reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Olunia - ja też płakałam na Marleyu. W ogóle film o moim psie - mam identycznego zarówno wizualnie jak i mentalnie. Płakałyśmy obie z Natalką, a na końcu tuliłyśmy Najkę, która patrzyła na nas jak na wariantki.
Ja to w ogóle taki płaczek jestem, że masakra, zawsze byłam :)

Fioletowa - test świetny, szczególnie z ubytkiem 5% zawartości poduszki ;-)

Ja tez tak miałam, wzruszało mnie byle co ale kiedy widziałam reklamę rożnych fundacji i chore dzieci to musiałam przełączać, zaraz miałam mokre oczy i zaczynałam płakać

Mnie dobija jak widzę te reklamy na tvnie, te chore biedne dzieci :(( I też ryczę, a mój J. wtedy przełącza, stwierdził, że lepiej jak nie będę na to patrzyła :)

Hej
Pisze nie patrząc. Staram się was doczytać ale po 2 haftach zrezygnowałam. Dziekuje za pamięć Korba, Nais, mama wikusi,. Fioletowa tak ja juz i w szpitalu i na torecanie już byłam. Odstawiłam go bo nie wiem jak się nazywam po nim a w domu przeciez jeszcze mała Mila, Maciek i obowiązki, które teraz w 99% na moim Polu. Twoje objawy to moje objawy. Pierwsza ciąża była spokojna , w drugiej wymiotowałam do ostatniego dnia ciązy a przełyk mi sie goił jeszcze 2 miesiące. Prócz tego mdłości, wstręt do zapachów.Tu zacytuję mojego syna"moja mama jest jedynym człowiekiem na ziemi, który czuje zapach próżni". Wszystko mi śmierdzi i łądne i brzydkie zapachy wywołuj.ą mdłości i wymioty. Krew mi się z nosa leje. Mdleję i mam napady zimna do drżenia i goraca do omdlenia. Brzuch jak przy bliźniakach i bolesność w miejscu blizny.
Tak ja mam na pewno cc po dwóch nie mozna juz rodzić sn. Próbowałam przy Mili i prawie mi się udało,.
Idędo Mili wpadnę może potem, chyba, ze będe w łazience...

kurde hmm jak byłam mała i słyszało się tą piosenkę to w ogóle na mnie wrażenia nie robiła, a dziś zaskoczona waszymi reakcjami włączyłam i kurde łzy faktyczne płyną. A test ?? fantastyczny :D Dziś wracając z przedszkola Antosia opowiadała jak spędziła czas i mówi mi tak : i dziś ległam na Adasia :D ja wielkie oczy i pytam co zrobiłaś ?? Ona: no ległam :) Ja pytam: ale jak ?? Tosia : no legac to znaczy zamknąć oczy . I hmmm za cholerę nie wiedziałam o co jej chodziło. A teraz moje dziecko oświeciło mnie, że legac to znaczy mrugać :O, i oczywiście tekst : mamo to Ty takich rzeczy nie wiesz ???? Ehhh w ogóle rozwalają mnie nieraz jej teksty typu : tatooo prawda, że motyle to nie są nietoperze ??, albo Luka: Tosiu, dobra zupka?? Tosia : taaaak, tylko trochę dymi :) wesoło mamy :D Ciekawe czy ten drugi bobasek też będzie taki energiczny i mądraliński :p Heh i wahania smaków u mnie znów dają w kość. Opitoliłam pół opakowania kasztanków, i poprawiłam bułeczką z pomidorem i cebulka :D no dowaliłam bo teraz " niedobrze oj zgaga nadkwaśność w żołądku" :p pokarało mnie :)

Ostatnia edycja:
kurde hmm jak byłam mała i słyszało się tą piosenkę to w ogóle na mnie wrażenia nie robiła, a dziś zaskoczona waszymi reakcjami włączyłam i kurde łzy faktyczne płyną. A test ?? fantastyczny :D Dziś wracając z przedszkola Antosia opowiadała jak spędziła czas i mówi mi tak : i dziś ległam na Adasia :D ja wielkie oczy i pytam co zrobiłaś ?? Ona: no ległam :) Ja pytam: ale jak ?? Tosia : no legac to znaczy zamknąć oczy . I hmmm za cholerę nie wiedziałam o co jej chodziło. A teraz moje dziecko oświeciło mnie, że legac to znaczy mrugać :O, i oczywiście tekst : mamo to Ty takich rzeczy nie wiesz ???? Ehhh w ogóle rozwalają mnie nieraz jej teksty typu : tatooo prawda, że motyle to nie są nietoperze ??, albo Luka: Tosiu, dobra zupka?? Tosia : taaaak, tylko trochę dymi :) wesoło mamy :D Ciekawe czy ten drugi bobasek też będzie taki energiczny i mądraliński :p Heh i wahania smaków u mnie znów dają w kość. Opitoliłam pół opakowania kasztanków, i poprawiłam bułeczką z pomidorem i cebulka :D no dowaliłam bo teraz " niedobrze oj zgaga nadkwaśność w żołądku" :p pokarało mnie :)

z ta dymiaca zupka to sobie niezle wymyslila:)

reklama
Hejka po wizycie jestem pożadku jak narazie tylko już mam dośc bo lekarz mi powiedział że l4 będzie mi mógł wypisywać do stycznia a potem jestem w dupie bo do pracy mnie nie przyjmą już całkowicie zgupiałam w pierwszej ciązy to nie pracowałam to sie nie przejmowałam tym a teraz nie wiem co robić ...
30 Listopada ide na usg prywatnie bo nie chce mi sie czekac tak długo w kolejce ale mój lekarz będzie robił.
Jeszcze dziś będe musiała chomika zakopać ehh az mi szkoda a nie wiem co mam dziecku powiedziec chcialam podmianke zrobic ale jeszcze nad tym pomyśle z męze co robić aby nie przezwał ten maly tego....
oki uciekam posprzatac troszke i pranie powiesic bo mi sie uzbierało

Do góry