reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mama Wikusi, chyba jako pierwsza masz badania prenatalne:-) na którą godzinę? Ciekawa jetem jak dokładnie takie usg wygląda, czekam na relacje i bardzo mocno trzymam kciuki:tak:

Anula, Gratuluję udanej wizyty --SUPCIO:-)

Natis , mnie właśnie boli blizna po CC , ale tam gdzie miałam zrosty, normalnie czuję czasami jak by miało mi tam coś popękać:baffled:

Haha ja też zamówiłam pizze:happy2:

reklama
wisienko, fioletowa, natis współczuję Wam dziewczyny, ślę duuuuuzo siły zebyście jakos przetrwały ten najgorszy czas :*** Później będzie już tylko lepiej!

...... tez bym zjadła pizzę

Mama Wikusi, chyba jako pierwsza masz badania prenatalne:-) na którą godzinę? Ciekawa jetem jak dokładnie takie usg wygląda, czekam na relacje i bardzo mocno trzymam kciuki:tak:

Anula, Gratuluję udanej wizyty --SUPCIO:-)

Natis , mnie właśnie boli blizna po CC , ale tam gdzie miałam zrosty, normalnie czuję czasami jak by miało mi tam coś popękać:baffled:
Chyba jako pierwsza :) Mam na 16,20 :) Tak prace zaczyna lekarz ale jak bedzie wracał z dyzuru moze byc z 30min pozniej. Ale ja go tam rozumiem, do mnie na poród przyszedł przed pracą jak teściowa dała mu cynka ze rodze :) Jak zaczynał o 9 tak gdzies o 8.40 z całą ''ekipa'' był juz u mnie :) Dobra duszyczka z niego :)

Chyba jako pierwsza :) Mam na 16,20 :) Tak prace zaczyna lekarz ale jak bedzie wracał z dyzuru moze byc z 30min pozniej. Ale ja go tam rozumiem, do mnie na poród przyszedł przed pracą jak teściowa dała mu cynka ze rodze :) Jak zaczynał o 9 tak gdzies o 8.40 z całą ''ekipa'' był juz u mnie :) Dobra duszyczka z niego :)

Dobrze, że masz takiego lekarza, trzymaj się kochana, zazdroszczę Ci , że już jutro idziesz zobaczyć swoje maleństwo :tak:

Korba - też mam takie uczucie 'pękania' w miejscu cc, w ogóle wszystko się rozciąga i pobolewa - dziwne uczucie.

Twoj opis pizzy - tłuściochy - zdecydowanie skutecznie pozbawił mnie ochoty na pizze :). Musisz tak częściej mi opiswać różne potrawy - może będę w końcu mniej jeść ;-)

mama_wiki - trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę. Ja idę 21.11. Nie mogę się doczekać...

Korba - też mam takie uczucie 'pękania' w miejscu cc, w ogóle wszystko się rozciąga i pobolewa - dziwne uczucie.

Twoj opis pizzy - tłuściochy - zdecydowanie skutecznie pozbawił mnie ochoty na pizze :). Musisz tak częściej mi opiswać różne potrawy - może będę w końcu mniej jeść ;-)

Haha głupol z Ciebie, jedz jak masz ochotę :tak:
Mi tak głowa pęka , że zaraz oszaleję, a do tego chyba ząb zaczyna mnie boleć, koszmar jakiś, idę się chyba położyć, dobranoc kobietki miłej nocki;-)

reklama
Do góry