reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ostatnia edycja:
reklama
Fakt, sporo w przeliczeniu na zlotowki. Ale ja to inaczej widze, mieszkaja juz tyle czasu za granica... Bo przestalam przeliczac na zlotowki wszystko. Tym bardziej, ze jak juz wspomnialam wozek naszej mlodej byl kupiony za mniejsze pieniadze i bl do dupy, wiec trzeba bylo wymienic na inny i tak wyszlo, ze mloda miala 3 wozki (jeden gleboki+2 spacerowki) dlatego teraz postanowilam wydac troche wiecej i miec wozek, ktory posluzy mi na dluzej a nie na 6 miesiecy jak tamtem..

A to byl nasz pierwszy wozeczek : Wózek wielofunkcyjny Xadventure / jak nówka !!!! - Człuchów - Dla dzieci

Mimo zachwalania w ogloszeniu nie dala bym za niego zlamanego grosza ! Po zlozeniu to istna krowa hehe ciezki, i w prowadzeniu dodu** !

Drugi : Wózek spacerówka Espiro Active Alu - jak nowy Lublin • Tablica.pl

Niby kolka skretne itd to tez nie bylam z niego zadowolona :( Ciezki jak na spacerowke i nie wygodny w prowadzeniu.

Osatni kupiony w maju w sumie nawet niewiem po co , bo mloda zasowa wszedzie nogami, ale chyba dla mojej wygody jak musze isc do sklepu to byla zwykla prosta spacerowka leciutka, fajnie sie ja prowadzilo i chyba kosztowala ze 100zl :D Zdjecia nie moge nigdzie znalesc :(

Dzień dobry wszystkim!!

U mnie dziś fantastyczny dzień i pod względem pogody (prawie jak w lato) i pod względem pozytywnych informacji :-)

pam pisza swój zyciorys zapomniałaś dodać ze sporo obcowałaś z trupami :-D Kurde tak mi to utkwiło w pamięci że szok hehe
mamolinka przykro mi Kochana, naprawdę.. Straszne co musisz czuc. Tule Cię mocno do serca :* Teraz będze już tylko lepiej :*
diablica tak tak znamy się baaardzo dobrze :-)

Widze ze dziewczynki już wózki przeglądają :) Ja miałam wózek MIKADO, bardzo dobrze go wspominam... No ale na bardziej wylewne opinie jeszcze przyjdzie czas :-)

Witam Dziewczynki,
ale dzisiaj piękna pogoda ;)
byłam z małą u pediatry i na szczęście nie ma nic w płucach i oskrzelach. to tylko infekcja. Dostałyśmy nawet pozwolenie na spacery w ciepłe dni :-)
paulinka zdradź nam te pozytywne informacje, bo umrę z ciekawości:tak:
diablica dobry sposób na nienkręcanie się, w zasadzie to żadna mam nadzieję się jeszcze nie nakręca, dopiero test i wizyta u lekarza pozwolą na pełną radość :) na razie to tylko gdybanie.
pam kuruj się z tego przeziebienia, mleko z czosnkiem i miodem na pewno podziała :-)
mamolinka a Ty się Kochana nie smutaj, dzidziuś którego straciłaś niedawno jest aniołkiem i będzie zawsze czuwał nad Waszą rodzinką.
styna zdrówka dla córusi. Moja też choruje, ale na szczęście nie tak bardzo.
mama wikusi odnośnie wózków to ja przy Lence mam dwa. Jeden kupiła babcia po narodzinach na prezent- taki kombajn 3w1 jedo fyn4 ds (granatowo-biały)
Wózek JEDO FYN 4DS Freeline 2w1 + GRATIS GLIWICE (2634923565) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek fajny, bo duża gondolka i pompowane koła, więc całą zimę Lenka przejeździła. Niestety zajmuje cały bagażnik i jest bardzo ciężki.
Dlatego kupiliśmy też spacerówkę parasolkę Maclaren Quest Sport (brązowo- różowy)
Lekki Wózek spacerowy MACLAREN QUEST OD RĘKI *W-WA (2625877003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My akurat kupiliśmy nowego Maclarena, bo Lenka dostała pieniążki od dziadków, ale teraz przy drugim śmiało kupię używanego za połowę ceny, gdyż te wózki są chyba niezniszczalne :-)
Źle tylko zrobiłam, że wzięłam model Quest a nie Techno XT lub XLR.
Quest jest lżejszy ale ma marna budkę i przy wietrze się nie sprawdza, dlatego staram się go sprzedać i kupić innego używanego Maclarena.
Podobnie jak mamolinka przy drugim dziecku nie kupiłabym już ciężkiego wózka, ale z racji tego, że go posiadam to go pewnie wykorzystam :)

ja pitole czy mnie ktos dzis ustrzeli?? Ale mam humor :/ sama z soba nie moge. Aż się popłakałam dzisiaj.
Mówie do P żeby wyszedł z małą chociaż na 30min na plac zabaw bo chce pobyc w samotności i ciszy, wiec on mówi że weźmie ją na rybki i posiedza do wieczora to odpoczne. A ja strzeliłam focha bo miał tylko na plac zabaw z nią iść :angry: ja mam downa chyba :/ aż się boje co będzie dalej. :crazy:

Motylek daj znać jak po wizycie.
Która z Was jako pierwsza testuje i kiedy? :)
Monia dobrze że Lenka osłuchowo czysta :) A infekcja szybko minie ;)

Ostatnia edycja:
Monia staram sie trzymac dzielnie, ale najgorsze sa wieczory.... Jeszcze troche i mam nadzieje, ze wypelnie puste w swoim sercu :) Ja na szczescie pozbylam sie swojej krowy :D Oddalam wozek odrazu jak dowiedzialam sie, ze moja szwagierka w ciazy :D

Mama Wikusi, niestety hormonki szaleja, eM musi byc wyrozumialy dla Twoich wybuchow zlosci :) Ja tez tak mialam, ze w jednej chwili krzyczala, w drugiej plakalam a w trzeciej sie smialam, i moj eM stwierdzil,ze jestem psychiczna :-D

Paulinka zdradz nam swoje pozytywne informacje :D Ja czuje, ze kolejna czerwcowa mamuska jest potwierdzona, zgadza sie ? :-)

reklama
Nosz gdzie ta Paulinka się podziewa??? Szybko nam tu w tajemnicy powiedz te dobre newsy :-)
Mama wikusi masz prawo się wściekać o byle co, w końcu to jest ten jedyny czas, gdy wypada zachowywać się anormalnie :-D swoją drogą, ciekawe czy faceci to rozumieją :-)
Mamolinka do roboty :-)

Do góry