nie robiłam bete i wynik bardzo wysoki powiedziano mi ze pewnie ciaza mnoga no i na usg sie okazało ze tak
Ladykiss a jak wynik betyi miałas?? czy PG tez robiłaś??
reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
kochana dziekuje za rade. Znalazłam!!! Fakt tylko 5 tabletek ale są... uff z data 06.2014 oo i nospa forte do 03.2013. Mozna w tak wczesnej ciazy brac nospe jak brzusio pobolewa?
pam_x_pam
Za Rada fioletowej przestaje pisac....
a na usg nie mam gdzie isc
i przy okazji... ja nie mam objaow staraczki.... ja bym poporstu chciala wiedziec bo ta niepewnosc mnie dobija.... nawet z @ bym sie cieszyla byle cos bylo wiadomo..... pozatym nie lubie jak ktos mnie ocenie mimo ze mnie nie zna.... nie wiesz dlaczego sie tak zachowuje to nie oceniaj... ja nie oceniam twojego gdybania i twoich wpisow..... dziekuje
Dzieki za wszystko dziewczyny. Zmywam sie
a na usg nie mam gdzie isc
i przy okazji... ja nie mam objaow staraczki.... ja bym poporstu chciala wiedziec bo ta niepewnosc mnie dobija.... nawet z @ bym sie cieszyla byle cos bylo wiadomo..... pozatym nie lubie jak ktos mnie ocenie mimo ze mnie nie zna.... nie wiesz dlaczego sie tak zachowuje to nie oceniaj... ja nie oceniam twojego gdybania i twoich wpisow..... dziekuje
Dzieki za wszystko dziewczyny. Zmywam sie
mama wikusi - Wczoraj na wizycie powiedział, że jak boli to mam zażywać Nospę, napewno pomoże i nie zaszkodzi. Pytałam go też o sam fakt bólu brzuchu - powiedział, że jak boli to w sumie dobry znak, bo macica rośnie, wszystko wokół zmienia położenie, rozciąga się.
Jak widać różne szkoły w interpretacji bólu brzucha w ciąży :-).
Do lekarza to może lepiej idź tylko po leki. Mnie wczoraj nie badał ginekologicznie, mówił, że jest jeszcze wcześnie i niczego nie rusza. Zrobił mi usg, ale procz pęcherzyka ciążowego nic nie było jeszcze widać. I oprócz leków, które kazał mi brać nawet tylko w przypadku podejrzewania ciązy (Duphaston) to niczego się więcej nie dowiedziałam.
W sumie to mogłam poczekać jeszcze tydzień, jak miałam wizytę umówioną i byłby już zarodek, ale... wiesz jak jest. Wyczekiwana ciąża... :-)
Jak widać różne szkoły w interpretacji bólu brzucha w ciąży :-).
Do lekarza to może lepiej idź tylko po leki. Mnie wczoraj nie badał ginekologicznie, mówił, że jest jeszcze wcześnie i niczego nie rusza. Zrobił mi usg, ale procz pęcherzyka ciążowego nic nie było jeszcze widać. I oprócz leków, które kazał mi brać nawet tylko w przypadku podejrzewania ciązy (Duphaston) to niczego się więcej nie dowiedziałam.
W sumie to mogłam poczekać jeszcze tydzień, jak miałam wizytę umówioną i byłby już zarodek, ale... wiesz jak jest. Wyczekiwana ciąża... :-)
mama wikusi2010
właśnie dzwoniłam do lekarza, a raczej do teściowej która z nim pracuje przeszła się do niego pogadałam z nim (super człowiek) mam łykać 3x1 dupka jak zacznie mocno bolec lub zaczne krwawic szybko do szpitala a jak nic sie nie bedzie działo to za tydz w środe wizyta tesciowa bedzie kombinowac z recepta bo u niego wypisanie kosztuje 30zł, wiec moze uda się i internista wypisze wtedy zaoszczedze 30zł. Przypomniało mi się że mam nadrzerke i moze z niej te plamienie?
PAM nikt cie nie ocenia. Ale skoro aż tak bardzo ci zalezy to prywatnie USG gdzies byś znalazła. Przecież to nie średniowiecze. Napisałabym więcej ale dam sobie spokuj. Nie obrażaj się nie ma na co. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Mimo wszystko zapraszam jak potwierdzi się że jesteś w ciąży.
natis ja w pierwszej ciązy też latałam co chwile do gin lub dzwoniłam Teraz podchodze troche z dystansem do tego co nie oznacza ze się nie martwie, ale wiem ze stres i nerwy sa złe.
PAM nikt cie nie ocenia. Ale skoro aż tak bardzo ci zalezy to prywatnie USG gdzies byś znalazła. Przecież to nie średniowiecze. Napisałabym więcej ale dam sobie spokuj. Nie obrażaj się nie ma na co. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Mimo wszystko zapraszam jak potwierdzi się że jesteś w ciąży.
natis ja w pierwszej ciązy też latałam co chwile do gin lub dzwoniłam Teraz podchodze troche z dystansem do tego co nie oznacza ze się nie martwie, ale wiem ze stres i nerwy sa złe.
Ostatnia edycja:
net wrócił
pam no właśnie nie o to mi chodziło, nie oceniam cię.... ale jeśli chcesz tak odczytać to co napisałam to nic z tym nie zrobię
trzymaj się i naprawdę życzę ci szybkich dwóch kresek
natis, no wyboru nie mamy... poleżymy :-)
pam no właśnie nie o to mi chodziło, nie oceniam cię.... ale jeśli chcesz tak odczytać to co napisałam to nic z tym nie zrobię
trzymaj się i naprawdę życzę ci szybkich dwóch kresek
natis, no wyboru nie mamy... poleżymy :-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam
wpadłam pogratulować wszystkim czerwcowym Mamusiom i życzyć spokojnych miesięcy- kwietniowa Mamusia 2013 ;-)
fiolecik, buziam
wpadłam pogratulować wszystkim czerwcowym Mamusiom i życzyć spokojnych miesięcy- kwietniowa Mamusia 2013 ;-)
fiolecik, buziam
K
Kinga85
Gość
Witam czerwcóreczki i serdecznie Wam gratuluję!!!!
Fiolecik BUZIAK wielki ;*
Fiolecik BUZIAK wielki ;*
reklama
teri114
hejka dziewczyny:-)
Marcelina gratulację witaj wśród nas
mamawikusi odpoczywaj dużo i dbaj o siebie ja też mam te bóle brzucha i ograniczyłam prace domowe do minimum niestety mając już jedno dziecko nie da się tylko leżeć
mama kubulki mam to samo !!! pełno pryszczy brrrrr i też mogę się rozpłakać na zawołanie mąż się śmieje ze mnie że powinnam być aktorką i grać w jakiś filmach dramatycznych haha
Marcelina gratulację witaj wśród nas
mamawikusi odpoczywaj dużo i dbaj o siebie ja też mam te bóle brzucha i ograniczyłam prace domowe do minimum niestety mając już jedno dziecko nie da się tylko leżeć
mama kubulki mam to samo !!! pełno pryszczy brrrrr i też mogę się rozpłakać na zawołanie mąż się śmieje ze mnie że powinnam być aktorką i grać w jakiś filmach dramatycznych haha