reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ja też jakoś tak nic nie czuje w tej bliźnie po cc... Myślę że może zacznie mnie ''ciągnąć'' jak juz bobas będzie wiekszy. Chociaż u mnie to już ponad 2.5 roku po CC.
Korba gina nigdy bym juz nie zmienila. W pierwszej ciąży chodzilam do niego na nfz, a teraz prywatnie bo przychodnia nie ma kontraktów... szkoda.

reklama
Twoj opis pizzy - tłuściochy - zdecydowanie skutecznie pozbawił mnie ochoty na pizze :). Musisz tak częściej mi opiswać różne potrawy - może będę w końcu mniej jeść ;-)

Ja dopiero co w weekend sama piekłam i na razie mam już dość pizz na dług czas. ale jak znam życie A mnie znów namówi, jak tylko wróci (strasznie lubi, a potem cierpi, że ciężko na żołądku).

Zazdroszczę Wam tych wizyt. Ja też już chcę !!! a tu jeszcze 2 tygodnie :( Mam nadzieję, że A znów nie wyjedzie i ze mną pójdze - podobają mu się te wizyty :)

Dziewczyny duze macie blizny po cc? Ja pewnie tez bede miala cc

Oj moja pizza byla pyszna:) wszystko inne laduje w kibelku a po niej czuje sie dobrze:)

Kobiety mam pytanie. Właśnie jestem po lekturze różnych publikacji i forów dotyczących testu pappa . Wiele osób twierdzi , ze te wyniki nie są wiarygodne i wprowadzają niepotrzebny stres. Chyba nie zrobię tego testu. Piszą , że na zły wynik ma wpływ min. przyjmowanie leków podtrzymujących ciążę . Robicie ten test ?????

Kobiety mam pytanie. Właśnie jestem po lekturze różnych publikacji i forów dotyczących testu pappa . Wiele osób twierdzi , ze te wyniki nie są wiarygodne i wprowadzają niepotrzebny stres. Chyba nie zrobię tego testu. Piszą , że na zły wynik ma wpływ min. przyjmowanie leków podtrzymujących ciążę . Robicie ten test ?????

Ja robiłam już to badanie. Wyniki mam za tydzień razem z usg na przezierność. Z tego co wiem u mojego lekarza to standard w ciąży.

ja robię ale nie mam zamiaru się nim przejmować-miałam go robiony przy Róży bo przeziernośc karkowa była za duza i test nas uspokoił ,jeśli według testu będze coś nie tak a usg będze twierdziło ze ok to poprostu oleje wyniki testu

Ja sama nie wiem czy będę robiła te testy, lekarka powiedziała mi , że zobaczymy jak wyjdzie USG

Ja na 9 jadę z Julą do przedszkola na zdjęcia do przedszkola do kalendarza, poczekam , aż jej zrobią i do dentysty:szok:

reklama
Dzień dobry :) Spanie wraca do normy - dużo i twardo. I tylko jedna przerwa (3.30) - żeby zjeść banana:-p
Przy okazji miałam szanse chwile porozmawiać z A - Dżizas jak mi go tu brakuje :( Zero motywacji do wszystkiego. Nie chce mi się gotować, sprzątać, prać, wogóle wstawać z łóżka. Wcześniej też wyjazdy się zdarzały (jeden miesięczny nieomal nie spowodował odwołania ślubu), ale mieszkałam z rodzicami, praca, znajomi i czas jakoś upływał. A teraz siedzę sama w obcym mieście na L4. Makabra :(

Do góry