reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Korzystałam w smartfonie z darmowego programu monitorującego cykle menstruacyjne WomenLog i z automatu przeszłam w tryb ciążowy na WomenLog Pregnancy. Wg kalendarza jestem w 6 tygodniu ciąży a do porodu zostało mi 7 m 16 dni 8 h 13 min i 10 sek ;))) ostatnia miesiączkę miałam 30 sierpnia, a strzał wypada mi na 14 września - czuje kiedy mam owulację, boli mnie podbrzusze i nieprzyjemnie kłuje w jajniku. Tak czy siak w tym tygodniu idę na usg, zobaczymy co powie dr :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Korzystałam w smartfonie z darmowego programu monitorującego cykle menstruacyjne WomenLog i z automatu przeszłam w tryb ciążowy na WomenLog Pregnancy. Wg kalendarza jestem w 6 tygodniu ciąży a do porodu zostało mi 7 m 16 dni 8 h 13 min i 10 sek ;))) ostatnia miesiączkę miałam 30 sierpnia, a strzał wypada mi na 14 września - czuje kiedy mam owulację, boli mnie podbrzusze i nieprzyjemnie kłuje w jajniku. Tak czy siak w tym tygodniu idę na usg, zobaczymy co powie dr :tak:
Korzystam dokładnie z tej samej aplikacji i wg niej mam dokładnie skończony 5tc, a jutro zaczynam 6 tc, czyli 5tc i 1d :)

dziewczyny mam pytanie, pijecie normalnie kawe?

Tez chciałam o to zapytać. Ja uwielbiam kawę i jakoś mnie od niej nie odrzuciło (przynajmniej narazie).
Ograniczyłam się do jednej dziennie.

Zalezy jaka dla Was jest "normalna" ilosc picia kawy ;) dwie filizanki dziennie napewno nie zaszkodza, slyszalam ze bezkofeinowa jest nie zdrowa... lepiej pic inke lub cos takiego :) Czyli nie wiecej niz dwie kawy zwykle najlepiej z mlekiem dziennie, a jak bardzo sie chce jeszcze to inke

reklama
Ja wczesniej potrafilam i 5 kaw wypic a jak nie to conajmniej 3 puszki energetykow, ale teraz jedna kawa mi wystarczy, czasem szarpne sie na dwie, staram sie tez kawe zamieniac na kakao- odziwo dziala ;) no i ta inka tez nie jest zla

Do góry