reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dżizas laski ale Wy produkcje macie w tym pisaniu :-D

mamolinka nie przejmuj się ja też mam niewyparzony dziób ;-) Wiele razy powiedziałam lub zrobilam coś w stosunku do mojego R czego poźniej załowałam strasznie... Ale mimo wszystko mówi mi ze bardzo pasujemy do siebie bo przeciwieństwa sie przyciągają i niemógłby beze mnie zyć... Ciekawe czy zawsze tak będzie hehe

U mnie aktualnie waga 62kc przy 170cm wzrostu. Przy synku startowałam z wagą 58kg przytylam 14kg z tego on ważył ponad 4 :cool2: No ale tak jak u moni zeszło ze mnie wszystko w expresowym tempie. 2tyg po porodzie brzuch miałam już jak przed ciążą. W moim przypadku to raczej zasluga genów no i ja sportów dużo ruszam się i ćwicze więc te miesnie elastyczne były. Ciekawe jak będzie przy kolejnej dzidzi :-)

AHA!! MOJA SIOSTRZTCZKA DZISIAJ URODZIŁA CÓRCIĘ!!!!!!! :-D:-D:-D Nadusia, 19:45, 54cm i 3100g :-) Ale jestem szczęśliwa :-D

reklama
Jezus maryja.... jak przyjdzie co do czego to ja swojego brzucha nie pokaze bo wogolo mnie takie chudziny ze wstyd bedzie :szok:

GRATULKI DLA SIOSTRY !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
wątek się rozrasta, mam nadzieję, że wszystkie tu zostaniemy
:rofl2:
pam jesteś bardzo wysoka i to jest Twój atut, zresztą wszystkie ciążowe brzuszki są piękne :-)
paulinka gratulacje dla siostry :) Nadia- ładne imię

Dziewczyny GRATULUJĘ! I życzę Wam spokojnej i nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :) Ja rok temu zaczęłam dopiero swój szczęśliwy cykl, termin miałam na 26 czerwca także jeszcze Wam się pewnie grono powiększy ;)
Pozdrawiam
Mama Moniki z czerwca 2012 :)

Witam :)
paulinka gratulacje dla siostry. Nadia piękne imię, gdyby urodziła mi się 2 córa zapewne tak właśnie dałabym jej na imie :)
Odkąd testy zaczeły wychodzić mi z II czyli 25dc, schudłam 0,6 kg :confused: z 64,6 na 64. I codziennie widzę tendencję malejącą. Chyba mam jakąś fobie żeby za dużo nie przytyć ale z drugiej strony jem wszystko na co mam ochotę nie ograniczam się.
Rysica dziękuję za gr :)

mama wikusi bo moze spalasz jakos te kalorje co zjesz i jeszcze dodatkowe.... rozwoj dziecka szczegolnie na poczatku to ciezka praca dla organizmu i potrzebuje wiecej energii dlatego tez jestesmy wiecznie zmeczone....

U mnie wczoraj byla porazka, moj V caly dzien gral w xboxa ignorujac mnie totalnie po czym chcial wieczorem sie przytulac a ja mu placzem wybuchlam ze on mnie juz nie kocha i mnie ignoruje :-D malo mu oczy z orbit nie wyszly i zaczol mnie przepraszac i tulic i pocieszac i powiedzial ze bedzie gral w xboxa tylko jak bede na uczelni..... powiem wam ze mnie to ucieszylo...:-Dwredna jestem..... a poczatym dzis mamy mini swieto.... dzis miaja 3 lata jak sie poznalismy i 6 miesiecy odkad jestesmy razem oficjalnie:-D 3 lata znalam idiote zanim go wzielam i teraz o :-D ale i tak kochany jest te 6 miesiecy bylo super i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni :-)

/
jakies plany na weekend dziewczynki??

Ja z moim P jestem już 7,5 latek. A w lutym mamy 2 rocznice ślubu.
Wiki dzisiaj śpi u dziadków JUPI :p nie to że wyrodna matka jestem i się ciesze że małej nie będzie :p ale czasami odpocząć trzeba od szkodnika :D
aaa nie pochwaliłam się ale rzuciłam palenie jak zobaczyłam II krechy :) i nie ciągnie mnie :)
Pam i dobrze zrobiłaś :) Powinniście czas spędzać razem a nie on cały dzień gra w gry

Ostatnia edycja:
Jeszcze mu nagadalam ze ma zaczac cos robic bo jak ja mu nie powiem - idz rozwies pranie- to nie zrobi nic... ah ci faceci :-D

a co do palenia.... ja dalej popalam ale jak jeszcze miesciac temu palilam 5-6 dziennie to teraz 2-3 wiec...:blink:

reklama
Do góry