reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ja też jakoś tak nic nie czuje w tej bliźnie po cc... Myślę że może zacznie mnie ''ciągnąć'' jak juz bobas będzie wiekszy. Chociaż u mnie to już ponad 2.5 roku po CC.
Korba gina nigdy bym juz nie zmienila. W pierwszej ciąży chodzilam do niego na nfz, a teraz prywatnie bo przychodnia nie ma kontraktów... szkoda.

reklama
Twoj opis pizzy - tłuściochy - zdecydowanie skutecznie pozbawił mnie ochoty na pizze :). Musisz tak częściej mi opiswać różne potrawy - może będę w końcu mniej jeść ;-)

Ja dopiero co w weekend sama piekłam i na razie mam już dość pizz na dług czas. ale jak znam życie A mnie znów namówi, jak tylko wróci (strasznie lubi, a potem cierpi, że ciężko na żołądku).

Zazdroszczę Wam tych wizyt. Ja też już chcę !!! a tu jeszcze 2 tygodnie :( Mam nadzieję, że A znów nie wyjedzie i ze mną pójdze - podobają mu się te wizyty :)

Dziewczyny duze macie blizny po cc? Ja pewnie tez bede miala cc

Oj moja pizza byla pyszna:) wszystko inne laduje w kibelku a po niej czuje sie dobrze:)

Kobiety mam pytanie. Właśnie jestem po lekturze różnych publikacji i forów dotyczących testu pappa . Wiele osób twierdzi , ze te wyniki nie są wiarygodne i wprowadzają niepotrzebny stres. Chyba nie zrobię tego testu. Piszą , że na zły wynik ma wpływ min. przyjmowanie leków podtrzymujących ciążę . Robicie ten test ?????

Kobiety mam pytanie. Właśnie jestem po lekturze różnych publikacji i forów dotyczących testu pappa . Wiele osób twierdzi , ze te wyniki nie są wiarygodne i wprowadzają niepotrzebny stres. Chyba nie zrobię tego testu. Piszą , że na zły wynik ma wpływ min. przyjmowanie leków podtrzymujących ciążę . Robicie ten test ?????

Ja robiłam już to badanie. Wyniki mam za tydzień razem z usg na przezierność. Z tego co wiem u mojego lekarza to standard w ciąży.

ja robię ale nie mam zamiaru się nim przejmować-miałam go robiony przy Róży bo przeziernośc karkowa była za duza i test nas uspokoił ,jeśli według testu będze coś nie tak a usg będze twierdziło ze ok to poprostu oleje wyniki testu

Ja sama nie wiem czy będę robiła te testy, lekarka powiedziała mi , że zobaczymy jak wyjdzie USG

Ja na 9 jadę z Julą do przedszkola na zdjęcia do przedszkola do kalendarza, poczekam , aż jej zrobią i do dentysty:szok:

reklama
Dzień dobry :) Spanie wraca do normy - dużo i twardo. I tylko jedna przerwa (3.30) - żeby zjeść banana:-p
Przy okazji miałam szanse chwile porozmawiać z A - Dżizas jak mi go tu brakuje :( Zero motywacji do wszystkiego. Nie chce mi się gotować, sprzątać, prać, wogóle wstawać z łóżka. Wcześniej też wyjazdy się zdarzały (jeden miesięczny nieomal nie spowodował odwołania ślubu), ale mieszkałam z rodzicami, praca, znajomi i czas jakoś upływał. A teraz siedzę sama w obcym mieście na L4. Makabra :(

Do góry