Rzeczywiście cicho-sza...
Ale niech dziewczyny świętują urodzinki swoje, pociech i 100dniówki, a co tam, należy się
NAJLEPSZEGO Wszystkim :-):-):-)
Ja dzisiaj wstałam o... 12
. A ten gbur z którym mieszkam
wściekła/y
chuchał mi ciągle tym piwskiem, a myślałam, że obrażony z powodu obiadu
-D) spędzi noc na podłodze
A rano do mnie z pytaniem wystrzelił czy już sobie popracowałam, to go zaskoczyłam - że skoro z powodu 8godzinnej nieobecności w domu jest afera, że mnie nie ma, to postanowiłam oszczędzić i jemu i sobie stresów i przechodzę na jego utrzymanie
Jego mina - bezcenna
A potem ni z tego ni z owego - czy mu pomogę auto robić - oczywiście, że NIE :] Dobre sobie...
MamaTrójki - widzisz, Twój mąż nie ma czasu, ale domyślam się, że gdyby go miał to by poszedł, a mój nie-mąż ma czasu aż za dużo, ale on postanowił że chodzić nie będzie, bo wtedy nie chodzili, a dziecko i tak się urodziło
Właśnie "się urodziło", samo kurna?
Jeszcze powalczę, trochę czasu jest. U mnie w szpitalu zapisy są póki co na marzec. A jak nie, to może i odważę się sama.... nie wiem jeszcze.
A z matrycą to ja bym pokombinowała zakup na allegro - czasami sprzedają używane lapki za grosze, nieraz taniej wychodzi niż osobno matrycę. A z wymianą można spróbować samemu, a jak nie to spróbować u takich "osiedlowych" majstrów komputerowych, a nie dużych serwisów. Ja jeszcze u siebie w Lbn za wymianę dysku (dostałam z tego serwisu), przeczyszczenie wentylatora, instalkę systemu ze wszystkimi bajerami zapłaciłam 120zł. A w innych miejscach ceny były od 300zł. Nieporównywalna różnica
Nie mogę odkopać tych linków do paczuszek, ślepa jestem :-(