DzikaBez
Fanka BB :)
natis,Xez- dziewczyny trzymam kciuki, wiem że wam nie łatwo, nawet nie wiem co pisać....musicie wytrzymać jeszcze troche
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja 3 latka wie odkąd czekała na siostre-uświadomiłak krecikiem i rodziną zajączków,pytała czy boli cóż troszkęteraz Anielka też wie-a dzeci w brzuszku sadz tatus przez tą dziórke co sie rodą wkłada nasionko i tyle-plemnik to dla nich za trudne ale nasionko jest obrazowe-siałysmy razem rosiczki a tam te nasionka są mikro i rosną z nich roślinki jak wyglada sadzenie nie pytały ale kiedyś pewnie będą chciały wiedzećJa mam coraz więcej pytań, typu " Jak Hubert wyjdzie "... Na razie powiedziałam, że mamusie mają specjalną dziurkę, która się otwiera i dziecko wychodzi. Jak zapyta gdzie to powiem ale jakoś łatwej było mi wytłumaczyć jak dziecko powstaje
Jakoś nie jestem z tych co mówią, że dzieci bocian przynosi, czy mamusia tabletkę zjadła - powiedziałam dokładnie o plemniku, jajeczku, pokazałam film ( oczywiście w szczególne szczegóły nie wchodziłam )
Nie wiem, czy prawda o porodzie nie będzie zbyt brutalna dla 6 latka ....
A jak wasze , te starsze dzieci, też pytają , co powiedziałyście ?
Isis pięknie !!!! Jaka jesteś promienna ! Pięknie wyglądasz !
Chyba musiałabym iść w Twoje ślady i też przejść się do fryzjera
Ja tez ze wsgledu na skórcze leżałam czasem trzeba ja zastrzyków nie miałam-ale ktoplówki u nas też dzidziol dorodny i zdrowyJa już wróciłam.
Z maluszkiem wszystko dobrze. Będzie synuś
Ale ze względu na ból brzucha, te spinanie idę na kilka dni do szpitala
LEkarz stwierdził, że lepiej się na kilka dni położyć, dostać kilka zastrzyków na rozlużnienie niż poronić bo ciąża rozwija się jak najbardziej prawidłowo. /Odezwę się jak tylko wrócę. Trzymajcie się cieplutko kochane
wiesz cały czas nie musze leżeć ale mam dużo odpoczywać staram sie ale wyjsć na spacer mogę tylko nic forsującego nie robic i po sparerku,gotowani się połozyćMamaTrójki dobrze , ze już w domku jesteście !!!! Więc teraz leżenie i dbanie o siebie maksymalne !!! Trzymam kciuki żeby już było wszystko w porządeczku .
3xdziennie po tabletce z recepty- 130 jonów magnezu 3x dziennie a w kroplówce dawali jeszcze wiecejMamtrójki super, że już jesteś
Ile masz magnezu zalecone??