Oj ty chcesz chyba po dupie :-)trzymam kciukasy i napewno zobacze spowrotem piekny suwak z II , a u nas mozesz zawsze pisac kiedy masz ochoteNie juz nie pisze, nie pasuje tamA po drugie jeszcze zbyt swieze i bolesne :-(
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ty chcesz chyba po dupie :-)trzymam kciukasy i napewno zobacze spowrotem piekny suwak z II , a u nas mozesz zawsze pisac kiedy masz ochoteNie juz nie pisze, nie pasuje tamA po drugie jeszcze zbyt swieze i bolesne :-(
Oj ty chcesz chyba po dupie:-)trzymam kciukasy i napewno zobacze spowrotem piekny suwak z II , a u nas mozesz zawsze pisac kiedy masz ochote![]()
Dzis glowa mi peka ale tak calkiem niezle mdlosci juz czasami ale obawiam sie wkoncu tez 2 razy poronilam .Dziekuje Kochana, ale jak juz pisalam tez jest jeszcze za swieze i za bolesne na zagladanie na Wasz watek majowy, ale oczywiscie jak sie stesknilas hehe to Ty moznesz do nas zaladac i pisac :-) Kiniu jak sie czujesz ? Jej patrze, ze u Ciebie juz 7 tydz. jak to szybko zlecialo, a pamietam tak calkiem niedawno byl 3 i testowalas![]()
Dzis glowa mi peka ale tak calkiem niezle mdlosci juz czasami ale obawiam sie wkoncu tez 2 razy poronilam .
Tak zgodze sie ze leci szybko i napewno w twoim przypadku tez tak bedzie bo po burzy zawsze wychodzi slonce.
mnie mdli brzuch pobolewa cycki mnie bola.... ale chyba sie przeziebilam... temperaturke tez mam wyzsza ale mysle ze to przeziebienie bo mi z nosa leci i gradlo pobolewa...Witam kobietki. Przepraszam trochę mnie mało dzieć chory ja też chyrlam, jak głupia i tak jakoś czasu brak. Nie wiem jak u was ale ja żadnych symptomów ciąży nie odczuwam, jedynie temperaturę mierzę i 37 z kreskami codziennie![]()
ja paulinka i mamolinka pisalysmypam- opowiedz mi coś o sobie....widze ze pisałas na majówkach.....może tam o tobie poczytam......wszystkie tam pisały?
paulina i reszta babek które będą testować.....wiecie jak można schłodzić swoje zapędy? i nie doszukiwać sie wszędzie objawów ciązówych? w drugiej fazie cyklu wzrasta poziom progseteronu....hormonu który umozliwia zgnieżdżanie....rośnie do pewnego momentu a potem spada....i jest okres. Przeczytajcie jak on działa na co wpływa i zobaczycie że wiekszośc objawów jak zgaga zatwardzenia....czy mdłości nawet powoduje własnie on....takze objawy ciązowe to zazwyczaj występują na kilka dni przed @ albo dalekko po terminie @. JA sie tym stopuje.....boli mnie to czy tamto....mówie sobie że to ten hormon....nie wkręcam sie bo mimo że mam nadzieje że sie udało.....mimo że może czuję że to jednak to.....to myślę że rozczarowanie będzie mniejsze jesli nie będę uważała że to ciąża i kiedy zobaczę jednak I kreske.....ja bym sie jakoś głupio czuła