reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Oj ty chcesz chyba po dupie:-)trzymam kciukasy i napewno zobacze spowrotem piekny suwak z II , a u nas mozesz zawsze pisac kiedy masz ochote :tak:

Dziekuje Kochana, ale jak juz pisalam tez jest jeszcze za swieze i za bolesne na zagladanie na Wasz watek majowy, ale oczywiscie jak sie stesknilas hehe to Ty moznesz do nas zaladac i pisac :-) Kiniu jak sie czujesz ? Jej patrze, ze u Ciebie juz 7 tydz. jak to szybko zlecialo, a pamietam tak calkiem niedawno byl 3 i testowalas :)

Dziekuje Kochana, ale jak juz pisalam tez jest jeszcze za swieze i za bolesne na zagladanie na Wasz watek majowy, ale oczywiscie jak sie stesknilas hehe to Ty moznesz do nas zaladac i pisac :-) Kiniu jak sie czujesz ? Jej patrze, ze u Ciebie juz 7 tydz. jak to szybko zlecialo, a pamietam tak calkiem niedawno byl 3 i testowalas :)
Dzis glowa mi peka ale tak calkiem niezle mdlosci juz czasami ale obawiam sie wkoncu tez 2 razy poronilam .
Tak zgodze sie ze leci szybko i napewno w twoim przypadku tez tak bedzie bo po burzy zawsze wychodzi slonce :tak:.

Dzis glowa mi peka ale tak calkiem niezle mdlosci juz czasami ale obawiam sie wkoncu tez 2 razy poronilam .
Tak zgodze sie ze leci szybko i napewno w twoim przypadku tez tak bedzie bo po burzy zawsze wychodzi slonce :tak:.

Mocno w to wierze, nie moze przeciez byc caly czas zle :) Jak sie mowi do trzech razy sztuka , wiec tym razem bedzie napewno dobrze.

Uciekam kochane spac bo ledwno zyje... Milego wieczoru :*

mamolinka no wiec witaj w klubie, to też nasz 2 cykl starań! Okazało się że w zeszłym miesiacu doszlo do zaplodnienia ale niestety moje maleństwo się nie zagnieździło... I nawet nie pytaj jaki koszmarny miałam okres! I Kochana uda sie zobaczysz :* Powiedz mi kiedy masz dni płodne w tym miesiacu?
pam diablica każda sie poniekąd nakręca :-) U mnie jak narazie jest luz ale na pewno im blizej będzie testowania tym bardziej bedę się przejmować... A fajne strony z dzieciowymi rzeczami...? ALLEGRO :-D

Mnie coś od popołudnia głowa pobolewa. Dziś też byłam odwiedzić siostrę i Nadusię już w domku. Achhh jaka ona słodka, maleńka... Trzymajac w ramionach taką kruszynke dopiero się zachciewa :-)

paulinka to widze ze u nas tak samo bylo.... moja tez sie nie zagniezdzila i tez mialam okropny okres....

a co do Allegor... nie wysylaja za granice :p najwyzej ebay... :p

Witam kobietki. Przepraszam trochę mnie mało dzieć chory ja też chyrlam, jak głupia i tak jakoś czasu brak. Nie wiem jak u was ale ja żadnych symptomów ciąży nie odczuwam, jedynie temperaturę mierzę i 37 z kreskami codziennie:)

Witam kobietki. Przepraszam trochę mnie mało dzieć chory ja też chyrlam, jak głupia i tak jakoś czasu brak. Nie wiem jak u was ale ja żadnych symptomów ciąży nie odczuwam, jedynie temperaturę mierzę i 37 z kreskami codziennie:)
mnie mdli brzuch pobolewa cycki mnie bola.... ale chyba sie przeziebilam... temperaturke tez mam wyzsza ale mysle ze to przeziebienie bo mi z nosa leci i gradlo pobolewa...

zdrowka dla ciebie i malej :*

pam- opowiedz mi coś o sobie....widze ze pisałas na majówkach.....może tam o tobie poczytam......wszystkie tam pisały?

paulina i reszta babek które będą testować.....wiecie jak można schłodzić swoje zapędy? i nie doszukiwać sie wszędzie objawów ciązówych? w drugiej fazie cyklu wzrasta poziom progseteronu....hormonu który umozliwia zgnieżdżanie....rośnie do pewnego momentu a potem spada....i jest okres. Przeczytajcie jak on działa na co wpływa i zobaczycie że wiekszośc objawów jak zgaga zatwardzenia....czy mdłości nawet powoduje własnie on....takze objawy ciązowe to zazwyczaj występują na kilka dni przed @ albo dalekko po terminie @. JA sie tym stopuje.....boli mnie to czy tamto....mówie sobie że to ten hormon....nie wkręcam sie bo mimo że mam nadzieje że sie udało.....mimo że może czuję że to jednak to.....to myślę że rozczarowanie będzie mniejsze jesli nie będę uważała że to ciąża i kiedy zobaczę jednak I kreske.....ja bym sie jakoś głupio czuła

reklama
pam- opowiedz mi coś o sobie....widze ze pisałas na majówkach.....może tam o tobie poczytam......wszystkie tam pisały?

paulina i reszta babek które będą testować.....wiecie jak można schłodzić swoje zapędy? i nie doszukiwać sie wszędzie objawów ciązówych? w drugiej fazie cyklu wzrasta poziom progseteronu....hormonu który umozliwia zgnieżdżanie....rośnie do pewnego momentu a potem spada....i jest okres. Przeczytajcie jak on działa na co wpływa i zobaczycie że wiekszośc objawów jak zgaga zatwardzenia....czy mdłości nawet powoduje własnie on....takze objawy ciązowe to zazwyczaj występują na kilka dni przed @ albo dalekko po terminie @. JA sie tym stopuje.....boli mnie to czy tamto....mówie sobie że to ten hormon....nie wkręcam sie bo mimo że mam nadzieje że sie udało.....mimo że może czuję że to jednak to.....to myślę że rozczarowanie będzie mniejsze jesli nie będę uważała że to ciąża i kiedy zobaczę jednak I kreske.....ja bym sie jakoś głupio czuła
ja paulinka i mamolinka pisalysmy :) i karotka jeszcze ale nie wiem czy ona sie tu odzywala. musialbys poszukac a ze jest ponad 200stron to ci sama napisze :)

Wiec tak... mam 20 lat, studjuje na 2roku biomedycyny. Bylam na majowkach moj test pokazywal cien cienia po czym przyszla @ spozniona o 2 dni bylam w lekarza i okazalo sie ze bylo to ciaza biochemiczna... Wiec proboje dalej Mieszkam w Irlandii od 6 lat.... w wieku 16 lat zaszlam w ciazy ale w 30tyg stracilam coreczke. Jest to moj drugi cykl staran, ze swoim chlopakiem jestem pol roku ale znamy sie ponad 2 lata mieszkamy razem od 3 miesiecy:) wsumie to tyle... jak masz jakies pytania to pytaj :)

a co do homonu... wiem ze istnieje bo sie o tym uczylam :) ale ja tak gadam bo poporstu nigdy mnie nie mulio nigdy nie mialam objawow przed @.... czasem nawet brzuch nie bolal wiec dla mnie to nowosc :)

Ostatnia edycja:
Do góry