reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witajcie dziewczynki :)

Dziś humor lepszy, brzuch nie boli... i tak sobie myślę.. ale nie wiem, czy prawidłowo, że ten ból, przypadał akurat na dni, kiedy powinna wystąpić owulacja..być może to z tego powodu odczuwałam dyskomfort..

fioletowa super, że wyniki dobre!:-D ja jeszcze muszę poczekać 1,5 tyg. do badań, a już mam cykora

natis, ze dwa tyg. temu, oglądałam na HBO film z Jenifer Lopez. Ona była w tym filmie w ciąży bliźniaczej i właśnie sypiała z taką poduchą.. Po pewnym czasie, Jej facet wywalił poduchę przez okno, z któregoś tam piętra, bo chciał, żeby to do Niego się przytulała.. Uśmiałam się, bo Mój powiedział, żebym się ani ważyła jej kupować, bo tak samo skończy w kontenerze :-)

Ines - mój wczoraj w nocy się przytulał do poduchy, bo myślał, że to ja :-D:-D:-D:-D. Zapalił szybko światło, bo mu się jakaś za mięciutka wydawałam ;-). Dziś też ją wywalił na podłogę :).

Robaczku współczuje tej nieprzyjemnej sytuacji ale jak to się mówi człowiek uczy się na błędach i na pewno następnym razem dopilnujesz porządnie:)
A mnie znów mdłości dopadły. Już nie mam na nie siły:angry: Zaraz teściowa mi myszkę z przedszkola przywiezie. Wczoraj były troszkę póżniej bo mała chciała placuszki zjeść i teściowa musiała poczekać. Dumna z niej jestem bo to jej pierwsze zjedzone od czerwca (zaczęła chodzić do przedszkola). Wcześniej takich rzeczy nie ruszyła więc duma mnie rozpiera:-D

Co do badań to mi lekarz do którego chodzę prywatnie(ordynator szpitala) kazał iść do przychodni przyszpitalnej i tam wystawili mi skierowania na nfz za które nie musiałam płacić. Było tam 12 pozycji w tym : mocz, morfologia, różyczka, kiła, hiv, toxo i jeszcze sporo innych. W każdym razie jak zobaczyłam cennik tych badań to mało by nie wyszło więc cieszę się, ze na takiego lekarza trafiłam, który jednak myśli o pacjentce.

I mamy już 12 tydz:tak:

Anbas strasznie mi przykro tym bardziej, że miałyśmy ten sam termin porodu...brak mi słów. Nie napisze Ci,żebyś się nie martwiła, bo wiem, że to nic nie da (tez poroniłam w czerwcu). Życzę Ci wytrwałości i nadziei.
Pozdrawiam i trzymaj się kobitko :*

Hej dziewczyny!
Jakoś nie mam ostatnio czasu na internet. Dziś tylko na szybko wpadam zobaczyc co u Was :)
My dziś od rana świetujemy bo BARBÓRKA :))))
Życzę wszystkim cudownego dnia!!

natis dziekuję i nie przepraszaj :) :*

Hej dziewczyny!
Jakoś nie mam ostatnio czasu na internet. Dziś tylko na szybko wpadam zobaczyc co u Was :)
My dziś od rana świetujemy bo BARBÓRKA :))))
Życzę wszystkim cudownego dnia!!

natis dziekuję i nie przepraszaj :) :*[/QUOTEu nas też barbórka wszak mąż górnik;)ale rodzinna impreza barburkowa była w niedzele bo i teść górnik zapraszał a i szwagier-górnik i mój mąz na noc mają w tym tyg-mój zawsze i by byli nieprzytomni dlatego na niedziele;)

doła mam dziś strasznego pomimo swięta.

Agu 1987- możemy sobie podać ręce, bo ja też nie mam i nie miałam żadnych męczących objawów ciąży i też już się zastanawiałam, czy wszystko ze mną jest ok:) Cieszę się, że nie jestem sama:)

RobaczekII- współczuję Ci strasznie! Ja też niestety na własnej skórze przekonałam się, że "fachowców" przy remoncie trzeba pilnować! Najgorsze jest to, że jak nawet umyjesz podłogę, kwiaty, meble itd, to za dwa dni znów osiądzie na nich pył, więc parę razy pewnie jeszcze pomachasz mopem... Ale dobrze, że zareagowałaś i powiedziałaś temu facetowi co trzeba!

Jutro oficjalnie 12 tydzień!!! A w czwartek USG:) Idę teraz na spacer z psami, bo piękna pogoda, troszkę mróz, ale za to piękny śnieg wokoło! Aż bym chciała uskuteczniać zabawy na śniegu z naszym maluchem:)
Trzymam kciuki za wszystkie najbliższe wizyty:***

reklama
hej dziewczyny ale miałam spanie od 12 dopiero wstałam :szok: ale z takim bólem glowy że szok i prawie mdleje mówie cos nie tak zmierzyłam cisnienie a tam 78/34:szok: nie wyrobie musze sie poratować kawą bo lecę z nóg muszę jakoś podnieść to ciśnienie kawaka juz stygnie mam nadzieje że pomoże :baffled:

oczywiscie wszystkim Basiom i Górnikom wszystkiego najlepszego mój brat też były górnik ale mieszka w Oświęcimiu więc imprezka odpada

Do góry