze nie znamy płci, także najpewniej będzie jak zacznę wyprawkę od swoich rzeczy potrzebnych do szpitala
tralala.gif

Kingusia super, że udało się kupić wózek
zabawa.gif

Ja już po
oregonian_showersmile.gif
, popijam mleko z miodem i oglądam Barwy szczęścia. U nas strasznie wieje http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif

Do góry