reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej ...

Ja tylko na chwilkę, jestem załamana, bo byłam dziś znowu w szpitalu na dyzurze i dostałam antybiotyk, bo znowu mam infekcję ucha :-( Masakra totalna, na szczęście tylko na 5 dni. Czy któraś z Was brała 2 razy antybiotyk w ciąży???
Oj dziewczyny nie mam już sił do tych moich dolegliwości chorobowych, w tej ciązy to masakra jakaś ... :-(

reklama
Dmuchawiec- wszystkiego naj dla Marysi, ale spojrzałam teraz na Twoje suwaczki co 2 lata córka fajnie taka niewielka róznica, najlepiej chyba ma Marysia starsza i młodsza siostra

mamakubulki- wszystkiego najlepszego, trzymaj sie zasady że życie zaczyna się po 30:-D

Isis- przykro mi z powodu infekcji, ale dla pocieszenia powiem Ci że ja zażywam antybiotyki non stop od 11 tygodni, do tego bardzo silne, nawet jak kiedyś poprosiłam internistę o receptę to nie mógł uwierzyć jaką dawkę biorę i nie chciał mi przepisać

Isis, Bidulko współczuję, ja też jestem po dwóch antybiotykach, było trzeba to brałam... Mam nadzieję, że szybko się wyleczysz i będzie to ostatni antybiotyk - Trzymaj się!!!

Robaczek, Ty i słonica ????????? Nie słuchajcie Robaczka :-) Jest szczupła jak nie wiem , tylko brzuszek ma , a reszta to szkielecik ;-)

Ostatnia edycja:
mamakubulki: sto lat, sto lat!!!!:-):tak:
isis: ja brałam już pimafucin, augmentin i macmiror... Jutro mama odbiera moje wyniki posiewu. Mam nadzieję, że nic nie wyhodowano. :sorry2:
dzikabez: ja też chciałam mieć Ninę, ale ma być chłopak i teraz nie możemy się dogadać co do imienia dla niego...
dmuchawiec: najlepszego misiowego dla Marysi!!! Ja już imorezy odprawiłam i jestem z tego powodu przeszczęśliwa i przezmęczona... ;-)

Ech dziewczynki mam już dość :-( JUż tak dbałam o te moje uszy, a tu taki zonk :szok: Ale ponoc infekcje uszu lubią powracać (oby ta była ostatnia) Dostałam antybiotyk Amoksiklav 1000mg co 12godz. Oby szybko zwalczyło się w zarodku, bo jeszcze nie boli tak bardzo ...

sara ja tez myslałm o madurowiczu chodze do lekarza z tamtad bas i nie weim sama co robic terz kolezanka mi tyle dobrego o medeorze mowiła i juz mam metlik w głowie

a tak wogole to dzien dobry
miłęgo niedzielnego popołudnia zycze :)

a kto CIę prowadzi??

Piszecie tu,że już wyprawkę kompletujecie i wózki oglądacie, to weszlam na stronę z wózkami. masakra ile tego! Na co zwracanie uwagę? Kółka bierzecie małe czy duże? Wózek wielofunkcyjny czy nie? Co bierzecie pod uwage?

Anilek wejdź na wątek zakupowy jak trochę pogrzebiesz to znajdziesz sporo wiadomości :tak:

Wszystkim urodzinowym wielkie STO LAT i dużo zdrówka!!!

Korba Ty w restauracji pracowałaś??
NATIS ​trzymam kciuki za same pomyślne wieści jutro!
ISIS współczuję uszu BARDZO. Często na nie chorowałam jako dziecko a ból do dzisiaj pamiętam. Olivierek też przez jakiś czas miał spore problemy prawie drenami by się skończyło. MASAKRA wracaj do zdrowia!

My dzisiaj leniwie. Siostra mi się przeprowadziła 20km ode mnie jest teraz i byłam mieszkanie obejrzeć a poza tym nudy. Nawet Feliks spokojny dzisiaj.

Isis współczuje kolejnego antybiotyku i bólu. Oby szybko zadziałał:tak:
MamaKubulki wszystkiego najlepszego kochana:)
Dmuchawcu wszystkiego najlepszego dla Marysi. Duża już z niej dziewczynka:tak:
Natis mam nadzieję, że samopoczucie już lepsze. Oby jutro założyli co trzeba i wypisali Cię do domku. Trzymaj się kochana :)

A ja dzisiaj cały dzień przeleżałam. Brzuch coś mi troszkę twardnieje jak tylko z łóżka schodzę więc staram sie robić to jak najmniej. Na szczęście nie boli więc nie panikuje. Do tego mały się wypina dupcią. Nie wiem jak to będzie jak będzie jeszcze większy.
I zauważyłam przy kąpaniu, że już siara mi z piersi leci. Z Julcią do porodu nic nie było a tutaj już:)

reklama
anilek- może podsunę Ci co co ja miałam wybrane dla chłopca, pierwsze było ustalone Paweł, później pojawił się jeszcze Michał, Tomka też braliśmy pod uwagę ale gdyby mój M. tak nie miał to ja najchętniej dała bym Marcin

Do góry