reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

No po zakupach. 3 kursy autochodem po bliższych sklepach (drożej, ale cóż). Mikołajowi niespecjalnie się podobało i zarządził leżenie. Ale przynajmniej wszystko kupione :happy:
Keks - mnie też swędzi brzucho i cycki. Ale staram się nie drapać (bo bym też zdarła do krwi) i robię to co Anula: smaruję i smaruję i smaruję...

reklama
Na początku życzę wszystkiego najlepszego naszym dzisiejszym solenizantom. Imprezkaaaa:-)

MamaWikusi
współczuje sytuacji z rodzicami. Oby się wszystko ułożyło a do tego czasu nie denerwuj się co by jeszcze ciśnienie w górę nie poszło. Ściskam cieplutko
MamaTrójki przykro mi z powodu laptopa. Jak pech to pech oby tylko dało się tanio naprawić:tak:

Dmuchawcu jeszcze raz gratuluje zdania prawka a pszczółki to macie prześliczne!!!!!

Mój Maciej od kilku dni daje ostro popalić i to szczególnie wieczorami i w nocy choć i teraz skopał porządnie mamusie:-) Cieszę się niesamowicie i niech sobie kopie ile wlezie. Juluni wysypka już zeszła, szaleje z babcią a ja nadal leżę:)
Jutro wracamy do domku. Już się doczekać nie mogę:tak:
W poniedziałek mam glukozę i spróbuję się z położną na ten dzień umówić, w czwartek gina i jeszcze w tyg kawka z koleżanką więc kolejny tydzień szybko zleci. A teraz czas coś zjeść;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ale produkujecie:szok::-D Znowu nie dam rady Was nadrobić-mam zaległości jeszcze z weekendu, z poniedziałku i z wczoraj, a dziś muszę nadrobic te domowe bo stres mi nie dawał sie za nic zabrać. W domu burdel jak rzadko kiedy, obiadu nie ma, pszczoły stęsknione po mojej wczorajszej nieobecności. Więc mam nadzieje, że mi to wybaczycie, ze czytam pobieznie i nie odpisuję?:-(
W dodatku w sobotę czeka mnie jeszcze ejden egzamin z npr. Zdac go tez nie będzie łatwo bo to wiedza typowo medyczna i bardzo jej dużo, a ja średnio mam warunki do nauki:sorry2: pszczoły zasypiają ok 21.30, a wtedy ja juz padam. Ale będzie trzeb aod dziś przysiąść:sorry2:
Buziakuję Was mocniasto!!!

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki:-)

Znowu się nie odzywałam, bo nie dawałam rady Was nadrobić:no:. Czytałam, czytałam, czytałam... i jak zobaczyłam, że mam jeszcze 10 stron, to dałam sobie spokój (może później):-(.
Może teraz uda mi się czytać na bieżąco;-).

DMUCHAWIEC gratuluję zdania egzaminu, tym bardziej, że teraz trudniej zdać

no a ja nadrobiłam w końcu ;-)

ale na dziś koniec kompa - kręgosłup mnie boli od siedzeni a za 3 godziny okazało się że musze pojechać po młodego
więc zaraz obiad i troszkę poleżeć

ariena chyba na wątku zakupowym było o linkach - generalnie rejestrujesz się i oni ci przysyłają jakieś drobiazgi - a to zabawkę, a to próbki kosmetyków
jedyny minus że twój telefon czy mail ląduje w jakiejś bazie danych i potem musisz spławiać kolejnych ludzi mających "specjalnie dla ciebie niesamowitą ofertę"
jak się przekopiesz przez zakupowy to znajdziesz, a jeśli nie to jak będę miałą lapka to podeślę na pw

mama wikusi - mój brat jeździ, więc podawaj linka, może coś będzie chciał kupić :-)

dobra - oby do jutra

nienawidzę śniegu, kurde od dwóch dni nie przestaje sypać, moje tulipanki mi padną, bo już powyłaziły

Mama Wikusi i ja się przyłączam do prośby o linka :) u nas co prawda nie motocross a off road króluje:tak: mój K już patrzy gdzie do quada fotelik przyczepić :-D po moim trupie!
Powodzenia ze sprawą z alimentami. Moja mama jakiś czas temu użerała się z podobną sprawą bo dziadek zmienił sobie DPS i kosztował więcej niż poprzedni.. Także mocno mooooocno && !!

Z okazji urodzin wszystkim świętującym WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
A i studniówkowym życzę tego co najlepsze :tak:

Proszę link Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Będzie tego więcej ale potrzebuję czasu :) Jeżeli ktoś potrzebuje czegoś konkretnego to może napisać mi na maila a ja sprawdzę czy jest możliwość ''ściągnięcia'' tego :)
Ja tam was dziewczyny rozumiem że nie macie czasu nadrabiać bo czasami faktycznie produkcja wielka :)
Nerwa już uspokoiłam szybkim wyjściem z domu wynieść śmieci, do apteki po dopyget i sklepu po coś do chlebka i chlebek, zjadłam dwie kanaśki z pysznym świeżym serkiem żółtym i wędlinką :) Jedzenie zawsze poprawia mi samopoczucie hehe :) Idę robić pierożki ruskie :)

a:-)
MamaTrójki przykro mi z powodu laptopa. Jak pech to pech oby tylko dało się tanio naprawić:tak:
no właśnie problem z tym TANIO bo dołoże 200zł i mam lapka;( nowego
MamaTrojki może uda się kupić matrycę, wiem, że wiele osób sprzedaje na części laptopy. Poszukaj, popytaj - może uda sie uniknąć dużych kosztów:tak:
no właśnie nie wiem wsumie na allegro są ale nie dam głowy ze to te i niema mi tego kto potem naprawić bo kupno matrycy ...to jedno ale jeszcze trzeba wymienić

Mama Trójki, Uuu kurcze współczuję z powodu laptopa :-( Ciekawe ile by kosztowała naprawa?
dzwoniłam do serwisu gwarancyjnego z pytaniem o naprawe-koszt przesyłki do nich 50zł i spowrotem 50zł;( 500zł naprawa pus częsć-matryca 200zł to mi wychodzi 800zł a maż kupił lapka za 980zł bo bez systemu i na ubuntu chodził!
w drugim serwisie jaki wyszukałam cena sie niewiele rózniła -powiedzieli ze za 150 zamontują mi używana matryce ale robocizna 400-500zł:crazy::szok::wściekła/y: cholera mój ojciec mniej bierze za wymiane lampy w RTG a jest pewnie bardziej skomplikowana a napewno cięższa i sama część ultra droższa!

Mąż się troche wkurzy ale bardziej to mu przykro bedzie:no:

wkurze sie to rozkręce tego grata i sprawdze dokładnie matryce jaka ni jakie wejscie i sama wymienie bo na allegro 129-200zł matryca ale kurcze problem gdze i kto mi ja wymieni

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów! Udanych imprezek :-)

MamaWikusi
mam nadzieję że jednak jakoś to wszystko Wam się poukłada... to straszne że rodzice własnym dzieciom takie rzeczy robią, współczuje.
MamaTrójki mój braciszek by Ci to wymienił ale daleko mamy do siebie...

reklama
Witajcie. Ja mam termin na 11 czerwca ale ostatnio na USG 4D po rozwoju Dziecka wyszlo ze mogę rodzić 6 czerwca. Nie mogę się już doczekać az będe miała moje maleństwo na rączkach:D.

Do góry