reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Natis to dobrze w wszystko ok.... lez odpoczywaj i nie daj sie ;) trzymam kciuki bedzie dobrze!!!

Ja zadecydowalam ze jutro z rana walne sobie sama tescik... z tym ze jutro musze o 6.30 wtsac o 7 wyjsc zeby na 8 byc na uczelni bo mam robote do 11... a potem wyklady.... i zakupy... pade wieczorem... obejrze lekarzy na tvn i ide spac....

O moj robi nalesniki :-D faaaajnie

reklama
ja niby w środę też testuję.. piersi niby bolą i są obrzmiałe..ale jakoś nie mam przeczucia dobrego.
Pozdrawiam.
Trzymam kciuki za wciąż testujące i gratuluję potwierdzonym zafasolkowanym.

Pam może będzie tak jak z ostatnią ciążą. Dziwnaś babka :D:p

A ja wczoraj zaliczyłam pierwsze spotkanie z toaletą. Blech.
I od 3 dni jak wstaję to jest mi tak niedobrze, że nie wiem jak funkcjonować.

Test

Załączniki

• DSC_6606.jpg
    DSC_6606.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 66
Marcelinaa gratuluję serdecznie i teraz trzymam kciuki za wizytę!

Pam musisz chyba śmignąć na USG bo inaczej będziesz strzępkiem nerwów.

Motylek skoro masz nudności to przynajmniej wiesz, że wszystko jest w porządku, bo to typowy objaw ciążowy :-D trzymaj się dzielnie!

Diablica czekam na Twój teścik, mam dobre przeczucia co do Ciebie Kochana :-)

Miłego dnia dziewczynki!

Pam no to dziwnie jest z Tobą. Może aktycznie idz na te USG.
Motylek współczuje spotkania z kibelkiem, ja mialam jak do tej pory tylko 1 i wspominam tak samo jak ty.
MARCELINA gratuluje. Też robiłam takiego testa w 26dc i wyszła tez taka kreska :)
NATIAS odpoczywaj duzo.

A mnie coś dzisiaj brzuch pobolewa ale leciutko no tak ze go po prostu czuje, a wczoraj zauważyłam śluz lekko podbarwiony na taka mleczna kawe bladziutka. Ale wczoraj miałam troche stresujacy dzien i malą dzwigałam. Dzisiaj dzień lenia, leżenie w łóżeczku, obiadek mam wczorajszy wiec nie musze robic. Pozniej jak P wróci z pracy to zabiera małą a ja odpoczywam. W sumie od rana jak wstałam oszczedzam się i jak narazie cisza mam nadzieje ze tak zostanie.

reklama
Net mi umarł pisze z komórki
leze i odpoczywam

Pan, sorry ale wyluzuj, masz klasyczne zachowania staraczki, poczytaj sobie w wątkach dla staraczek, też to miałam, objawy ciąży interpretowanie wszystkiego, opóźnianie @ i sorry ze to powiem 3 dni spóźnienia to nie spóźnienie... Nie pisze by ci na złość zrobić czy zdolowac tylko ty się klasycznie wpedzisz w hiperprolaktylemie - prokaktyna jest hormonem który gdy jest za wysoki odpowiada za poronienia, nie możność zajścia w ciążę a jego poziom podwyższa się od stresu, od tego ze się za bardzo chce, ja po takich akcjach jak twoje rok się na to leczyłam, serio! Wiesz co pomogło? Przerwa od forum, niemyslenie o ciazy- praca szkoła firma, cokolwiek, ja też się "zapisałam" na forum dla majowek, ale rok temu, a zaszłam dopiero teraz, potrzebujesz forum to od tego masz watki, a teraz co będziesz czytać jak biegamy do lekarzy, robimy ust i będzie ci gorzej... Wróć jak bedziesz wiedziała ze jesteś w ciąży
Poza tym jak chcesz dziecko, to nie kombinuj z implantem, nie wiesz ile ci zajmie zajście, życzę ci jak najszybciej, ale moim zdaniem musisz się uspokoić bo nici z tego beda
Serio nie myśl o tym tyle, szybciej zajdziesz
Mam nadzieje ze cię nie urazilam, bo nie o to mi chodzi, tylko zebys sobie szkody nie narobiła
Mam nadzieje ze szybko zobaczysz upragnione dwie krechy

Do góry